Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Nets" izdzīvo Bostonā un pagarina uzvaru sēriju

Andrejs Siliņš

"Nets" izdzīvo Bostonā un pagarina uzvaru sēriju
Džerets Džeks (pa labi)
Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA) pie trešās uzvaras pēc kārtas tikusi Bruklinas "Nets" vienība, kas īsi pēc pusnakts ar rezultātu 109:107 izbraukumā apspēlēja Bostonas "Celtics".

Spēles pirmais puslaiks aizritēja līdzīgā cīņā, bet trešajā ceturksnī mačs sāka nosliekties par labu viesiem no Ņujorkas, bet pēdējās 12 minūtēs mājinieki atjaunoja intrigu. 1,7 sekundes pirms mača beigām Eiverijs Bredlijs ar trijnieku panāca mīnus viens "ķeltiem", kas uzreiz pārkāpa noteikumus pret Džo Džonsonu. "Nets" zvaigzne iemeta tikai otro no diviem sodiņiem.

Minūtes pārtraukumi vairs nebija atlikuši, un Džeralds Voless no gala auta raidīja piespēli pāri visam laukumam, kur bumbu notvēra Džareds Salindžers. 22 gadus vecā spēka uzbrucēja mestā bumba atlēcienā pāri Meisona Plamlī rokām atsitās pret stīpu un nolēma neiekrist grozā... Līdz ar to "Nets" svinēja uzvaru ar rezultātu 109:107.

Bruklinas labā Džerets Džek iemeta 27 punktus, izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas un atdeva piecas rezultatīvas piespēles. 14 punkti un 12 bumbas pie groziem Meisonam Plamlī. "Celtics" rindās pieci spēlētāji guva vismaz 11 punktus, bet rezultatīvākais ar 22 bija Džefs Grīns, kuram arī piecas piespēles.

  +2 [+] [-]

, 2014-12-27 00:58, pirms 10 gadiem
Tik līdz Plumlee dod vairāk minūtes, tā uzreiz čalis atveries, domāju, ka turpmākās sezonās izaugs par ļoti labu centru!

  -1 [+] [-]

, 2014-12-27 01:28, pirms 10 gadiem
Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA) pie trešās uzvaras pēc kārtas tikusi Bruklinas "Nets" vienība, kas īsi pēc pusnakts.

Kur tieši bija īsi pēc pusnakts?!?! Maskavā vai? Mums kaut kā 22os beidzās spēle.

Cik jau sen Derons un Lopezs no benķa nāk? Vai tas tā pirmo reizi? Vai jau no tā mirkļa, kad ielika šos uz tirgošanu? Vai traumas vai kas?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja