Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Pacers" uzvar Losandželosā, Braientam 40 punkti

Rolands Eliņš

"Pacers" uzvar Losandželosā, Braientam 40 punkti
"Pacers" centra spēlētājs Rojs Hiberts izdara metienu "Lakers" grozā
Foto: AFP/Scanpix

Šajā naktī NBA tika aizvadītas piecas spēles, no kurām spraigākajā Losandželosas "Lakers" tikai pēdējā sekundē atzina Indianas "Pacers" pārākumu (77:79). Veiksmīgi sezonu turpina arī Filadelfijas "76ers" vienība, šonakt uzvarot Dalasas "Mavericks" (100:98), kuri uzstādījuši interesantu NBA rekordu.

Losandželosas „Lakers” šonakt savās mājās uzņēma Indianas „Pacers” vienību, kura spēli uzsāka ļoti apņēmīgi, no pirmajiem 16 metieniem realizējot 10 un izvirzoties vadībā ar 25:13. Tiesa, turpinājumā „Pacers” precizitāte kritās (jeb vienkārši pazuda), gūstot tikai vienu grozu ar 21 mēģinājumu. Taču „Lakers”, lai arī nedaudz sadeldēja „Pacers” pārsvaru, vadībā izvirzīties nespēja, kļūdām pārpilno puslaiku noslēdzot ar 33:40. Trīs piezīmes jau otrās ceturtdaļas vidū bija sakrājis Dvaits Hovards, taču Maiks D`Antoni izvēlējās riskēt un paturēt viņu laukumā.

Otrajā puslaikā „Pacers” turējās apmēram piecu punktu vadībā, un „Lakers” spēja izlīdzināt rezultātu vien pusotru minūti līdz spēles beigām. Pēdējā minūtē viņiem bija arī iespēja izvirzīties vadībā, taču četrus soda metienus pēc kārtas nerealizēja Dvaits Hovards un Meta Vorlds Pīss. „Pacers” nākošo uzbrukumu veiksmīgi noslēdza Džordžs Hils, taču 24 sekundes pirms spēles beigām Kobe Braients ar tālmetienu rezultātu izlīdzināja. Pēdējā uzbrukumā bumba atkal bija Hila rokās, kurš paskrēja garām Po Gazolam un pārmeta bumbu pāri Dvaita Hovarda rokām, gūstot uzvaru nesošo grozu. „Lakers” atlikušajā 0,1 sekundē rezultātu mainīt neizdevās – 79:77.

Indianas vienībā šodienas varonis noteikti ir Džordžs Hils, kurš guva 19 punktus un realizēja uzvaru nesošo metienu, taču iespaidīga statistika arī Deividam Vestam- 16 punkti, 10 atlēkušās bumbas un astoņas piespēles. Zaudētāju sastāvā izceļams Kobe Braients, kurš guva vairāk kā pusi komandas punktu (40), kā arī izcīnīja 10 atlēkušās bumbas, tiesa, arī pieļāva 10 kļūdas. Viņš gan spēli aizvadīja ar gripas simptomiem. Dvaitam Hovardam 17 punkti, astoņas atlēkušās bumbas, četri bloķēti metieni un katastrofāla precizitāte no soda metienu līnijas (3 no 12).

„Lakers” maz rezultatīvā spēle īsti nesaskan ar jaunā trenera Maika D`Antoni reputāciju un pirmspēles retoriku, taču treneri diez vai var vainot komandas soda metienu precizitātē – „Lakers” realizēja tikai 23 soda metienus no 43 (53,5%). Neveiksmīgi spēlē iesaistījās arī „Lakers” rezervistu soliņš, gūstot tikai piecus punktus pret „Pacers” 20.

"76ers" uzvar mājās

Pēc neizteiksmīgā snieguma spēlē pret „Lakers” Dalasas „Mavericks” treneris Riks Kārlails uz rezervistu soliņa negaidīti nosēdināja divus pamatsastāva spēlētājus – Darenu Kolisonu un Eltonu Brendu. Tas gan nepalīdzēja šajā mačā, jo saspringtā spēlē Filadelfijā pārāki izrādījās mājinieki „76ers” basketbolisti ar rezultātu 100:98. Divas sekundes pirms spēles beigām O. Dž. Mejo gan bija iespēja panākt neizšķirtu ar diviem soda metieniem, taču pirmais soda metiens bija neprecīzs, un otru nācās mest garām ar cerību izcīnīt atlēkušo bumbu. Atlēkušo bumbu gan izdevās izcīnīt, taču atpakaļ grozā to iedabūt neizdevās.

Uzvarētāju sastāvā 22 punktus guva Evans Tērners, bet „Mavericks” – 20 punkti Krisam Keimenam. Un lai arī grūti iztēloties, kurš pārskata šādu statistiku, taču šī bija „Mavericks” 900. spēle pēc kārtas, kuras laikā komanda realizējusi vismaz vienu tālmetienu, un šis šobrīd ir NBA rekords, kurš tuvākajā laikā netiks apdraudēts.

Dragičs ved "Suns" pretī uzvarai

Slovēņu saspēles vadītājs Gorans Dragičs veiksmīgi pārņēmis sava priekšteča Stīva Neša pienākumus Fīniksas komandā. Šīs nakts spēlē Dragičs guva 19 punktus un izdarīja septiņas rezultatīvas piespēles, palīdzot savai komandai uzvarēt Klīvlendas „Cavaliers”. Šis bija „Cavaliers” ceturtais zaudējums pēc kārtas, tiesa, atkal ar „double-double” iepriecināja Andersons Varežao (20+18).

Toronto "Raptors" zaudē Hjūstonā

Divu lietuviešu debitantu – Valančūna un Motejūna- duelis diemžēl gan izpalika, jo Motejūns „Rockets” sastāvā laukumā izgāja tikai uz vienu minūti. Savukārt Valančūns nospēlēja 32 minūtes un guva 12 punktus. Tiesa, viņa sniegums nepalīdzēja „Raptors” izcīnīt uzvaru, jo lielisku spēli aizvadīja Džeimss Hārdens un Džeremijs Lins, kuri kopā „Rockets” sastāvā veica 22 rezultatīvas piespēles, kas ļāva „Rockets” vienībai uzbrukt ar 53% precizitāti no spēles. Zem Hjūstonas groziem turpina dominēt turku centra spēlētājs Omērs Ašiks, šajā spēlē izcīnot 18 atlēkušās bumbas un sezonā vidēji 11, 9, kas ir trešais labākais rādītājs NBA.

Jāpiebilst, ka šī spēle Hjūstonā tikai aizvadīta ļoti emocionālā gaistonē, jo "Rockets" galvenā trenera Kevina Makheila ģimenē šobrīd valda sēras, jo nedēļas nogalē 23 gadu vecumā mūžība aizgājusi trenera meita Saša Makheila.

