Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Eindžs nesteigsies veikt izmaiņas "Celtics" sastāvā

Eindžs nesteigsies veikt izmaiņas "Celtics" sastāvā
Denijs Eindžs
Foto: AP/Scanpix

Vakar vakarā NBA pāršalca ziņa, ka Bostonas "Celtics" saspēles vadītājs Ražans Rondo ceļgala krustenisko saišu plīsuma dēļ šosezon vairs nedosies laukumā. Komandas ģenerālmenedžeris Denijs Eindžs nesteigsies aizvietot traumēto basketbolistu.

"Celtics" līderis Rondo liktenīgo savainojumu, visticamākais, ieguva pagājušās nedēļas spēlē pret Atlantas "Hawks", kas notika piektdien, bet krustenisko saišu plīsums tika konstatēts tikai svētdien. Rondo iesildījās mačam pret Maiami "Heat", tomēr neilgi pirms spēles sākuma basketbolists devās uz vietējo slimnīcu, jo sāpošais ceļgals par sevi lika manīt.

Kā jau katru sezonu, arī šosezon bija baumas, ka Rondo varētu tikt aizmainīts, tomēr Eindžs norādīja, ka viņa plānos nebija aizmainīt basketbolistu. "Mēs netaisījāmies aizmainīt Rondo," atzina ģenerālmenedžeris.

Tagad "Celtics" rīcībā ir četri aizsargi - Eiverijs Bredlijs, Kortnijs Lī, Džeisons Terijs un Leandro Barbosa. Eindžs atzina, ka pagaidām neplāno veikt izmaiņas sastāvā. "Pašlaik došu iespēju spēlētājiem, kas ir mūsu rīcībā, spēlēt. Pēc pāris nedēļām redzēsim, kas notiks."

"Netaisos pievienot kādu komandai, lai viņš tikai sēdētu uz soliņa," turpināja Eindžs. "Mēs varētu parakstīt līgumus ar dažiem spēlētājiem par veterāna minimumu, bet pagaidām tas ir viss. Mums ir jāredz, kuri kļūs pieejami maiņu rezultātā vai brīvajā aģentūrā un kuri varētu ielauzties mūsu rotācijā."

Izmantotie resursi:
Boston Herald | Boston Herald

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-01-28 21:34, pirms 12 gadiem
dullais jau galīgā neformā esot pēc viņa viedokļa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-01-29 16:28, pirms 12 gadiem
Bass maina pret Mozgovu un rullēs pāri visiem. Viss ko Celtics vajag ir tīrs centra pozīcijas spēlētājs un jābeidz tie PF mocīt.