Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA turpina sodīt komandas par uzvedību uz rezervistu soliņa: šoreiz to saņem ''Heat''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

NBA turpina sodīt komandas par uzvedību uz rezervistu soliņa: šoreiz to saņem ''Heat''
Džimijs Batlers. Foto: AP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) pavēstījusi, ka sodījusi ar 25 tūkstošu dolāru lielu sodu Maiami ''Heat'' par spēlētāju izturēšanos uz rezervistu soliņa Austrumu konferences fināla sestajā spēlē, kurā Maiami pārspēja Bostonas ''Celtics''.

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) turpina sodīt klubus par spēlētāju izturēšanos uz rezervistu soliņa. Iepriekš trīs reizes sodu saņēma Dāvja Bertāna Dalasas ''Mavericks'', kopā par šiem pārkāpumiem saņemot sodus 175 tūkstošu dolāru vērtībā.

Par rezervistu uzvedību Austrumu konferences fināla sestajā spēlē pret Bostonas ''Celtics'' 25 tūkstošu sodu saņēmusi Maiami ''Heat''. ''Vairākas reizes daži no spēlētājiem ilgākā laika periodā stāvēja kājās ''Heat'' rezervistu soliņa zonā, atradās tālāk no rezervistu soliņa, kā arī atsevišķos brīžos gandrīz zonu pārkāpa,'' teikts NBA izplatītajā paziņojumā.

Maiami ''Heat'' Austrumu konferences sestajā spēlē Bostonā prata uzvarēt un nodrošināt sērijas septīto maču, kas naktī uz pirmdienu notiks jau Maiami laukumā. ''Mums ir spēlētāji ar raksturu un šī būs paša augstākā līmeņa spēle. Septītais mačs, kur kāda no komandām neturpinās cīņu par titulu. Ja esi īsts cīnītājs, tad tu vēlies tieši šādu sērijas scenāriju. Mūsu komandā basketbolisti nevar sagaidīt spēli,'' pirms tās pauda ''Heat'' galvenais treneris Eriks Spoelstra.

Kādu no komandām finālā jau gaida Goldensteitas ''Warriors'', kas Rietumu konferences finālā ar 4-1 pārspēja Dāvja Bertāna Dalasas ''Mavericks''. Fināla pirmais mačs paredzēts 2. jūnijā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +1 [+] [-]

, 2022-05-29 16:54, pirms 2 gadiem
"... tālāk no rezervistu soliņa, kā arī atsevišķos brīžos gandrīz zonu pārkāpa" - izklausās ļoti nopietns arguments no NBA puses.

  -1 [+] [-]

, 2022-05-29 17:42, pirms 2 gadiem
Ieteiktu palikušajiem klubiem GSW, Heat un Celtics boikotēt atlikušo playoff daļu un vairs nedoties uz spēlēm!
Lai NBA smagi iedragātu reputāciju un zaudejumos viņi sasniegtu miljoniem asv dolaru!

     [+] [-]

, 2022-05-29 17:54, pirms 2 gadiem
25 tūkst tur ir piliens jūrā. Domāju, ka pilnīgi nekas nemainīsies un sodīs arī nakamajās spēlēs. GO HEAT, Batleram 40 point game un fināls

     [+] [-]

, 2022-05-29 18:10, pirms 2 gadiem
Drīz varēs atbalstīt kā tenisā vai golfā Patiesībā vai vispār vērts zi'ņās šadus atgadījumus pieminēt,ņemot vērā kādi cipari tur apgrozās