"Timberwolves" pārspēj "Kings", Lavam 23+24

Divu Rietumu konferences pastarīšu duelī šoreiz pārāki izrādījās Minesotas „Timberwolves”, kuri ar 97:89 uzvarēja Sakramento „Kings”. Minesota pārliecinoši uzvarēja cīņu par atlēkušajām bumbām (51:36), pateicoties Kevina Lava sniegumam, kurš viens pats izcīnīja gandrīz pusi (24) no komandas atlēkušajā bumbām. Viņam arī 23 punkti.

Savukārt „Kings” sastāvā 20 punktus guva Tairīks Evans un Demarkuss Kazinss, un šis zaudējums Sakramento atbīda uz pēdējo vietu Rietumu konferencē.

27. novembra spēļu rezultāti NBA

Komandasrezultāts
Mavericks:76ers98-100
Suns:Cavaliers91-78
Raptors:Rockets101-117
Timberwolves:Kings97-89
Pacers:Lakers79-77

Izmantotie resursi:
Nba.com
Espn.com

1 2 63 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-11-28 08:56, pirms 12 gadiem
Noslēdzoties 1/4 likās, ka Kobe aizvadīs sezonas labāko spēli, bet, pēc tās, metieni (ja nemaldos) ~6/21 + tas kļūdu skaits..
Lakers gan ik pa laikam spēlē nepaveicās, tomēr, pašā izskaņā 4 pēc kārtas (burtiski pēc kārtas) garām aizmiestie sodi arī izšķīra spēli.
(Komentētājs pat teicās, ka 23 no 43 sodiem viņš ar ciet acīm trāpītu)

  +4 [+] [-]

, 2012-11-28 08:56, pirms 12 gadiem
Kā iet, Bērziņ? rakstīja: Dvaita FT nevar nekaitināt
nu ja Biedrs var nopūsties, ka nav vienīgais.

  +2 [+] [-]

, 2012-11-28 09:01, pirms 12 gadiem
Hovardam nebūtu vieglāk iespraust bumbu grozā no soda līnījas,nekā mest

  +1 [+] [-]

, 2012-11-28 09:04, pirms 12 gadiem
Kāds spoks laikam LA bija uz stīpām uzsēdies. Nekrita nevienam, un nekrita nekas. Likās, ka ar cluch 3p Kobe panāks vismaz OT, bet tomēr Pacers nospēlēja izcili pēdejo uzbrukumu.

Pirmajās 3cet, Kobem 9 kļūdas , bet nu pēdejā cet saņēmās un pieļāva tikai vienu. Trūkst metēju komandā. Nu ne scoreru, bet vienkārši skillotu snaiperu. Kaut 1-2 būtu ļoti labi.

  -1 [+] [-]

, 2012-11-28 09:25, pirms 12 gadiem
pagaidām izskatās, ka ar DH iegādi Lakers ir iebraukuši auzās - ne pats Hovards demonstrē sakarīgu un stabilu sniegumu(ja uzbrukumā tas ir pierasts, tad pagaidām šokē viņa sliktā aizsardzība), ne komanda kopumā. jā, uz papīra jau klāt nākuši skanīgi uzvārdi - Hovards, Nešs, Džeimisons, taču realitātē labākais rezervists ir Džordans Hils - kaplis, kurš NBA savu vietu ir izsitis ar elkoņiem, nevis meistarību. var jau teikt, ka Hovards vēl nav atkopies no operācijas utt, bet man domāt, ka vnk Hovards tāds ir(kā viņš spēlē) un tur neko nevar padarīt...
un vēl - Lakers tur komandā Bleiku un Morisu, kuri ir pilnīgas saspēles vadītāju parodijas(it īpaši Bleiks). lai taču paņem no FA Fišeru - vismaz būs, kas stabili truļņiku svarīgos brīžos iemetīs un komandas mikroklimatu stutēs.
p.s.1. Kobes 10 kļūdas mačā vispār nonsenss! lai gan var jau arī viņu saprast - vienam pašam jāraujas pa visiem 12. Gazols līdz ar DH ienākšanu komandā vispār kļuvis mazs un melns... skumīgi!
p.s.2. prieks par Wolves un Lova sniegumu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-11-28 09:40, pirms 12 gadiem
Emilio rakstīja: pagaidām izskatās, ka ar DH iegādi Lakers ir iebraukuši auzās - ne pats Hovards demonstrē sakarīgu un stabilu sniegumu(ja uzbrukumā tas ir pierasts, tad pagaidām šokē viņa sliktā aizsardzība), ne komanda kopumā. jā, uz papīra jau klāt nākuši skanīgi uzvārdi - Hovards, Nešs, Džeimisons, taču realitātē labākais rezervists ir Džordans Hils - kaplis, kurš NBA savu vietu ir izsitis ar elkoņiem, nevis meistarību. var jau teikt, ka Hovards vēl nav atkopies no operācijas utt, bet man domāt, ka vnk Hovards tāds ir(kā viņš spēlē) un tur neko nevar padarīt...
un vēl - Lakers tur komandā Bleiku un Morisu, kuri ir pilnīgas saspēles vadītāju parodijas(it īpaši Bleiks). lai taču paņem no FA Fišeru - vismaz būs, kas stabili truļņiku svarīgos brīžos iemetīs un komandas mikroklimatu stutēs.
p.s.1. Kobes 10 kļūdas mačā vispār nonsenss! lai gan var jau arī viņu saprast - vienam pašam jāraujas pa visiem 12. Gazols līdz ar DH ienākšanu komandā vispār kļuvis mazs un melns... skumīgi!
p.s.2. prieks par Wolves un Lova sniegumu!
Kobes aizstāvībai jāteic, ka uz šo spēli viņš nebija 100% vesels
DH12 iegādes aizstāvībai - ņemot vērā Bainama likstas, nevarētu teikt, ka alternatīva būtu bijusi labāka. Kautgan, es piekrītu, ka šobrīd nekas spožs nenāk laukā no neviena LAL spēlētaja (neskaitot Kobi,kas aizvada lielisku sezonu)

  +4 [+] [-]

, 2012-11-28 09:41, pirms 12 gadiem
ah, jā Lovs. Livescore paskatos, mjā džekam vēl būtu jāarstē rociņa, bet neko sev - paceļ 20+ bumbas.

LAL soliņš ir viens liels nekas. Un šobrīd komandā spēlē patiešām viens cilvēks. Manuprāt Kobem ir jābūt jauno censoņu etalonatm! Vismaz attieksmes ziņā pret basketbolu. Pat būdams nenormāli bagāts, jau pavecs priekš NBA spēles, bet viņš katru vakaru iznāk uz spēli ar domu uzvarēt un cīnīties. Nedod atlaides ne sev, ne citiem. Un ir tizli skatīties, ka Kobem jāuzmundrina spēlēt tādi spēlētāji kā Hovards.

Šobrīd sajūtas ir ļoti sliktas par LAL spēli. Tieši pirms šīs nakts mača noskatījos Kobes 81p spēli pret Raptors .... Šorīt es redzēju to pašu Kobi. Tas nozīmē, ka komandai atkal ir pienākuši slikti laiki. Kad jāspēlē vienam un citi nav, kas palīdz.

