Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Pacers" maiņas darījumā ar "Suns" iegūst Skolu

"Pacers" maiņas darījumā ar "Suns" iegūst Skolu
Luiss Skola
Foto: AP/Scanpix

Maiņas darījumu veikušas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Indiānas "Pacers" un Fīniksas "Suns", kā rezultātā uz Indiānu ir pārcēlies argentīnietis Luiss Skola.

Aizmainot Skolu, Fīniksa ir ieguvusi eksplozīvo Džeraldu Grīnu, kā arī Mailsu Plamlī, kurš pagājušajā sezonā debitēja līgā. Tāpat "Suns" īpašumā tagad būs vēl viena pirmās kārtas drafta izvēle.

"Ir tikai trīs komandas visā NBA, kurām ir labas izredzes iegūt čempiontitulu," izteicās jaunākais "Pacers" papildinājums Skola. "Domāju, ka šī ir lieliska komanda un lieliska iespēja. Nevaru sagaidīt."

Lerijs Bērds, kurš ir "Pacers" prezidents basketbola darbībās, atzina, ka "Skolam ir gan NBA, gan ārzemju pieredze, un viņš ir tāda tipa spēlētājs, kurš veiksmīgi iederas mūsu sastāvā". Šovasar Indiāna ir papildinājusi sastāvu vēl ar Sīdžeju Vatsonu un Krisu Kouplendu.

Skola, kuru 2012. gada vasarā Hjūstonas "Rockets" amnestēja, pagājušajā sezonā piedalījās visās 82 regulārās sezonas spēlēs (ceturto reizi NBA karjerā), vidēji mačā gūstot 12,8 punktus, izcīnot 6,6 atlēkušās bumbas un atdodot 2,2 rezultatīvas piespēles.

Džeralds Grīns aizvadītajā regulārajā sezonā izcēlās ar vidēji gūtajiem septiņiem punktiem un izcīnītajām 2,4 atlēkušajām bumbām, savukārt Plamlī "Pacers" rindās aizvadīja tikai 14 spēles, vidēji gūstot 0,9 punktus un izcīnot 1,6 bumbas zem groziem.

Izmantotie resursi:
NBA.com

  +1 [+] [-]

, 2013-07-28 00:38, pirms 11 gadiem
Nu HVZ, nevaru iedomāties Skolu Peiceros. Vai viņi nākamgad būs pretendenti? Arī tik droši galvu ķīlā nevar likt, tajos pašos Austrumos ir tik daudz to "pretendentu" pacīkstēties ar Heat, ka Pacers gluži nav tie galvenie.

  +3 [+] [-]

, 2013-07-28 00:45, pirms 11 gadiem
Suns ir ieguveeji. Talantiigais Green un 1 raunda izveele 2014 ir vsp daavana. Skola nav nemaz tik labs, var iemest ,bet ne ciiniities peec atleekušajaam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-07-28 01:14, pirms 11 gadiem
Pacers uz katru pozīciju ir kas var nākt no soliņa, turklāt uznākot pastiprināt vai vismaz neizjaukt spēli! Domāju, ka ir izdarījuši labus darījumus šajā vasarā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-07-28 10:42, pirms 11 gadiem
To arī Pacers vajag. Kādu kurš var iemest. Bumbas būs kas savāks.
A.Iverson 3# rakstīja: Suns ir ieguveeji. Talantiigais Green un 1 raunda izveele 2014 ir vsp daavana. Skola nav nemaz tik labs, var iemest ,bet ne ciiniities peec atleekušajaam.

  +3 [+] [-]

, 2013-07-28 11:05, pirms 11 gadiem
Pacers ir švaks beņķis, it sevišķi uzbrukumā. Skola tam ir lielisks atrsinājums. Kas tur ko nesaprast? Labs darījums abām pusēm.

  +2 [+] [-]

, 2013-07-28 13:05, pirms 11 gadiem
Pacers beņķis bija švaks..Tagad teorētiski tas ir pat daudzsološi labs.Ja pieņemam ka Greindžers un Džordžs abi spēlēs vienlaicīgi.. tad no beņķa nāks Stevensons un Skola.Bet nu PG problēma tāpat ir aktuāla jo ar to kļūdu skaitu ko PG pieļauj nevar uzvarēt finālu.Bet man vairāk interesē vai Greindžers vai Džordžs spēs saspēlēties un nebūs kaut kāda rīvēšanās..

  +1 [+] [-]

, 2013-07-28 22:06, pirms 11 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Nu HVZ, nevaru iedomāties Skolu Peiceros. Vai viņi nākamgad būs pretendenti? Arī tik droši galvu ķīlā nevar likt, tajos pašos Austrumos ir tik daudz to "pretendentu" pacīkstēties ar Heat, ka Pacers gluži nav tie galvenie.
Nav galvenie? Kāpēc šogad bija? Un tagad būs Greindžers atpakaļ un vēl Skola no benķa aiz Vesta... kāpēc lai izredzes nebūtu tikai palielinājušās. Vai varbūt tu pateiksi kādu labāku kandidātu austrumos? Un tikai nesamīzies un uzreiz nesaki Bruklinu.... Un NYK būtu vispār smieklīga atbilde.

  +1 [+] [-]

, 2013-07-28 22:07, pirms 11 gadiem
A.Iverson 3# rakstīja: Suns ir ieguveeji. Talantiigais Green un 1 raunda izveele 2014 ir vsp daavana. Skola nav nemaz tik labs, var iemest ,bet ne ciiniities peec atleekušajaam.
Skola IR labs. Tagad būs rezervists, bet nu ļoti laba rezerve.

     [+] [-]

, 2013-07-28 22:08, pirms 11 gadiem
Kā iet, Bērziņ? rakstīja: papildu jautājums - vai Greindžers beidzot tiks aizmainīts? Šobrīd jau viņu būtu gatavi ņemt daudzi, jo tomēr pēdējais līguma gads.
Kā reiz vienu labu PG vajadzētu un vienu back up wing player pilnai komplektācijai
Kas tev Hilā nepatīk PG pozīcijā?

Nu Greidžera aizmainīšana domājams būt tīri atkarīga no IND snieguma līdz februārim un tieši Greindžera iegulījumam tajā.