Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Warriors" vieglā uzbrucēja meklējumos

"Warriors" vieglā uzbrucēja meklējumos
Kartjērs Martins cīņā ar Mareku Jurevičus
Foto: Paolo Balanza - LaPresse

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Goldensteitas "Warriors" tuvākajā laikā plāno papildināt sastāvu ar kādu vieglā uzbrucēja pozīcijas spēlētāju.

"Warriors" turpina spēlēt nepilnā sastāvā un tāpēc klubs ir saņēmis atļauju parakstīt līgumu ar vēl vienu spēlētāju. NBA noteikumi pieļauj sastāvā ne vairāk kā 15 spēlētājus, bet, ja komandai savainojumu dēļ nevar palīdzēt vairāk spēlētāji, ir iespējama atkāpe. Var nolīgt spēlētāju, kas pievienosies uz kādu laiku līdz ierindā atgriezīsies savainotie spēlētāji.

Goldensteitas sastāvā ir jau viens šāds spēlētājs - centrs Kriss Hanters un viņam visticamāk tuvākajā laikā pievienosies vēl kāds. Jau minēts, ka "Warriors" klubs ir kvalificējies statusam, kas ļauj parakstīt līgumu ar vēl kādu spēlētāju. Komandas galvenais treneris Dons Nelsons izteicies, ka labprāt papildinātu sastāvu ar kādu vieglā uzbrucēja pozīcijas spēlētāju.

Tiekot apzināti labākie pieejamie spēlētāji no NBA Attīstības līgas jeb D-Līgas. Lielākā daļa no D-Līgas rezultatīvākajiem spēlētājiem ir tieši otrie vai trešie numuri, kas tad arī ir "Warriors" redzeslokā. Moriss Almonds, Redžijs Viljamss, Desmons Fārmers un Kārtjērs Mārtins ir starp Goldensteitas potenciālajiem kandidātiem. Mārtins varētu būt vistuvāk līgumam, jo šovasar viņš veiksmīgi spēlēja "Warriors" Vasaras līgas komandā.

Izmantotie resursi:
sfgate.com

  -1 [+] [-]

, 2009-12-27 20:17, pirms 14 gadiem
nabaga uzbrukosais aizsargs, kas noklus GW

  +2 [+] [-]

, 2009-12-27 21:27, pirms 14 gadiem
D-Mob rakstīja: nabaga uzbrukosais aizsargs, kas noklus GW
Ja? Nabags varēs uzspēlēt un pierādīt sevi NBA! Nu blin kāds tas viņam būs sods.. tu esi
';

     [+] [-]

, 2009-12-27 21:35, pirms 14 gadiem
LaRikszF4 rakstīja: Ja? Nabags varēs uzspēlēt un pierādīt sevi NBA! Nu blin kāds tas viņam būs sods.. tu esi
nu par to vins var but priecigs, bet spelet zem Dona Nelsona rokas, tas nav labi, jo neesmu dzirdejis nevienu labi vardu , sajas sezonas...

     [+] [-]

, 2009-12-27 21:46, pirms 14 gadiem
D-Mob rakstīja: nu par to vins var but priecigs, bet spelet zem Dona Nelsona rokas, tas nav labi, jo neesmu dzirdejis nevienu labi vardu , sajas sezonas...
es domāju, ka viņam pilnīgi vienalga, kur spēlēt.. izsisties no d - līgas jau ir liels panākums.. Skriet un mest šādam snaiperim arī tīri patiks!!!!
youtube.com: YouTube
- Cartier Martin for 3!!!

     [+] [-]

, 2009-12-27 21:51, pirms 14 gadiem
LaRikszF4 rakstīja: es domāju, ka viņam pilnīgi vienalga, kur spēlēt.. izsisties no d - līgas jau ir liels panākums.. Skriet un mest šādam snaiperim arī tīri patiks!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=_PA0sxwIKVw
nu ja vinu laidis laukuma, tad ja ok.

     [+] [-]

, 2009-12-27 21:54, pirms 14 gadiem
D-Mob rakstīja: nu ja vinu laidis laukuma, tad ja ok.
domāju, ka varētu tikt.., jo komandā tāds izteikts mazais uzbrucējs ir tikai maggetti, kurs pilda speeka uzbruceeja funkcijas peedeejaa laikaa..