Toreiz atnāca Gasols, un sākās jauna ēra LAL. Tā vajadzēja būt ar Hovarda ierašanos, bet liekas, ka DH12 nav īstais missing peace. :/

LAL jāsāk domāt, varbūt vaina nav trenerī, bet spēlētājos un attieksmē. Vajag izvērtēt visu un attiecīgi rīkoties. Mainīt utt.
Vienkārši LAL nav soliņa no kura nāktu kāds enerģijas spēlētājs, tāds kurš paceļ komandu ....

  +1 [+] [-]

, 2012-11-28 10:16, pirms 12 gadiem
One Man Show! rakstīja: LAL jāsāk domāt, varbūt vaina nav trenerī, bet spēlētājos un attieksmē. Vajag izvērtēt visu un attiecīgi rīkoties. Mainīt utt.
Vienkārši LAL nav soliņa no kura nāktu kāds enerģijas spēlētājs, tāds kurš paceļ komandu ....
Es personīgi domāju,ka pagaidām ir pāragri spriest par lietām. Nešs vēl nav ticis spēlēt un DH arī vēl ir vajadzīgs laiks, bet, manuprāt, lielākā problēma ir personību nesaderības.

Kobe un Hovards ir pavisam citādāki cilvēki un abiem ir savi mērķi un redzējumi par savu karjeru, vietu komandā. Ja teiksim Bostonas un Heat gadījumā visi iesaistītie bija viena mērķa virzīti, tad LAL situācijā es neparko neticu, ka DH12 vēlmes ir kaut nedaudz līdzīgas Kobes vai/un Neša. Līdz ar to, domāju,ka lai nogludinātu lietas komandā, nepietika ar starpsezonu un pirmajām 15 spēlēm, nepietiks arī ar pusi sezonas. Tas būs garš kopējas valodas meklējums, tāpēc, ja es būtu LAL vadība, es nesatrauktos par zaudējumiem, ka tik tiek iekš top 8 un līdz PO sākumam atrisinātu šo problēmu. 82 spēles ir pietiekams laiks, bet šaubos, ka īpaši ātrāk kas uzlabosies.

  +1 [+] [-]

, 2012-11-28 10:22, pirms 12 gadiem
Ar gripu neliels anti-triple-double nu norm

  +3 [+] [-]

, 2012-11-28 10:29, pirms 12 gadiem
One Man Show! rakstīja: Kāds spoks laikam LA bija uz stīpām uzsēdies. Nekrita nevienam, un nekrita nekas. Likās, ka ar cluch 3p Kobe panāks vismaz OT, bet tomēr Pacers nospēlēja izcili pēdejo uzbrukumu.

Pirmajās 3cet, Kobem 9 kļūdas , bet nu pēdejā cet saņēmās un pieļāva tikai vienu. Trūkst metēju komandā. Nu ne scoreru, bet vienkārši skillotu snaiperu. Kaut 1-2 būtu ļoti labi.
Kobem pat bija 10 kļūdas, tā kā otrais triple double sezonā... Pēc šīs spēles TO būs jau virs 5/spēlē.

Bet ir jānem vērā vairāki faktori:

Kobe šodien izlaida rīta treniņu dēļ gripai līdzīgiem simptomiem;

Neskatoties uz to, ka Kobe ir gripas novārdzināts, D'Antoni no viņa izspieda pēdējo sulu turot laukumā 44min (sezonas rekords);

Pēc vairāk kā 10 vienā sistēmā nospēlētiem gadiem, Lakers šosezon jau divreiz ir nomainījusi uzbrukuma sistēmu, kad komanda būs apradusi, tad TO nebūs tik daudz;

Kobe šosezon faktiski spēlē kā 1. numurus un vada saspēli vairāk nekā jebkad, kad atgriezīsies Nešs, tad redzēsim uz ko Kobe šogad ir spējīgs. Jau šobrīd, viņš met mazāk nekā vairākās pēdējās sezonās, bet ir līgas līderis PPG, ja Neša atgriešanās uzlabos Kobes spēli kaut mazliet, tad tas būs ļoti iespaidīgi.

  +1 [+] [-]

, 2012-11-28 10:32, pirms 12 gadiem
One Man Show! rakstīja: ah, jā Lovs. Livescore paskatos, mjā džekam vēl būtu jāarstē rociņa, bet neko sev - paceļ 20+ bumbas.

LAL soliņš ir viens liels nekas. Un šobrīd komandā spēlē patiešām viens cilvēks. Manuprāt Kobem ir jābūt jauno censoņu etalonatm! Vismaz attieksmes ziņā pret basketbolu. Pat būdams nenormāli bagāts, jau pavecs priekš NBA spēles, bet viņš katru vakaru iznāk uz spēli ar domu uzvarēt un cīnīties. Nedod atlaides ne sev, ne citiem. Un ir tizli skatīties, ka Kobem jāuzmundrina spēlēt tādi spēlētāji kā Hovards.

Šobrīd sajūtas ir ļoti sliktas par LAL spēli. Tieši pirms šīs nakts mača noskatījos Kobes 81p spēli pret Raptors .... Šorīt es redzēju to pašu Kobi. Tas nozīmē, ka komandai atkal ir pienākuši slikti laiki. Kad jāspēlē vienam un citi nav, kas palīdz.

Toreiz atnāca Gasols, un sākās jauna ēra LAL. Tā vajadzēja būt ar Hovarda ierašanos, bet liekas, ka DH12 nav īstais missing peace. :/

LAL jāsāk domāt, varbūt vaina nav trenerī, bet spēlētājos un attieksmē. Vajag izvērtēt visu un attiecīgi rīkoties. Mainīt utt.
Vienkārši LAL nav soliņa no kura nāktu kāds enerģijas spēlētājs, tāds kurš paceļ komandu ....
Domāju gan, ka trenerī ir diezgan liela vaina, jā, tas var nebūt arī treneris, kurš lietas ap komandas gaisotni sakārto, bet tas kādam ir jāizdara. Ja atceramies, tad Miami, tas bija Railijs un spēlētāju draugi - NBA personības vai koledžu terneri, kas iegrozīja lietas uz īsu, bet ļoti svarīgu laiku, savās vietās.
Dvaita līmeni kā centra spēlētājam - kaplim, mēs lieliski varējām redzēt ASV izlases sastāvā uz citu komandu fona, ir kur strādāt...
Tas, ka viņš ir šovmens un savā ziņā arī dominējoss spēks ir viena lieta - komanda viņam īsti nav piemērota. Un tagad plašumā plešas emocionālā lieta, jo ir beidzot radusies saprašana, ka viņš ir liela pusdilusi ēna no Šaka, lai vā kā viņš censtos pierādīt pretējo.

