Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Mavericks" treneris Kids: "Dončičs ir Pikaso, bet viņam jāizmanto visas pieejamās krāsas"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Mavericks" treneris Kids: "Dončičs ir Pikaso, bet viņam jāizmanto visas pieejamās krāsas"
Luka Dončičs. Foto: Mavericks

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizadīta mediju diena, kurā savus komentārus par jauno sezonu sniedza arī Dalasas "Mavericks" galvenais treneris Džeisons Kids un komandas lielākā zvaigzne Luka Dončičs.

Komandas galvenais treneris slavēja Luku Dončiču: "Luka man atgādina jauno Pikaso. Viņš ir ļoti talantīgs, mīl uzvarēt un zina, kā spēlēt šo spēli augstākajā līmenī. Es nezinu, vai kāds Pikaso ir teicis, ka viņam jāizmanto visas savas krāsas, bet es vēlos Lukam atgādināt, ka viņam ir jāuzticas saviem komandas biedriem. Komandas biedri sniegs viņam atbalstu."

"Ir daudzas lietas, kurās es vēl varu augt," teica komandas lielākā zvaigzne Dončičs. "Tādas lietas ir gan laukumā, gan ārpus tā. Esmu ļoti priecīgs par to, ka varēšu mācīties no jaunā galvenā trenera, kurš ir čempions un spēlējis tajā pašā pozīcijā, kurā spēlēju es. Viņš bija viens no labākajiem piespēlētājiem līgā un esmu patiešām satraukts, ka varēšu spēlēt viņa vadībā."

Dončičs vasarā pārstāvēja savu valstsvienību olimpiskajās spēlēs, kurās tā piedzīvoja debiju. "Spēlēšana izlases rindās ir kaut kas neticams," teica Dončičs. "Tā ir sirdslieta – es vienmēr pārstāvēšanu izlasi, ja man būs tāda iespēja. Esot kopā ar izlasi, iemācījos, ko nozīmē būt par līderi. Es sapratu, ka man jābūt līderim, kurš ir tendēts uz savu komandu."

Dončičs tiek minēts, kā viens no favorītiem uz vērtīgākā spēlētāja balvas iegūšanu, bet slovēnis atzina, ka tas viņam nav svarīgākais: "Man tas nav tik svarīgi, jo ir tikai sezonas sākums. Balsojums par MVP ir sezonas beigās. Tas ir vēl tālu. Mans un komandas galvenais mērķis ir čempiontituls."

Izmantotie resursi:
https://www.mavs.com/lukapicasso/

  -1 [+] [-]

, 2021-09-28 08:46, pirms 3 gadiem
Slovēnim ir jāiemācās izmantot visus laukuma spēlētājus, lai komanda sasniegtu augstus rezultātus.
Slēpts komentārs: kino

  -2 [+] [-]

, 2021-09-28 09:28, pirms 3 gadiem
Maksimālais līgums nopelnīts,tagad varēs uz komandu spēlēt

  +1 [+] [-]

, 2021-09-28 10:19, pirms 3 gadiem
Krisītis nav krāsas tūbiņa , Krisītis ir basīša Dalī ...

  +2 [+] [-]

, 2021-09-28 11:15, pirms 3 gadiem
serbs rakstīja: Maksimālais līgums nopelnīts,tagad varēs uz komandu spēlēt
Baro vilku kā gribi,vienalga uz mežu skatīsies

     [+] [-]

, 2021-09-28 11:38, pirms 3 gadiem
sporta lidzzinatajs rakstīja: Slovēnim ir jāiemācās izmantot visus laukuma spēlētājus, lai komanda sasniegtu augstus rezultātus.
Runā jau ka visa vaina bija Kārlailam. Un Slovēnijas izlasē diezgan labi Luka parādija, ka prot izmantot visus partnerus. Zina, kad vilkt pašam un kad padot piespēli

  -2 [+] [-]

, 2021-09-28 11:42, pirms 3 gadiem
Kāds Pikaso?! Drīzāk debīls kā mūsu Brekte!

  -1 [+] [-]

, 2021-09-28 11:52, pirms 3 gadiem
Pikaso būtu daudz labāks mākslinieks, ja viņam blakus būtu tāds Kids! Vēl jau uz krāsām var skatīties kā uz zilo, melno, sarkano, dzelteno un balto, turklāt tieši šādā secībā, bet tad tas būtu arī ģenerālmenedžera uzdevums iegādāt krāsas Lukas paletei.

  -2 [+] [-]

, 2021-09-28 12:12, pirms 3 gadiem
Ja Luka ieklausīsies Kidā kā bijušajā PG, tad gan būs labi, jo pašlaik viņam ir milzīga apetīte uz punktiem un bumbas turēšanu, neuzticēšanos it īpaši KP.

  -1 [+] [-]

, 2021-09-28 12:48, pirms 3 gadiem
sporta lidzzinatajs rakstīja: Slovēnim ir jāiemācās izmantot visus laukuma spēlētājus, lai komanda sasniegtu augstus rezultātus.
Izlasē varēja redzēt, ka to viņš prot ļoti labi. Jautājums tikai par gribēšanu un trennera spēles plānu.

     [+] [-]

, 2021-09-28 16:34, pirms 3 gadiem
striker rakstīja: Baro vilku kā gribi,vienalga uz mežu skatīsies
domāju viss piķī,sāsksies sezona ,tad aŗi izdari savu redzējumu