Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kanters: "Diviem puišiem teicu: dodies laukumā un iesit kādam, mums vajag enerģiju"

Krišs Upenieks

Kanters: "Diviem puišiem teicu: dodies laukumā un iesit kādam, mums vajag enerģiju"
Lebrons Džeimss un Eness Kanters
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas ''Knicks'' centra pozīcijas spēlētājs Eness Kanters pēc komandas zaudējuma Portlendas ''Trail Blazers'' neslēpa, ka dažādiem veidiem mēģinājis uzmundrināt komandas biedrus, sniedzot ieteikumus, kā lauzt spēles gaitu.

''Neteikšu kuram no spēlētājiem, bet kādam sacīju: ''Vecīt, izej laukumā un uzsāc kautiņu ar kādu. Palielini mūsu komandas enerģiju.'' Es nejokoju, patiešām tāda saruna bija,'' tā pēc 91:103 ''Knicks'' zaudējuma pret Portlendas ''Trail Blazers'' sacīja Eness Kanters.

''Dodies laukumā un vienkārši iesit kādam, nopelni tehnisko piezīmi, es samaksāšu sodu, man vienalga. Vienkārši dodies laukumā un izdari savu darbu. Mums bija vajadzīga tā enerģija, tas kautiņš. Diviem puišiem pateicu, lai vienkārši iziet laukumā un uzsāk kautiņu,'' piebilst Kanters.

Kanters, kurš šajā sezonā bijis viens no ''Knicks'' līderiem, iekrājot 13.6 punktus un 10.2 atlēkušās bumbas spēle, izlaidis pēdējās trīs spēles muguras sāpju dēļ.

''Knicks'' nākamo spēli aizvadīs naktī uz ceturtdienu pulksten 2:30 pēc Latvijas laika pret Maiami ''Heat''.

Izmantotie resursi:
https://www.sportando.com/en/usa/nb...

  +2 [+] [-]

, 2017-11-28 21:47, pirms 7 gadiem
Kanters ir komandas motors nevar noliegt,par atlecošajām cīnas labi

  +1 [+] [-]

, 2017-11-28 22:12, pirms 7 gadiem
Policists!

  +1 [+] [-]

, 2017-11-28 22:13, pirms 7 gadiem
var vēl diskvalifikāciju dabūt šitā!

  -2 [+] [-]

, 2017-11-28 22:18, pirms 7 gadiem
Un kāpēc nepaklausīja Kanteram? Tas turks tiešām ir ļoti sakarīgs vecis, kad viņš atsāks spēlēt cerams kautkas mainīsies uz labo pusi

  +3 [+] [-]

, 2017-11-28 22:20, pirms 7 gadiem
Ar šādu keksu būtu patīkami atrasties vienā komandā. Reāls komandas vecis. Priekā!

  +4 [+] [-]

, 2017-11-28 22:28, pirms 7 gadiem
Cerams , ka Knicks pagarinās līgumu ar Kanteru , jo izskatās pēc lieliska komandas biedra blakus KP .

  +2 [+] [-]

, 2017-11-28 23:41, pirms 7 gadiem
No vińiem visiem man vairāk patīk O Kvīns. Nesavtīgs čalis.

  +1 [+] [-]

, 2017-11-29 01:55, pirms 7 gadiem
Gluži kā hokejā - reizēm ir vajadzība pavicināties ar dūrēm, lai mainītu spēles gaitu (un apturētu pretinieku saspēlēšanos)
Sanāca druscīt (Bīzlijam un Frenkam), tikai neīstajā brīdī - tieši, lai norautu izrāvienu

  +3 [+] [-]

, 2017-11-29 08:23, pirms 7 gadiem
Kanters nenoliegšu ir komandas spēlētājs, bet šādus apgalvojumus gan neatbalstu. Varēja viņš labāk pateikt, lai spēlētājs iet laukumā ar enerģiju veic kādu skaistu izspēli (bloku, piespēli, dunk utt) un tad varbūt ar atklātu trash talk izveidotu kādas emocijas abās frontēs bet tā vienkārši iet un sist? Tas tomēr ir basketbols.

Gribētu redzēt Jūs visus jūsmotājus par šādu lietu, ja pieņemsim Kanters spelētu citā komandā un būtu pateicis komandas biedram ej kādam iezvel, piemēram mūsu Porziņģim, cik tad Jums liela sajūsma būtu. Es jau iztēlojos kā noliktu līdz ar zemi, gluži kā Rendolfu EČ, lai gan ja tā skatās arī viņš spēlēja komandas intresēs un vienkārši ar šīm emocijām ielīda galvā.

  +2 [+] [-]

, 2017-11-29 10:13, pirms 7 gadiem
Detection rakstīja: Kanters nenoliegšu ir komandas spēlētājs, bet šādus apgalvojumus gan neatbalstu. Varēja viņš labāk pateikt, lai spēlētājs iet laukumā ar enerģiju veic kādu skaistu izspēli (bloku, piespēli, dunk utt) un tad varbūt ar atklātu trash talk izveidotu kādas emocijas abās frontēs bet tā vienkārši iet un sist? Tas tomēr ir basketbols.

Gribētu redzēt Jūs visus jūsmotājus par šādu lietu, ja pieņemsim Kanters spelētu citā komandā un būtu pateicis komandas biedram ej kādam iezvel, piemēram mūsu Porziņģim, cik tad Jums liela sajūsma būtu. Es jau iztēlojos kā noliktu līdz ar zemi, gluži kā Rendolfu EČ, lai gan ja tā skatās arī viņš spēlēja komandas intresēs un vienkārši ar šīm emocijām ielīda galvā.
piekrītu. Galīgi te nav par ko būt sajūsmā, džeks atklāti atbalsta netīru spēli un, kas galīgi glupi, nekautrējas par to publiski stāstīt citiem it kā ko labu būtu izdarījis. Principā nebūtu nekāds brīnums, ja dabūtu kādu sodu no līgas puses

  +1 [+] [-]

, 2017-11-29 20:02, pirms 7 gadiem
Es arī piekrītu iepriekšminētajam viedoklim, un vispār esmu pārsteigts, ka Kanters to tik vaļsirdīgi pateica... Var jau būt, ka tas ir normāli, vai arī tulkojums neveiksmīgs?

     [+] [-]

, 2017-11-30 08:36, pirms 7 gadiem
disciplīns rakstīja: piekrītu. Galīgi te nav par ko būt sajūsmā, džeks atklāti atbalsta netīru spēli un, kas galīgi glupi, nekautrējas par to publiski stāstīt citiem it kā ko labu būtu izdarījis. Principā nebūtu nekāds brīnums, ja dabūtu kādu sodu no līgas puses
Muļķības - hokejā tieši šādi tiek paceltas emocijas. Atceros kad pasaules čempja finālā Kanāda pirms trešā perioda bija iedzinējos ar 2-4 pret Zviedriem - iznāca, izkāvās un uzvarēja 5-4.