Lai vai kā - redzu to pašu Miami scenāriju, tikai krietni depresīvāku - no spēlētāju puses.
Ja paskatās atpakaļ, tad arī Miami nebija nekāds spīdosāis soliņš, Savainojumu nomocīts Milers, komandas labākais aizsargs ir veterāns utt. Bet soliņš pielāgojās un pat salīdzinoši ātri saprata to, kas viņiem ir jāpienes komandai, aizsardzība un trīspunktnieks, jo pa soda laukumu maisīties nebija produktīvi, turklāt viņiem ne tuvu nebija Dvaita līmeņa centrs nebija - nav vēl jo projām.
Tā kā Laiks rādīs, kas tur sanāks, lai vai kā balansēt uz 50% robežas šādam Lakers ir mazliet apkaunojoši.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-11-28 10:54, pirms 12 gadiem
One Man Show! rakstīja: ah, jā Lovs. Livescore paskatos, mjā džekam vēl būtu jāarstē rociņa, bet neko sev - paceļ 20+ bumbas.

LAL soliņš ir viens liels nekas. Un šobrīd komandā spēlē patiešām viens cilvēks. Manuprāt Kobem ir jābūt jauno censoņu etalonatm! Vismaz attieksmes ziņā pret basketbolu. Pat būdams nenormāli bagāts, jau pavecs priekš NBA spēles, bet viņš katru vakaru iznāk uz spēli ar domu uzvarēt un cīnīties. Nedod atlaides ne sev, ne citiem. Un ir tizli skatīties, ka Kobem jāuzmundrina spēlēt tādi spēlētāji kā Hovards.

Šobrīd sajūtas ir ļoti sliktas par LAL spēli. Tieši pirms šīs nakts mača noskatījos Kobes 81p spēli pret Raptors .... Šorīt es redzēju to pašu Kobi. Tas nozīmē, ka komandai atkal ir pienākuši slikti laiki. Kad jāspēlē vienam un citi nav, kas palīdz.

Toreiz atnāca Gasols, un sākās jauna ēra LAL. Tā vajadzēja būt ar Hovarda ierašanos, bet liekas, ka DH12 nav īstais missing peace. :/

LAL jāsāk domāt, varbūt vaina nav trenerī, bet spēlētājos un attieksmē. Vajag izvērtēt visu un attiecīgi rīkoties. Mainīt utt.
Vienkārši LAL nav soliņa no kura nāktu kāds enerģijas spēlētājs, tāds kurš paceļ komandu ....
Lakers ir vairākas visai konkrētas problēmas:

1) Gasols šosezon ļoti slikti spēlē aizsardzībā + nu jau publiski sūdzas par to, ka nesaņem bumbu pietiekoši poustā. Neizmantot pilnībā uzbrucēju, kurš ir viens no labākajiem spēlē ar muguru pret pretinieku zem groza jau nu ir greznība, kuru pat Lakers nevar atļauties. Izmantot Gasolu kā spot up metēju ir vnk drausmīgi

2) Lakers ir 4 saspēles vadītāji, bet tikai viens no viņiem ir pietiekoši ātrs, lai pretinieki nevadītu visus uzbrukumus caur viņu. Visdrausmīgākās bija pirmās spēlēs pēc Neša savainojuma, kad pretinieki zīmīja shēmas ar dubultiem pikiem pret Bleiku, kuram vnk nebiju izredžu kaut kā apturēt brīvu driblu līdz grozam.

3) Traumas, gan Hovards, Kobe, Gasols, Nešs un Bleiks šogad spēlē pusveseli, vai nespēlē vispār.

  +1 [+] [-]

, 2012-11-28 10:56, pirms 12 gadiem
fasans rakstīja: Braients ir individuālists.
tu arī esi individuālists ( if you know what i mean )
Bet Sixers soļo tālāk. Malači, šī koanda man ļoti simpatizē. Atlētisks basketbols, kā jau paredzēju, neko daudz nav zaudējuši ar Igudolas maiņu. Lai vai cik labs aizsargs, tomēr Iggy ir pārvērtēts. D. Kolinsam ir pietiekami uzbrucēju, lai to robu aizstātu. Jācer, ka ar Bainumu nebūs iepirkušies un čalis spēlēs, ne tikai šosezon, bet arī nākotnē būs lojāls un parakstīs jaunu kontraktu. Jo viņš varētu būt trūkstošais posms, lai Sixers nākotnē var cerēt uz čempionu gredzeniem

  +2 [+] [-]

, 2012-11-28 11:02, pirms 12 gadiem
popovich rakstīja: tu arī esi individuālists ( if you know what i mean )
Bet Sixers soļo tālāk. Malači, šī koanda man ļoti simpatizē. Atlētisks basketbols, kā jau paredzēju, neko daudz nav zaudējuši ar Igudolas maiņu. Lai vai cik labs aizsargs, tomēr Iggy ir pārvērtēts. D. Kolinsam ir pietiekami uzbrucēju, lai to robu aizstātu. Jācer, ka ar Bainumu nebūs iepirkušies un čalis spēlēs, ne tikai šosezon, bet arī nākotnē būs lojāls un parakstīs jaunu kontraktu. Jo viņš varētu būt trūkstošais posms, lai Sixers nākotnē var cerēt uz čempionu gredzeniem
Padomā, cik viņi varētu ietaupīt, ja komandā nav Igoduala un nepagarina ligumu ar Bainamu, par tiem līdzekļiem viņi var statistiku nopirkt diezgan labu, Bainams ir traumatisks, bet viņa punktus un bumbas var dabūt arī lētāk, protams nebūs pārējais, iespaidīgais stāvs zem groza utt, bet ne jau tas ir galvenais, un kā teici, Igodualas punkti ir samērā veiksmīgi aizstāti, jāskatās kā būs ar aizsardzību visas sezonas garumā.

  +1 [+] [-]

, 2012-11-28 11:21, pirms 12 gadiem
Raitcha rakstīja: Padomā, cik viņi varētu ietaupīt, ja komandā nav Igoduala un nepagarina ligumu ar Bainamu, par tiem līdzekļiem viņi var statistiku nopirkt diezgan labu, Bainams ir traumatisks, bet viņa punktus un bumbas var dabūt arī lētāk, protams nebūs pārējais, iespaidīgais stāvs zem groza utt, bet ne jau tas ir galvenais, un kā teici, Igodualas punkti ir samērā veiksmīgi aizstāti, jāskatās kā būs ar aizsardzību visas sezonas garumā.
Ne jau Filija aizmainīja Iggiju, lai iegūtu opciju gūt punktus zem groza, viņi veica šo maiņu, jo šobrīd komandā vispār nav normālas 1. opcijas uzbrukumā. Un kurš tad arī par Bainama naudu, varētu gūt šos punktus un rebus? Cik tad tādu centru ir NBA un cik no viņiem tuvākajā laikā būs pieejami tirgū?

