Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA pirmās nedēļas izcilnieki – Sabonis un Ingrems

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

NBA pirmās nedēļas izcilnieki – Sabonis un Ingrems
Domants Sabonis un Brendons Ingrems. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) nosaukusi labākos abu konferenču nedēļas spēlētājus. Par labāko spēlētāju Austrumu konferencē atzīts Indianas "Pacers" spēlētājs Domants Sabonis, bet Rietumos par labāko nosaukt Ņūorleānas "Pelicans" spēlētājs Brendons Ingrems. Abi spēlētāji draftēti 2016. gadā – Ingrems ar kopējo otro numuru, bet Sabonis tika izvēlēts vienpadsmitais.

Aizvadīta pirmā nedēļa NBA jaunajā sezonā un Rietumos par labāko spēlētāju atzīts Brendons Ingrems. Uzbrucējs aizvadīja trīs spēles, kuras vidēji noslēdza ar 26,7 punktiem, 7,3 atlēkušajām bumbām un 6,7 rezultatīvām piespēlēm, bet viņa pārstāvētā "Pelicans" tika pie divām uzvarām.

"Pelicans" tika galā ar 2019. gada čempioni Toronto "Raptors" (113:99) un Sanantonio "Spurs" (98:95), bet piedzīvoja zaudējumu pret Maiami "Heat" (98:111).

Savukārt par labāko spēlētāju Austrumos atzīts lietuvietis Domants Sabonis, kurš pārstāv Indianas "Pacers". Viņa pārstāvētā komanda trīs spēlēs tika pie trim uzvarām, bet Sabonis tika vidēji pie 24,3 punktiem, 11 atlēkušajām bumbām un septiņām piespēlēm – vienu spēli lietuvietis noslēdza ar triple-double.

"Pacers" pārspēja visas trīs nedēļas pretinieces - Ņujorkas "Knicks" (121:107), Čikāgas "Bulls" (125:106) un Bostonas "Celtics" (108:107).

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/news/nba-player...