Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Bulls" aizsargs Lonzo Bols: "Šosezon būšu izteikts saspēlnieks"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Bulls" aizsargs Lonzo Bols: "Šosezon būšu izteikts saspēlnieks"
Čikāgas "Bulls" aizsargi - Lonzo Bols un Zeks Lavīns. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Čikāgas "Bulls" starpsezonā ar "sign-and-trade" darījuma palīdzību ieguva Lonzo Bolu, kurš iepriekš pārstāvēja Ņūorleānas "Pelicans". Bols atklāja, ka viņš nevēlas būt tikai tālmetienu un aizsardzības speciālists.

"Spēlēšana "Pelicans" bija citādāka," preses konferencē teica Lonzo Bols, kurš ar "Bulls" parakstīja četru gadu līgumu par kopējo summu 82 miljoniem dolāru. "Pirmo reizi karjerā man bija tāda loma. Protams, ka es daru to, ko man prasa treneris. Es laukumā varu darīt daudz lietu, tāpēc es nevēlos tikt ielikts rāmjos. Vēlos darīt visu, lai palīdzētu komandai uzvarēt."

Aizvadītā sezona Bolam bija ļoti augstvērtīga. Aizsargs vidēji mačā guva 14,6 punktus, atdeva 5,7 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 4,8 atlēkušās bumbas. Viņam arī 1,5 pārtvertās bumbas, un aizvadītajā sezonā viņš progresēja arī metienu realizācijā – gan no spēles, gan no soda metiena līnijas.

"Čikāgā es vairāk spēlēšu kā saspēles vadītājs," atšķirību starp spēlēšanu "Pelicans" un "Bulls" minēja Bols. "Aizvadītajā sezonā man bija cita loma, bet esmu ar mieru darīt visu, ko man liek treneris. Izskatās, ka šosezon es būšu izteikts saspēles vadītājs."

"Bulls" ģenerālmenedžeris Artūrs Karnišovs raksturoja 23 gadus vecā Bola spēles stilu: "Viņam patīk spēlēt ātri, spēlēt ar bumbu un spēlēt aizsardzībā. Viņš var būt arī otrā opcija saspēles veidošanā. Viņš ir progresējis no tālās distances. Viņš izpilda astoņus tālmetienus spēlē, realizējot tos tuvu 40% robežai, kas ir patiešām labs rādītājs. Viņš ir daudzpusīgs un spēj cīnīties par atlēkušajām bumbām."

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/lonzo-ball...

     [+] [-]

, 2021-09-28 12:52, pirms 3 gadiem
Čikāgas Bulls var uztaisīt surprise!
Komanda izsēta kā 17. Bet coach Donovan kā 4. iespēja kļūt par sezonas treneri!
Bukmeikeri pashi taustas.

     [+] [-]

, 2021-09-28 14:43, pirms 3 gadiem
Prognozēju, ka uzbrukumā komanda spēlēs ātru, dinamisku un rezultatīvu basīti, bez aizsardzībā gan, varētu būt problēmas.

     [+] [-]

, 2021-09-28 14:52, pirms 3 gadiem
Emilio rakstīja: Prognozēju, ka uzbrukumā komanda spēlēs ātru, dinamisku un rezultatīvu basīti, bez aizsardzībā gan, varētu būt problēmas.
es domaju tieshi otradak.. Vucevichs ir klasisks garais, daudz spele postaa, Derozans ir diezgan liels ballhog, Laviinam ar vajadzees bumbu diezgan prieksh punktiem - reku, jau triis galvenie liideri, kuri nekad nav izcelushies atraa speelee
Kaa arii Donovans ir tiirs aizsardziibas treneris, sastaavaa arii ir loti labi speletaaji aizsardziibaa, kurus noteikti macees izmantot - Karuso, Jones Jr, Stanley Johnson, Patrick Williams, Tony Bradley
Tas pats Lonzo ir loti labs perimetra aizsargs, var segt vairakas pozicijas

     [+] [-]

, 2021-09-28 16:03, pirms 3 gadiem
Šitas pagaidām atbilst visiem tēva vārdiem, ka būs labs. Pag. sezon bija fantasy un ritīgi lidināja truļus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2021-09-29 16:42, pirms 3 gadiem
Kjenga2 rakstīja: es domaju tieshi otradak.. Vucevichs ir klasisks garais, daudz spele postaa, Derozans ir diezgan liels ballhog, Laviinam ar vajadzees bumbu diezgan prieksh punktiem - reku, jau triis galvenie liideri, kuri nekad nav izcelushies atraa speelee
Kaa arii Donovans ir tiirs aizsardziibas treneris, sastaavaa arii ir loti labi speletaaji aizsardziibaa, kurus noteikti macees izmantot - Karuso, Jones Jr, Stanley Johnson, Patrick Williams, Tony Bradley
Tas pats Lonzo ir loti labs perimetra aizsargs, var segt vairakas pozicijas
Ar ātru, vairāk domāju, ka komanda nespēlēs ilgus uzbrukumus un daudz/ātri metīs pa grozu. Vučevičs jau uzbrukumā skrien kā stirniņa - tikai defā viņš haltūrē un slikti spēlē. Tie paši Lavins un Derouzens arī nelaiž garām iespēju aizskriet pusātrajos un uzmest pa grozu uzbrukuma pirmajās sekondēs.
Domāju, ka Jonsons un Bredlijs pie lielas teikšanas netiks. Karuso un Jones - jā, nav slikti perimetra aizsargi, tāpat kā Bols. Williams - neteiktu, ka viņš ir defa specs. Potenciāls ir taču arī viņš ir perimetra aizsargs. Komandā izteikti trūkst spēlētāja, kurš nosegtu groza apakšu. Un ir pat vēl sliktāk - Vučevičs groza apakšā un defā kopumā ir totāli slikts - pat ne viduvējs.