Ja piepildas negatīvākais scenārijs, kurā Bainams neatgūstas no traumām visu sezonu un pēc tās aiziet kā brīvais aģents, tad Filija ir ieberzusies iespaidīgi. Un tas nav nemaz TIK nereāls variants, jo pēdējās ziņas no komandas vadības ir tādas, ka uz Ziemassvētkiem cerētā atgriešanās tiek atlikta uz nenoteiktu laiku. Kā zināms Bainamam viss nav gluži perfekti ar galvu, tāpēc mani nepārsteigtu ne tas, ka viņš lēnām izietu traumas rehabilitāciju, ne arī tas, ka viņš pēc sezonas pazustu kā FA lielākajam solītājam.

  +1 [+] [-]

, 2012-11-28 11:24, pirms 12 gadiem
budd rakstīja: Kobes aizstāvībai jāteic, ka uz šo spēli viņš nebija 100% vesels
DH12 iegādes aizstāvībai - ņemot vērā Bainama likstas, nevarētu teikt, ka alternatīva būtu bijusi labāka. Kautgan, es piekrītu, ka šobrīd nekas spožs nenāk laukā no neviena LAL spēlētaja (neskaitot Kobi,kas aizvada lielisku sezonu)
par Kobi viss ok - viņš ir īsts vecis! lai arī 10 kļūdas, īsti vainot viņu pat neceļas roka, jo viņš reāli velk komandu viens pats - gan pats nes klavieres, gan pats arī tā spēlē, pie tam bija visai negodīgi viņu ar gripas simptomiem spīdzināt laukumā! jā, gan jau Braiants pats teica, ka viss ok, viņš ir gatavs spēlēt utt. bet tāpēc jau komandā ir treneris, kuram ir jājūt savi spēlētāji. par cik mačs bija no aizsardzības un ar zemu rezultativitāti, nedomāju, ka bija no Kobes jāspiež ārā visa sula uzbrukumā! bet tās ir tikai manas domas...
kas attiecas uz DH, tad var piekrist - teorētiski LAL vadība izvēlējās mazāko ļaunumu no diviem t.i. labāk, lai ir Hovards kurš spēlē, taču ar visai mainīgām sekmēm, nevis Bainams, kurš nespēlē nemaz. pagaidām Hovards krīt arā no kopējā ansambļa - nav sinerģijas, jo šķiet, ka viņš un komanda spēlē divās dažādās dimensijās. nevar arī apgalvot, ka viņš spēlētu slikti, jo itkā punktus un rebus vāc, metienus bloķē, bet tāpat kkas nav.

  +2 [+] [-]

, 2012-11-28 11:27, pirms 12 gadiem
Raitcha rakstīja: Ja paskatās atpakaļ, tad arī Miami nebija nekāds spīdosāis soliņš, Savainojumu nomocīts Milers, komandas labākais aizsargs ir veterāns utt. Bet soliņš pielāgojās un pat salīdzinoši ātri saprata to, kas viņiem ir jāpienes komandai, aizsardzība un trīspunktnieks, jo pa soda laukumu maisīties nebija produktīvi, turklāt viņiem ne tuvu nebija Dvaita līmeņa centrs nebija - nav vēl jo projām.
Tā kā Laiks rādīs, kas tur sanāks, lai vai kā balansēt uz 50% robežas šādam Lakers ir mazliet apkaunojoši.
Man Lakers situācija šķiet mazāk depresīva, jo atceries kā Miami bija ar bumbas sadali? Let's take turns! Bošs lielāko sezonas daļu spēlēja nepārliecinoši un sezonas sākumā rezultāti nebija tie spožākie. Heat toreiz tika izveidots savācoties trim zvaigznēm, kuras faktiski nesaderēja kopā, bez jebkādas lielākas vīzijas, vēlāk Bošs pielāgojās pārējiem 2iem un lieta mazliet aizgāja, vai ne tā?
Katrā gadījumā Lakers vismaz tika izveidota pēc gataviem rasējumiem ar katram jaunajam spēlētājam zināmu lomu. Vienīgā problēma, ka ar D'Antoni parādīšanos Gasola loma ir kaut kā nesaprotama, tagad jāgaida, kas notiks, vai kāds pielāgosies, vai aizies.

  +1 [+] [-]

, 2012-11-28 11:29, pirms 12 gadiem
Raitcha rakstīja: Padomā, cik viņi varētu ietaupīt, ja komandā nav Igoduala un nepagarina ligumu ar Bainamu, par tiem līdzekļiem viņi var statistiku nopirkt diezgan labu, Bainams ir traumatisks, bet viņa punktus un bumbas var dabūt arī lētāk, protams nebūs pārējais, iespaidīgais stāvs zem groza utt, bet ne jau tas ir galvenais, un kā teici, Igodualas punkti ir samērā veiksmīgi aizstāti, jāskatās kā būs ar aizsardzību visas sezonas garumā.
Ieaupīs daudz, bet nākamgad ligumi beidzas ar ļoti daudz spēlētājiem. Es negribu baigi komentēt, kas cik vērts, kamēr neesmu redzējis Bainumu šajā modelī, šobrīd viņi spēlē samērā labi, tieši no aizsardzības, bet nu tas jau nav nekāds brīnums. Ja ar Bainumu sasniegs vismaz pusfinālu un labi tur nocīnīsies, tad būtu vērtīgi tomēr saglabāt esošo kodolu, un paskatīties, kas tur var sanākt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-11-28 11:33, pirms 12 gadiem
quick rakstīja: Ne jau Filija aizmainīja Iggiju, lai iegūtu opciju gūt punktus zem groza, viņi veica šo maiņu, jo šobrīd komandā vispār nav normālas 1. opcijas uzbrukumā. Un kurš tad arī par Bainama naudu, varētu gūt šos punktus un rebus? Cik tad tādu centru ir NBA un cik no viņiem tuvākajā laikā būs pieejami tirgū?

Ja piepildas negatīvākais scenārijs, kurā Bainams neatgūstas no traumām visu sezonu un pēc tās aiziet kā brīvais aģents, tad Filija ir ieberzusies iespaidīgi. Un tas nav nemaz TIK nereāls variants, jo pēdējās ziņas no komandas vadības ir tādas, ka uz Ziemassvētkiem cerētā atgriešanās tiek atlikta uz nenoteiktu laiku. Kā zināms Bainamam viss nav gluži perfekti ar galvu, tāpēc mani nepārsteigtu ne tas, ka viņš lēnām izietu traumas rehabilitāciju, ne arī tas, ka viņš pēc sezonas pazustu kā FA lielākajam solītājam.
uz punktu gūšanu jau Igijs nekad nav bijis baigi nasks. jā, savus 15 viņš samet, taču viņa lielākā vērtībā ir vispusība un jo sevišķi - spēle aizsardzībā. manuprāt viņš vispār ir viens no visnenovērtētākajiem aizsardzības spēlētājiem!
kas attiecas uz Bainamu, tad viņš taču savu galvu ir sakārtijis, jo to tagad rotā krāšņš afro matu sakārtojums! ja nopietni, tad tā arī ir, ka viņš noteikti nespēlēs vismaz līdz Zvaigžņu spēlei un nav arī teikts, ka spēlēs pēc tās. tagad viņam ir problēmas ne tikai ar mūžīgo labo celi(ja nemaldos), bet arī ar kreiso! kas notiks pēc tam? ja arī Bainams neparakstīs jaunu lielo līgumu ar Philly un skries tur, kur vairāk maksā, nedomāju, ka Philly būs baigi ieberzušies. paliks līdzekļi, lai sagādātu līgumu Hovardam, jo nav jau zvanīts, ka viņš paliks iekš LAL!

