Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bārnss saņēmis divu spēļu diskvalifikāciju par konfliktu ar "Knicks" treneri Fišeru

Bārnss saņēmis divu spēļu diskvalifikāciju par konfliktu ar "Knicks" treneri Fišeru
Mets Bārnss
Foto: AP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) uz divām spēlēm diskvalificējusi Memfisas "Grizzlies" spēlētāju Metu Bārnsu par viņa lomu konfliktā ar Ņujorkas "Knicks" galveno treneri Dereku Fišeru, tādējādi Bārnss izlaidīs tuvākās divas spēles pret Maiami "Heat" un Jūtas "Jazz".

Mets Bārnss un Dereks Fišers bija iesaistīti konfliktā, kas notika 3. oktobrī viesībās Losandželosā pie Bārnsa bijušās sievas Glorijas Govanas. Pēc basketbolista stāstītā, tovakar viņš sazinājies ar saviem dvīņu dēliem un secinājis, ka viņi jūtas neērti. Viens no dēliem pastāstījis, ka "šeit esot mammas draugs Dereks".

Bārnss dzīvo vien 15 minūšu brauciena attālumā no savas bijušās sievas. Viņš devās pie viņas uz mājām, kur domstarpības starp Bārnsu, Fišeru un Govanu saasinājās, turklāt esot izcēlusies arī fiziska sadursme. Lai gan tika izsaukta policija, neviena no pusēm apsūdzības neizvirzīja.

Fišers paskaidroja, ka vēlāk ir pārrunājis notikušo incidentu ar Ņujorkas "Knicks" prezidentu Filu Džeksonu.

Bārnss un Fišers laika posmā no 2010. līdz 2012. gadam kopā pārstāvēja Losandželosas "Lakers" komandu. Šajā sezonā Bārnss vidēji mačā laukumā pavadījis 25,6 minūtes, guvis 8,6 punktus un izcīnījis 5,0 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
ESPN

  +1 [+] [-]

, 2015-12-28 19:31, pirms 9 gadiem
Nu gan ātri reaģējuši. Tad jau Fišeram arī vajadzētu kādu 10 spēļu diskābeli, lai mok kāds cits pāris dienas pavada NYK.

  +3 [+] [-]

, 2015-12-28 20:13, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Nu gan ātri reaģējuši. Tad jau Fišeram arī vajadzētu kādu 10 spēļu diskābeli, lai mok kāds cits pāris dienas pavada NYK.
Nebūtu slikti, bet nav jau aizliegts izklaidēt bijušās sievas, viņas jau ir bijušās, nevis mirušās.

goodfellaztv.com

  -2 [+] [-]

, 2015-12-28 20:17, pirms 9 gadiem
dilmens rakstīja: Nebūtu slikti, bet nav jau aizliegts izklaidēt bijušās sievas, viņas jau ir bijušās, nevis mirušās.

http://goodfellaztv.com/wp-content/uploads/2014/03/Gloria.jpg
Nav jau aizliegts arī iekaustīt topošo džeku