Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA finālists Pols: "Izvēlējos "Suns" Viljamsa un Bukera dēļ"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

NBA finālists Pols: "Izvēlējos "Suns" Viljamsa un Bukera dēļ"
Kriss Pols. Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā sezonā par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Fīniksas "Suns" līderi kļuva Kriss Pols. Kādreizējā NBA basketbolista Gilberta Arenasa podkāstā Pols atklāja, kāpēc pievienojies tieši Fīniksas komandai.

Kriss Pols pievienojās "Suns" 2020. gada novembrī, kad tika iesaistīts maiņas darījumā. Saspēles vadītājs palīdzēja "Suns" pēc vairāk kā 10 gadu pārtraukuma iekļūt izslēgšanas spēlēs. "Suns" ne tikai iekļuva "play-off", bet arī aizspēlējās līdz finālam, kurā ar 2-4 atzina Milvoki "Bucks" pārākumu.

"Cilvēki nezina, kāpēc es pievienojos Fīniksai," atklāja 36 gadus vecais saspēles vadītājs. "Es jau pazinu Montiju [Viljamsu]. Neskatoties uz to, kādas bija mūsu attiecības iepriekš, es zināju viņa domāšanas veidu. Es zināju, ka viņš būs gatavs. Domāju, ka daudzi nemaz nezina, ka sezonā, kad viņš strādāja ar mani "Hornets" komandā [tagad "Pelicans"], mēs iesākām sezonu ar 11-1."

"Kā es nonācu pie lēmuma pievienoties komandai?" Pols turpināja. "Es zināju, ka Devins Bukers ir tur, zināju, ka viņš ir cīnītājs. Tāpat zināju, ka tur ir cilvēki, kurus pazīstu. Komandā bija Villijs Grīns – ārpus laukuma viņš bija tas cilvēks, kas palīdzēja man mentāli. Es uzreiz sapratu, ka šis viss var nostrādāt." Pola pievienošanās "Suns" patiešām nostrādāja – Pols komandai palīdzēja pacelties citā līmenī.

Izmantotie resursi:
https://nba.nbcsports.com/2021/08/2...