  +1 [+] [-]

, 2012-11-28 11:39, pirms 12 gadiem
Emilio rakstīja: uz punktu gūšanu jau Igijs nekad nav bijis baigi nasks. jā, savus 15 viņš samet, taču viņa lielākā vērtībā ir vispusība un jo sevišķi - spēle aizsardzībā. manuprāt viņš vispār ir viens no visnenovērtētākajiem aizsardzības spēlētājiem!
kas attiecas uz Bainamu, tad viņš taču savu galvu ir sakārtijis, jo to tagad rotā krāšņš afro matu sakārtojums! ja nopietni, tad tā arī ir, ka viņš noteikti nespēlēs vismaz līdz Zvaigžņu spēlei un nav arī teikts, ka spēlēs pēc tās. tagad viņam ir problēmas ne tikai ar mūžīgo labo celi(ja nemaldos), bet arī ar kreiso! kas notiks pēc tam? ja arī Bainams neparakstīs jaunu lielo līgumu ar Philly un skries tur, kur vairāk maksā, nedomāju, ka Philly būs baigi ieberzušies. paliks līdzekļi, lai sagādātu līgumu Hovardam, jo nav jau zvanīts, ka viņš paliks iekš LAL!
kuriem spēlētāiem vispār beidzas līgumi šogad? var kkur atrast?

  +1 [+] [-]

, 2012-11-28 11:49, pirms 12 gadiem
popovich rakstīja: kuriem spēlētāiem vispār beidzas līgumi šogad? var kkur atrast?
slinkums meklēt, bet zinu, ka vienreiz biju uzgājis kkādu espn vai kādu citu mājas lapu, kurā viss bija smuki sarakstīts!

  +1 [+] [-]

, 2012-11-28 11:52, pirms 12 gadiem
quick rakstīja: Man Lakers situācija šķiet mazāk depresīva, jo atceries kā Miami bija ar bumbas sadali? Let's take turns! Bošs lielāko sezonas daļu spēlēja nepārliecinoši un sezonas sākumā rezultāti nebija tie spožākie. Heat toreiz tika izveidots savācoties trim zvaigznēm, kuras faktiski nesaderēja kopā, bez jebkādas lielākas vīzijas, vēlāk Bošs pielāgojās pārējiem 2iem un lieta mazliet aizgāja, vai ne tā?
Katrā gadījumā Lakers vismaz tika izveidota pēc gataviem rasējumiem ar katram jaunajam spēlētājam zināmu lomu. Vienīgā problēma, ka ar D'Antoni parādīšanos Gasola loma ir kaut kā nesaprotama, tagad jāgaida, kas notiks, vai kāds pielāgosies, vai aizies.
Tas bija paredzami, ka Bošs būs pirmais, kuram kaut kas nepatiks, bet tas ir mainījies, un cepuri nost viņa priekšā, tas noteikti nebija viegli, no pirmās opcijas uzbrukumā (Toronto) nolaisties un gaidīt savu iespēju, savu dienu - kas mazsvarīgi, nezaudējot savas labākās īpašības - metienu no pustālās distances un veiklību (no kuras, gan maz jēgas). Un tieši Bošs bija beigās galvenais, aks komandai sāka iedvest ticību, nokapājot bez Veida un arī bez LBJ, kad tas bija nepieciešams. Ja skatamies šodien, savā ziņā ir jūtams tas, ka viņam gribas vairāk bumbu, jo savas iespējas viņš vējā nelaiž un sevi tur gatavībā, tā kā ikdienu var negaidīti, sagaidīt 30 punktus, ja vajadzēs... Beigās jau komandā bija problēmas vairāk ar Veidu, ne kā ar Bošu, viņš bija tas, kurš spēlēja ar savainojumiem, kuram viss mazliet piegriezās un nervi vairs neturēja, bet tas ir normāli, labi, ka tas notika laicīgi, nevis fināla izšķirošajā spēlē, un viss, nostājās savā vietā...

Bet LA pašlaik ir emocionāli lielākā pakaļā, jo nav tās uzvaras, turklāt spēlētāji nespēlē savu basketu, līdz ar to viņi nav produktīvi, viņiem itkā viss ir skaisti, saspēles vadītājs un centrs, atliek tikai piemeklēt pārējos, Kobe, protams, ārpus diskusijām utt. bet šie spēlēt'ji, kas savākti klasiskajam basketbolam, Kobe, plus sadarbības starp izcilu saspēlnieku un diviem garajiem, viņi tā nav raduši spēlēt. Katrs savā koamndā šo posmu atseviški ir lieliski pildījuši, bet ne jau šādā modelī, tas prasa laiku, iespējams arī sezonu. Basketu nevar nospēlēt kā pēc grāmatas, divi uzbrukumi Kobe, tad viens nešam sadarbībā ar Gazolu, tad atkal Kobe, tad nešs un Dvaits utt. Tā nenotiek, tas nestrādā, tam ir jānaķ dabiski.

     [+] [-]

, 2012-11-28 11:53, pirms 12 gadiem
Emilio rakstīja: slinkums meklēt, bet zinu, ka vienreiz biju uzgājis kkādu espn vai kādu citu mājas lapu, kurā viss bija smuki sarakstīts!
NBA2K13
Tas ir labs "tūlis"
Tur ir aptuvenās algas var redzēt, i līgumus kādi kuram ir

  -3 [+] [-]

, 2012-11-28 11:58, pirms 12 gadiem
ubags kobe kā vienmēr zaudē

  +1 [+] [-]

, 2012-11-28 12:17, pirms 12 gadiem
Emilio rakstīja: uz punktu gūšanu jau Igijs nekad nav bijis baigi nasks. jā, savus 15 viņš samet, taču viņa lielākā vērtībā ir vispusība un jo sevišķi - spēle aizsardzībā. manuprāt viņš vispār ir viens no visnenovērtētākajiem aizsardzības spēlētājiem!
kas attiecas uz Bainamu, tad viņš taču savu galvu ir sakārtijis, jo to tagad rotā krāšņš afro matu sakārtojums! ja nopietni, tad tā arī ir, ka viņš noteikti nespēlēs vismaz līdz Zvaigžņu spēlei un nav arī teikts, ka spēlēs pēc tās. tagad viņam ir problēmas ne tikai ar mūžīgo labo celi(ja nemaldos), bet arī ar kreiso! kas notiks pēc tam? ja arī Bainams neparakstīs jaunu lielo līgumu ar Philly un skries tur, kur vairāk maksā, nedomāju, ka Philly būs baigi ieberzušies. paliks līdzekļi, lai sagādātu līgumu Hovardam, jo nav jau zvanīts, ka viņš paliks iekš LAL!
Iggijam tiešām ir problēmas ar metienu no perimetra, sezonu pirms iepriekšējās Kolins esot viņam pat aizliedzis mest trīņus, pagājušajā sezonā atkal esot sācis mest un realizējis 38%. Pirms šīs sezonas uzpeldēja ziņas par to, ka viņam esot bijušas arī citas problēmas ar treneri. Katrā ziņā nenovērtēts aizsardzības spēlētājs viņš gluži nav, tomēr tika paņemts abās pēdējās Dream Team tieši dēļ aizsardzības.

