Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lebrona atgriešanās un ''Lakers'' iekļūšana izslēgšanas spēlēs ir ļoti apšaubāma

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Lebrona atgriešanās un ''Lakers'' iekļūšana izslēgšanas spēlēs ir ļoti apšaubāma
Lebrons Džeimss. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Losandželosas ''Lakers'' iekļūšana izslēgšanas spēlēs paliek tik pat šaubīga kā līdera Lebrona Džeimsa atgriešanās, informē ārzemju mediji.

Iepriekš informējām, ka spēlē pret Ņūorleānas ''Pelicans'' Džeimss spēlēja ar potītes savainojumu. Komanda piekāpās tiešajai pretiniecei un uz atlikušajām spēlēm tai var nākties iztikt arī bez līdera Džeimsa. Līdz ar to arī ''Lakers'' iekļūšana izslēgšanas spēlēs sāk palikt šaubīga. Kluba galvenais treneris Frenks Vogels jau ir informējis, ka Džeimsa dalība spēlē pret ''Mavericks'' naktī uz trešdienu ir ļoti apšaubāma. Komandai joprojām nevar palīdzēt arī spēka uzbrucējs Entonijs Deiviss.

Lai gan komandas sniegums šosezon ir vājš, Lebrons aizvada vienu no savām individuāli labākajām sezonām karjerā. 55 spēlēs viņš ir izcēlies ar 30.1 punktu, 8.2 atlēkušajām bumbām, 6.3 rezultatīvām piespēlēm, 1.3 pārtvertām bumbām un 1.1 bloķētu metienu vidēji katrā no tām. Spēka uzbrucējam šogad ir labākais rādītājs visā līgā vidēji gūto punktu ziņā.

Losandželosas klubs, pagaidām, atrodas Rietumu konferences 10. vietā, kas nodrošinātu dalību ''play-in'' turnīrā. Uz papēžiem gan min Sanantonio ''Spurs'', kurai gan ir par zaudējumu un spēli vairāk, taču ''taibreika'' gadījumā tā ieņemtu augstāku pozīciju turnīra tabulā un izstumtu ''Lakers'' ārā no ''play-in'' turnīra.

Losandželosas komandai regulārajā sezonā vēl ir jāaizvada astoņas spēles, no kurām vien divas ir pret nomināli vājāku vai līdzīgu pretinieku. Atlikušās spēles paredzētas pret ''Mavericks'', ''Jazz'', ''Pelicans'', ''Suns'', ''Warriors'', ''Thunder'' un divreiz pret ''Nuggets''. Komanda ir zaudējusi pēdējās divas spēles pēc kārtas.

Tikmēr ''Spurs'' pretī stāsies līdzīga kalibra komandas kā ''Lakers'', taču klubs ir ticis pie panākuma pēdējās četrās spēlēs pēc kārtas. Grafikā atlikušas septiņas cīņas - pret ''Grizzlies'', ''Nuggets'', ''Timberwolves'', ''Warriors'', ''Mavericks'' un divreiz pret novājināto ''Trail Blazers''.

''Lakers'' bilance pret šīs sezonas atlikušajām pretiniecēm ir 5-11, bet ''Spurs'' 7-12.

Arī Ņūorleānas ''Pelicans'' cīnās par vietu ''play-in'' turnīrā. Šai komandai ir atlikušas vēl septiņas cīņas un nomināli visvājākie pretinieki - ''Lakers'', ''Kings'', ''Clippers'', ''Grizzlies'', ''Warriors'' un divreiz ''Trail Blazers''. ''Pelicans'' pagaidām ir astotā, ar vienu panākumu vairāk kā abām vienībām. Vienai no šīm trim komandām gan nāksies palikt aiz ''play-in'' turnīra borta.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/le-bron-ja...

  +1 [+] [-]

, 2022-03-29 16:27, pirms 3 gadiem
Ar tik briesmīgu spēli protams nav jēgas turpināt mocīties. Visiem būs labāk, ja viņi paliks ārpus play-in. Komandas vadība sezonu norakstīja jau pirms 2 mēnešiem. Tagad to darīs arī trenneris ar komandu. SAS rāda 2X labāku komandas sniegumu pēdējā laikā. Jaunie čaļi ir pelnījuši izbaudīt play-in atmosfēru.

     [+] [-]

, 2022-03-29 16:34, pirms 3 gadiem
Es darītu visu, lai radītu apstākļus, kuros Vestbrūks bez Davis un LBJ ievelk komandu play-in. Ja play-off, tad vispār pasakini. Vienīgā iespēja no viņa atbrīvoties starpsezonā.

     [+] [-]

, 2022-03-29 16:38, pirms 3 gadiem
Protams, var jau cerēt, ka čalis nepaņem players option un paraksta par trīs reiz mazāku algu, lai komanda var šo to vēl atļauties. Bet tam neticu.

     [+] [-]

, 2022-03-29 18:18, pirms 3 gadiem
Šie Zvaigžnu duo ; trio, ir kkas pilnīgi bezcerīgs ilgterminjā,1 sezonu izšāva un čušss…Lieliska sezona individuāli 37 gados , bet ko dod cipari ja tabulā esi kur esi…vislielākā sāpe par Bruklinu, tomēr gribējās redzēt kas sanāktu ja visi trīs All stāri normāli vienu sezonu nokapātu,bet nekā , vienam celis, otram pirksts, trešam nags nolūzis.