Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Karijs par Tompsona atgriešanos laukumā: "Tas būs patiešām skaists notikums"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Karijs par Tompsona atgriešanos laukumā: "Tas būs patiešām skaists notikums"
"Warriors" spēlētāji - Stefens Karijs un Klejs Tompsons. Foto: EPA/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Goldensteitas "Warriors" rindās jaunajā sezonā laukumā beidzot atgriezīsies Klejs Tompsons, kurš savainojumu dēļ izlaidis divas iepriekšējās sezonas. Saviļņots par šo notikumu bija Stefens Karijs.

Pagaidām nav skaidrības par to, kad tieši Klejs Tompsons varēs palīdzēt Goldensteitas "Warriors", bet tas varētu notikt decembra beigās vai nākamā gada sākumā. Skaidrs ir tas, ka šo brīdi gaida visa Goldensteita un visi tās atbalstītāji. 2019./20. gada sezonu Tompsons izlaida krustenisko saišu plīsuma dēļ, bet aizvadīto sezonu Ahileja cīpslas plīsuma dēļ.

"Kleja [Tompsona] atgriešanās būs skaists notikums," emocionāls Mediju dienā bija "Warriors" līderis un aizvadītās sezonas rezultatīvākais spēlētājs Stefens Karijs. "Tas būs skaists basketbols. Godīgi sakot, tas būs ļoti emocionāli. Mēs tik daudz par to esam runājuši. Esmu patiešām satraukts, ka šī diena tuvojas. Es zinu, ka atbalstītāji Klejam parādīs to, cik ļoti viņi mīl viņu."

Karijs pieredzēja to, kā Tompsons atgūstas pēc krustenisko saišu plīsuma un bija tuvu tam, lai atgrieztos iepriekšējā sezonā, tomēr pēc tam aizsargs iedzīvojās citā savainojumā – Ahileja cīpslas plīsums. "Esmu nedaudz satraucies par to, kā viņam veiksies ar atgriešanās nesasteigšanu," Karijs turpināja. "Iespējams, ka Pateicības dienas laikā vai decembra sākumā viņš jutīs, ka ir gatavs iziet laukumā un nospēlēt 30 minūtes. Zinu, ka viņš ir cīnītājs, tomēr paies laiks, kamēr attiecīgie cilvēki ļaus viņam pilnvērtīgi doties laukumā."

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/steph-curr...

     [+] [-]

, 2021-09-29 06:19, pirms 3 gadiem
Cerams Klejs būs piešāvis roku ratiņkrēslā metājot
Top 5 contenderi manā skatījumā.
Jau īpaši ja Viginsu, Vaizmenu un drafta pikus ieliks paketē un aizmainīs pret normālu kapli