Un, tici man, Hovards paliks LAL Es D'Antoni nolīgšanu skaidroju kā vienu no daudzajiem soļiem, kurus jaunākais Bass ir izdarījis, lai nokļūtu pēc iespējas ērtākā pozīcijā, lai kārtīgi varētu nobučot Hovardam pakaļu Es domāju, ka viņam ir apsolīts kļūt par komandas līderi pēc Kobes un tagad viss Lakers tiek brutāli strauji pārkārtots viņa ērtībām. Labākais pick'n'roll saspēles vadītājs + labākais treneris + Gasols atbīdīts tālāk no groza apakšas, lai dotu Hovardam pēc iespējas vairāk vietas, tas ir acīmredzami.

Un kāpēc, Tu domā, ka Filija būtu piemērota Hovardam? Pirms aiziešanas no Orlando, viņš ne reizi nebija to pieminējis kā klubu kurā būtu gatavs spēlēt. + Visiem ir zināms kādi fani ir Filijā, būtībā tik pat prasīgi kā LA, tikai saule nesilda tik sildi un superzvaigznes nesēž pirmajās rindās, tāpat arī 76ers nav pirmais klubs savā pilsētā.

  -1 [+] [-]

, 2012-11-28 12:26, pirms 12 gadiem
Neesmu baigi siiki peetiijis bet man liekas ka pie LAL zaagjiem vainojams tieshi kobe. Ja nemaldos tad lielaakajaa daljaa speelju kur vinjam ir max 24 punkti vinji ir uzvareejushi. Un kir ir 24+ visi ir zaagji. tas tomeer liek aizdomaaties. ja tas tik man taa liekas tad neko. nu un ar trenneri man liekas ka leikereeni noshaava garaam. bet veel jau tikai sezonas saakums.

  +1 [+] [-]

, 2012-11-28 12:32, pirms 12 gadiem
Raitcha rakstīja: Tas bija paredzami, ka Bošs būs pirmais, kuram kaut kas nepatiks, bet tas ir mainījies, un cepuri nost viņa priekšā, tas noteikti nebija viegli, no pirmās opcijas uzbrukumā (Toronto) nolaisties un gaidīt savu iespēju, savu dienu - kas mazsvarīgi, nezaudējot savas labākās īpašības - metienu no pustālās distances un veiklību (no kuras, gan maz jēgas). Un tieši Bošs bija beigās galvenais, aks komandai sāka iedvest ticību, nokapājot bez Veida un arī bez LBJ, kad tas bija nepieciešams. Ja skatamies šodien, savā ziņā ir jūtams tas, ka viņam gribas vairāk bumbu, jo savas iespējas viņš vējā nelaiž un sevi tur gatavībā, tā kā ikdienu var negaidīti, sagaidīt 30 punktus, ja vajadzēs... Beigās jau komandā bija problēmas vairāk ar Veidu, ne kā ar Bošu, viņš bija tas, kurš spēlēja ar savainojumiem, kuram viss mazliet piegriezās un nervi vairs neturēja, bet tas ir normāli, labi, ka tas notika laicīgi, nevis fināla izšķirošajā spēlē, un viss, nostājās savā vietā...

Bet LA pašlaik ir emocionāli lielākā pakaļā, jo nav tās uzvaras, turklāt spēlētāji nespēlē savu basketu, līdz ar to viņi nav produktīvi, viņiem itkā viss ir skaisti, saspēles vadītājs un centrs, atliek tikai piemeklēt pārējos, Kobe, protams, ārpus diskusijām utt. bet šie spēlēt'ji, kas savākti klasiskajam basketbolam, Kobe, plus sadarbības starp izcilu saspēlnieku un diviem garajiem, viņi tā nav raduši spēlēt. Katrs savā koamndā šo posmu atseviški ir lieliski pildījuši, bet ne jau šādā modelī, tas prasa laiku, iespējams arī sezonu. Basketu nevar nospēlēt kā pēc grāmatas, divi uzbrukumi Kobe, tad viens nešam sadarbībā ar Gazolu, tad atkal Kobe, tad nešs un Dvaits utt. Tā nenotiek, tas nestrādā, tam ir jānaķ dabiski.
Bet tas ir tieši tas par ko es teicu. Heat bija jāsaliedē kopā universāls pointforwards - Lebrons ar diviem bumbu dominējošiem skoreriem, kuri iepriekš savā karjerā bija efektīvi dominējot bumbu un uzbrūkot pēc pretinieka apspēlēšanas viens pret viens. Kamēr viens uzbrūk, pārējie divi stāv un skatās...

Salīdzinājumā Lakers, pirms sezonas, katram bija sadalītas lomas, Nešs kontrolēs uzbrukuma gaitu, Dvaits un Gasols atbrīvos viens otram vietu zem groza un gūs punktus no turienes, bet Kobe ar MWP saņems bumbu pēc Neša pick'n'rolliem, kad garie piesaistīes double tīmus, vai arī atspēles no pousta pēc double team. Ja salūzst izspēle, vai arī, ja citiem neiet - dodam bumbu Kobem un viņš visu nokārto tā kā to gandrīz izdarīja arī šonakt. Viss skaidrs, katram sava vieta.

D'Antoni basketbols jau arī balstās uz to, ka regulāri būs pieejamas vairākas opcijas uzbrukt vienlaicīgi. Bieži pēc D'Antoni pick'n'rolliem spēlētājam ar bumbu ir visas četras opcijas piespēlēt brīviem spēlētājiem, tā kā spēlētājs ar bumbu ideālā gadījumā ir Stīvs Nešs, tad viņš arī izvērtēs, kurš ir labākā pozīcijā. Respektīvi noteikti nebūs tā, ka Gasols saņem bumbu uz trīņa līnijas un laužas uz grozu kā to pirmajā sezonā brīžiem darīja Bošs abiem pārējiem vnk noskatoties
Bet problēmas sākas faktā, ka D'Antoni ir vājš aizsardzībā + Gasolam tagad ir jāatbrīvo vieta poustā priekš Hovarda (un viņš pats šosezon ir ļoti vājš aizsardzībā), bet pašam jāmet jump shoti, kas ir brutāla viņa spēcīgākās puses neizmantošana. No otras puses, tas ir ideāli Džemisonam, kurš tieši izceļas no perimetra.

