Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Medijs: Bertāna ''Mavericks'' atbrīvosies no Kampaso un pievienos Vokeru

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Medijs: Bertāna ''Mavericks'' atbrīvosies no Kampaso un pievienos Vokeru
Kemba Vokers (pa kreisi). Foto: USA Today Sports/Scanpix

Dāvja Bertāna Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pārstāvētā Dalasas ''Mavericks'' veiks izmaiņas sastāvā, vēsta ''The Athletic''. Tā atbrīvosies no argentīniešu aizsarga Fakundo Kampaso un viņa vietā piesaistīs pieredzējušo Kembu Vokeru.

Latvijas basketbolista Dāvja Bertāna pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Dalasas ''Mavericks'' pēc ne tik veiksmīga sezonas ievada plāno veikt izmaiņas sastāvā. No tā atbrīvots tiks argentīnietis Fakundo Kampaso, bet to pastiprinās Kemba Vokers, kurš ir bez kluba.

Kampaso Dalasai pievienojās īsi pirms sezonas, lai pastiprinātu aizsargu pozīciju. Viņš laukumā devies astoņās spēlēs, kurās vidēji spēlējis 6.5 minūtes. Tajās argentīnietis guvis 1.3 punktus un atdevis 1.1 rezultatīvo piespēli. Pirms tam divas sezonas Kampaso pavadīja Denveras ''Nuggets'', taču līdz galam NBA viņam atvērties nav izdevies. 138 spēlēs viņš guvis 5.3 punktus un atdevis 3.3 rezultatīvās piespēles.

Kampaso vieta tukša nepaliks, jo to ieņems pieredzējušais Kemba Vokers, ziņo ''The Ahtletic'' basketbola žurnālists Šams Čaranija. Pēc nonākšanas Bostonas ''Celtics'' rindās Vokera karjera nav attīstījusies pozitīvā gultnē. Pirms iepriekšējās sezonas viņš pievienojās Ņujorkas ''Knicks'', taču ātri vien kļuva nevajadzīgs galvenajam trenerim Tomam Tibodo. Vasarā Ņujorka aizmainīja Vokeru uz Detroitas ''Pistons'', kas īsi pirms sezonas no viņa atbrīvojās.

Līdz brīdim, kad Vokers pievienojās ''Celtics'', viņš pārstāvēja Šarlotes ''Hornets''. Regulārajā sezonā aizsargs laukumā devies 741 spēlē, kurā vidēji guvis 19.5 punktus un atdevis 5.3 rezultatīvās piespēles, bet 31 izslēgšanas mačā gūti 19.6 punkti un atdotas 4.8 rezultatīvās piespēles.

Dalasas ''Mavericks'' zaudējusi pēdējās četrās spēlēs pēc kārtas un ar bilanci deviņas uzvaras un desmit zaudējumi tā ieņem 11. vietu Rietumu konferencē.

  -2 [+] [-]

, 2022-11-28 15:47, pirms gada
Atkal kādam Dončičs vainīgs 😂 Stulbie kekpas

  -1 [+] [-]

, 2022-11-28 17:40, pirms gada
Blakus ,poņčikam neviens nekad nēatvērsies,jo poņčiks neļaus kādam būt labākam par viņu...

  -2 [+] [-]

, 2022-11-28 17:45, pirms gada
Normunds43 rakstīja: Blakus ,poņčikam neviens nekad nēatvērsies,jo poņčiks neļaus kādam būt labākam par viņu...
ko tu tur vispār murgo? Visā NBA ir uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmi spēlētāji, kas ir labāki par Luku. Un skaidrs, ka nevienu no tiem tāpat Mavs nespīd dabūt... Bet tu jau gan jau esi viens no tiem cirvjiem, kas uzskata, ka Luka apskauda Podriņķi un baidījās palikt viņa ēnā vai ne? lol

  +1 [+] [-]

, 2022-11-28 17:47, pirms gada
Tas jau ir izmisums kad tu paraksti reāli Walkera dead body,jo viņš bija maigi sakot drausmīgs.

     [+] [-]

, 2022-11-28 18:08, pirms gada
Normunds43 rakstīja: Blakus ,poņčikam neviens nekad nēatvērsies,jo poņčiks neļaus kādam būt labākam par viņu...
speciga analize

  +1 [+] [-]

, 2022-11-28 19:10, pirms gada
Visgudrākais rakstīja: ko tu tur vispār murgo? Visā NBA ir uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmi spēlētāji, kas ir labāki par Luku. Un skaidrs, ka nevienu no tiem tāpat Mavs nespīd dabūt... Bet tu jau gan jau esi viens no tiem cirvjiem, kas uzskata, ka Luka apskauda Podriņķi un baidījās palikt viņa ēnā vai ne? lol
Tu esi idiots kvadrata tikai un vienigi individualists nekas vairak...pedejie izlashu cempji to jau ir pieradijushi,,,ja tieshi runa par NBA,tad ar ko vinjs tieshi ir tik labs???Komanda visus grauj??Nav vinjs nekad bijis komandas speletajs un ari nebus...Tas vilciens palika Madride..

  -1 [+] [-]

, 2022-11-28 20:59, pirms gada
popins rakstīja: Tu esi idiots kvadrata tikai un vienigi individualists nekas vairak...pedejie izlashu cempji to jau ir pieradijushi,,,ja tieshi runa par NBA,tad ar ko vinjs tieshi ir tik labs???Komanda visus grauj??Nav vinjs nekad bijis komandas speletajs un ari nebus...Tas vilciens palika Madride..
Ko tieši redzi viņā un izlasē??????

     [+] [-]

, 2022-11-29 09:02, pirms gada
Kungi, lūdzu neplēsīsimies savā starpā par LD!...
Par šo spēlētāju viss ir skaidrs - tas ir spēlētājs kuram ir milzīgs talants, bet diemžēl vēl lielāks ego. Mēs varam prezentēt statistiku un rādīt cik viņam punkti, piespēles utt, bet ir dažas lietas, ko cilvēki aizmirst paskatīties un tas ir metienu %, kļūdu skaits, true shooting, usage rate un pats svarīgākais komandas uzvaras. Rasels Westbruks un Džeims Hardens arī spēlēja ar monstruāliem statiem un visi argumenti par labu LD tika lietoti arī šo spēlētāju sakarā, bet paskatieties kur viņi ir tagad - izmisīgi cenšās izkarot kaut vienu tituliņu.
Kā jau te rakstīja cilvēki tad NBA sezona ir gara un var atļauties kļūdīties, arī play off vari noliet 3 spēles ja pēc tam uzvari 4, bet izlašu turnīros kad tev ir jābūt on top katrā spēlē tur ir redzams, ka LD īsti nevelk, vai viņš tiek pareizi nosegts.

Neviens nesaka ka viņš nav talantīgs vai labs... Viņš ir, bet kad LD spēlēja ar KP bija skaidri redzams, ka viņam ir jābūt līderim statistikā un kad tā ir sakrāta tad citi arī var uzspēlēt. Pagājušajā sezonā viņam palīdzēja gan KP gan Bransons, tagad neviens no viņiem nav un komanda nu gluži nespēlē.

Agrāk Dalasai bija problēmas piesaistīt lielus FA, tagad it kā ir supertalants pie kura gribētu kāds nākt spēlēt, bet nu redzēsim vai kāds nāks...

Kam viņiem vajag Vokeru nav skaidrs ja jau Kids aizsardzību betonē...? Vokers ir caurums defā, nu nez...