Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Makgreidijs izlaidīs vismaz nedēļu

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Viens no Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Hjūstonas ''Rockets'' līderiem, amerikāņu uzbrucējs Treisijs Makgreidijs ceļgala savainojuma dēļ nespēlēs vismaz nedēļu.

Makgreidijs savainojumu guva 19. decembra mačā pret Orlando ''Magic''. Pēc pāris izlaistām spēlēm ''Rockets'' līderis atgriezās laukumā un sestdienas spēlē pret Detroitas ''Pistons'' atkal atsvaidzināja savu ceļgala savainojumu, pabeidzot spēli jau pēc pirmā puslaika.

Pašam Makgreidijam sākumā šķita, ka savainojums ir ļoti nopietns, taču pēc veiktām medicīniskajām pārbaudēm atklājās, ka ceļgala cīpslas ir tikai nedaudz iekaisušas, nevis plīsušas, kā sākotnēji domāja pats spēlētājs.

''Tas man bija milzīgs atvieglojums,'' atzīst basketbolists. ''Sākumā likās, ka tur kaut kas ir plīsis. Tagad izlaidīšu aptuveni nedēļu, lai redzētu, kā jūtas mans ceļgals. Konkrētu atgriešanās datumu nosaukt ir grūti, tomēr viens ir skaidrs - kādas pāris spēles nāksies izlaist.''

''T-Mac'' šosezon piedalījies 25 spēlēs. Spēlētāja vidējie rādītāji katrā mačā - 22,8 punkti, 4,7 izcīnītas atlēkušās bumbas un 5,1 rezultatīva piespēle.

Izmantotie resursi:
www.espn.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-12-27 20:19, pirms 17 gadiem
Žēl! Labs spēlētajas!

  -1 [+] [-]

, 2007-12-27 22:32, pirms 17 gadiem
rockets gaida winning streak.

     [+] [-]

, 2007-12-27 23:50, pirms 17 gadiem
jebal,jāmaina laikam niks būs neiet vairs galīgi čalim