Kā es jau teicu, ir jāpielāgo uzbrukums, vai arī Gasols. Un nav jau izslēgts, ka Gasols šo sezonu nebeidz citā komandā. BTW, pagāšgad izskanēja baumas, ka Orlando mainīšot Hovardu uz LAL pa tiešo klāt liekot Andersonu un pretī prasot Bainamu un Gasolu (nebūt Magic vecais GM cirvis, tad tā arī tas būtu noticis). Andersons D'Antoni shēmās iederētos daudz, daudz labāk.

  +1 [+] [-]

, 2012-11-28 12:34, pirms 12 gadiem
Emilio rakstīja: par Kobi viss ok - viņš ir īsts vecis! lai arī 10 kļūdas, īsti vainot viņu pat neceļas roka, jo viņš reāli velk komandu viens pats - gan pats nes klavieres, gan pats arī tā spēlē, pie tam bija visai negodīgi viņu ar gripas simptomiem spīdzināt laukumā! jā, gan jau Braiants pats teica, ka viss ok, viņš ir gatavs spēlēt utt. bet tāpēc jau komandā ir treneris, kuram ir jājūt savi spēlētāji. par cik mačs bija no aizsardzības un ar zemu rezultativitāti, nedomāju, ka bija no Kobes jāspiež ārā visa sula uzbrukumā! bet tās ir tikai manas domas...
Par Kobi nevar nepiekrist. Nešaubos, ja regulārās sezonas 82. spēlē, kura nekādi nevar ietekmēt komandu galējo pozīciju tabulā, LAL zaudētu ar -5pt pēdējās 5min, bet Kobem būtu izmežģīta potīte viņš tāpat arī uz vienas kājas būtu gatavs mesties cīņā.

Apbrīnojama Kobes rakstura īpašība, tai pat laikā - ja viņš mācētu sevi pietaupīt sezonas gaitā, tad es nešaubos, ka PO laikā nereti būtu izrādījies daudz izšķirošāks faktors kā iespējams pēdējos pāŗis gadus, kad spēlēja teju visu sezonu ar visādām traumām kuras varētu izārstēt ar nelielu atelpas brīdi.

(No otras puses - tas kā viņš spēlē šosezon liek man apēst savus vārdus)

  +1 [+] [-]

, 2012-11-28 12:41, pirms 12 gadiem
Nedomāju ka pie vainas ir vai vainojams tieši ir Kobe.Bet vispār un it īpaši pievēršot uzmanību tieši piespēlēm!!Šajā mačā cik to bij-13?!Tas tak nav normāli.P'dējie sodam metieni ar iespārdīja,ok Hovards aizmet garām,bet Artests ar,tieši izšķirīšā brīdī.Pašās beigās ar nospēlēja sūdīgi aizsardzībā.
Jau esmu minējis un man šēit ir bijuši daudzi oponenti,kas nepiekrīt-ka LAL rezervistu soliņš ir švaks,ok dažās spēlēs var izšaut Džeimisons,Hils ar nav tik slikts,vēl Mīks..Bet tomēr ja Tev dod iespēju tik 10-15min grūti ienākt spēlē,jo diez vai šiem ir tāda mentalitāte vai ir gatavi savu lielo Ego upurēties komandas labā.
Gaidam Nešu,tad būs labāk redzams,vēl laika un spēles ir diezgan daudzas.Bet ar šādu spēli neliekas ka var ko nopietnu sasniegt.
Gazols ar Hovardu ir ēnas,diez kas ar šamējiem..nespēj koncentrēties vai sadomājušies ka ar šādu sastāvu visus iebiedēs un ka tik uzvaras nāks...

  +2 [+] [-]

, 2012-11-28 12:41, pirms 12 gadiem
RajonRondo rakstīja: Neesmu baigi siiki peetiijis bet man liekas ka pie LAL zaagjiem vainojams tieshi kobe. Ja nemaldos tad lielaakajaa daljaa speelju kur vinjam ir max 24 punkti vinji ir uzvareejushi. Un kir ir 24+ visi ir zaagji. tas tomeer liek aizdomaaties. ja tas tik man taa liekas tad neko. nu un ar trenneri man liekas ka leikereeni noshaava garaam. bet veel jau tikai sezonas saakums.
Protams, ka neesi pētījis. Kā jau visi, kas vaino Kobi pāris regulārā čempja zāģos, bet slavē visus pārējos viņa 5. gredzenos

Tas ir koks ar diviem galiem. Protams, ka spēlēs, kurās Hovards, Gasols un MWP met rezultatīvi (kā pret Mav's), Kobem nav jāņem tik daudz spēles uz sevi. Viņš izdara mazāk metienu, vairāk rezultatīvi piespēlē pārējiem un uzvar. Bet tā nenotiek vienmēr, ir spēles, kad pārējiem neiet, tad Kobe pats uzņemas noslēgt uzbrukumus.

Tagad elementārs jautājums: Kuras spēles Lakers uzvarēs biežāk? Tās kurās bumba krīt iekšā tikai Kobem, vai arī tās, kurās tā krīt visai komandai? Un tagad padomā, kurās spēlēs Kobem būs vairāk metienu. Un tagad padomā ko Tu esi uzrakstījis savā komentārā

Varbūt Tu zini vēl kādu spēlētāju, kuram bija tieši tāda pati sakarība starp gūtajiem punktiem/izmestajiem metieniem un uzvarētajām/zaudētajām spēlēm? Maikls Džordans - spēlētājs pēc kura Kobe ir veidojis savu spēli.

  +1 [+] [-]

, 2012-11-28 12:44, pirms 12 gadiem
RajonRondo rakstīja: Neesmu baigi siiki peetiijis bet man liekas ka pie LAL zaagjiem vainojams tieshi kobe. Ja nemaldos tad lielaakajaa daljaa speelju kur vinjam ir max 24 punkti vinji ir uzvareejushi. Un kir ir 24+ visi ir zaagji. tas tomeer liek aizdomaaties. ja tas tik man taa liekas tad neko. nu un ar trenneri man liekas ka leikereeni noshaava garaam. bet veel jau tikai sezonas saakums.
Starpcitu, kā Tev patika kā Tavs nika iedvesmas avots Ražans Rondo līda ārā no ādas, lai turpinātu savu vismaz 10 rez. piespēļu sēriju, spēlē, kurā viss bija zaudēts jau pēc pirmā puslaika? Pīrss, Gārnets, Terijs un citas komandas zvaigznes jau sen sēdēja uz soliņa un gatavojās nākamajai spēlei, kamēr Ražens močīja līdz pēdējai minūtei, lai tikai mākslīgi izvilktu 10. piespēli. Kurš tad īsti ir lielāks individuālists un statistikas aiļu pildītājs?
1 2 63 komentāri