Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Par labākajiem NBA spēlētājiem pagājušajā nedēļā atzīti Derouzens un Vestbruks

Andrejs Siliņš

Par labākajiem NBA spēlētājiem pagājušajā nedēļā atzīti Derouzens un Vestbruks
Rasels Vestbruks
Foto: USA Today Sports / Scanpix

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) labākajiem spēlētājiem pagājušajā nedēļā atzīti Toronto "Raptors" aizsargs Demārs Derouzens Austrumu konferencē un Oklahomsitijas "Thunder" aizsargs Rasels Vestbruks Rietumu konferencē.

"Raptors" pagājušajā nedēļā izcīnīja trīs uzvaras trijās spēlēs, bet Derouzens vidēji guva 34 punktus, izcīnīja 4,3 atlēkušās bumbas un atdeva 4,0 rezultatīvas piespēles. "Raptors" uz to brīdi pagarināja uzvaru sēriju līdz sešiem panākumiem. Šādu godu Derouzens izpelnījies septīto reizi savā karjerā.

"Raptors" uz brīdi bija pārņēmusi vadību Austrumu konferencē, bet šobrīd ir otrajā vietā, piekāpjoties Bostonas "Celtics", bet aizvien esot priekšā Klīvlendas "Cavaliers".

Rietumos par labāko nosaukts Rasels Vestbruks, kura "Thunder" viņnedēļ izcīnīja četrus panākums tikpat aizvadītos mačos. Vestbruks vidēji guva 29,8 punktus, atdeva 9,5 piespēles un izcīnīja 9,0 bumbas zem groziem. Vestbrukam nedēļas labākā spēlētāja balva tikusi jau 16. reizi karjerā.

"Thunder" šobrīd jau izcīnījusi piecus panākumus pēc kārtas un ieņem piekto pozīciju Rietumu konferences tabulā.

Izmantotie resursi:
NBA.com: Promo