Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Sporta pasaule reaģē uz ''Lakers'' vājo sezonas sākumu: ''Ko mums vainot tagad?''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Sporta pasaule reaģē uz ''Lakers'' vājo sezonas sākumu: ''Ko mums vainot tagad?''
No kreisās: Lebrons Džeims (#6), Entonijs Deviss (#3) un Rasels Vestbruks (#0). Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Losandželosas ''Lakers'' sezonu ir iesākusi ar četriem zaudējumiem. Vājais sniegums liek uzdot jautājumu, vai komanda vispār šosezon spēs cīnīties par vietu ne vien izslēgšanas spēlēs, bet arī pārspēļu zonā.

''Lakers'' pēdējā cīņā ar 99:110 piekāpās Denveras ''Nuggets'' vienībai. Maču savainojuma dēļ izlaida saspēles vadītājs Rasels Vestbruks. Komanda ar 0-4 bilanci ir pēdējā Rietumu konferencē. Vājāku sniegumu demonstrē tikai Orlando ''Magic'', kas ir pēdējā Austrumos un visā līgā (0-5).

Jāpiemin, ka ''Lakers'' sezonu ar bilanci 0-4 pēdējo reizi sāka 2015. gadā, kad sezonu noslēdza ar 17 uzvarām 82 spēlēs. Lieki piebilst, ka vadības priekšā ir liels jautājums - vai veikt spēlētāju un spēles stila maiņu? Džeimss tikmēr nebija zaudējis pirmās četras regulārās sezonas pēc kārtas kopš savas debijas sezonas 2003. gadā.

Uz vājo ''Lakers'' startu reaģējusi arī sporta pasaule. Galvenokārt, līdzjutēju un analītiķu starpā ir manāms uzjautrinājums, kamēr bēdas paliek aizkadrā.

''Ko mums vainot tagad?''

''Jau tika gaidīts un es zināju, ka ''Lakers'' šonakt zaudēs. Tāpēc es likšu fokusu uz to, cik labs šonakt bija Nikola Jokičs un Denveras ''Nuggets'' abās laukuma pusēs. Turpiniet tādā garā,'' pauda bijušais NBA spēlētājs un tagadējais analītķis Kendriks Pērkinss.

''''Lakers'' ir vienkārši briesmīga basketbola komanda - ar vai bez Vestbruka. Viņi ir šausmīgi! Lebronam ir septiņas kļūdas un realizēti četri no desmit metieniem. Kaut ko tik sliktu nekad neesmu redzējis,'' raksta NBA analītiķis Šenons Šārps.

''Losandželosas ''Lakers'' kluba līdzjutēji, kad viņu komanda trāpa tālmetienu'' un ''Es atsakos vēl cerēt'' - tā raksta NBA pietuvinātais Džozaija Džonsons.

''''Lakers'' realizēja tikai astoņus no 30 tālmetieniem un komandas precizitāte statistiki pieauga,'' raksta basketbola žurnālists Robs Perezs.

''Es needīšu līdz ''Lakers'' uzvarēs vienu spēli. Novēliet man veiksmi,'' joko sociālo tīklu zvaigzne NoLifeShaq.

''Kluba vadība, kad komanda zaudē pat tad, kad Rasels Vestbruks nespēlē,'' tekstu ar amizantu video publicē influencere un NBA līdzjutēja Mollija Morisone.

''Cilvēki saka, ka ''Lakers'' ir pārāk daudz spēles, kas tiek pārraidītas nacionālajā televīzijā, bet es personiski uzskatu, ka viņiem vajadzētu vairāk tiešraides. Šī ir augstākās klases izklaide.''

Citi fani tikmēr nespēj noticēt, ka ''Lakers'' tiešām spēlē tik slikti un uzskata, ka Losandželosas klubs ir vājākais visā līgā.

''Leikeri ir būvēti sliktāk kā Kendriks Pērkinss. Turpiniet tādā garā,'' ironizē NBA leģenda Pols Pīrss.

''Nedodies uz ''Lakers'''' - ja būtu iespējama ceļošana laikā, tad iespējams tieši to Lebrons Džeimss sev teiktu.

  -1 [+] [-]

, 2022-10-27 11:49, pirms gada
Ejam pēc VEMBENJAMA!

  +2 [+] [-]

, 2022-10-27 12:07, pirms gada
ruudzs rakstīja: Ejam pēc VEMBENJAMA!
Tu taču zini, ka Lakers nav šobrīd drafta izvēles, lai tiktu pie 1.numura?

  +1 [+] [-]

, 2022-10-27 12:23, pirms gada
no sportiskā viedokļa domāju, ka visus vajadzētu treidot prom un taisīt rebuildu, tikai šķiet ka sportiskie rezultāti tur visiem ir otrajā plānā

  +3 [+] [-]

, 2022-10-27 12:32, pirms gada
Lielākais WTF visā šajā cirkā ir tas,ka Pelinkam iedeva extension

     [+] [-]

, 2022-10-27 12:35, pirms gada
Kādu rebildu, LA ir uz papīra top 6 komada, nax to Westbriku un 40+ ļimi pieejami, protams viņiem jau sen luksusa nodoklis... un Westbruku meviens neņems tik dārgi.
Lebrons un Deivis vnk lēnām iesildās - ir 82 spēles... common. Bet nu episks sākums, lai iet pēc anti rekordiem un tad tik būs SANTA BARBARA

     [+] [-]

, 2022-10-27 12:46, pirms gada
Pierādījies jau daudz reizu jo vairāk zvaigznes jo lielaks bardaks un karalis ar jau vecs cik tad gadus var uz max kapāt, Deivis tads kads ir tads ir visu laiku ,lidz galam kaut kas pietrukst,Vestbruks iederas vienas zvaignes operā 😁😁😁

     [+] [-]

, 2022-10-27 13:18, pirms gada
galdniecins rakstīja: Pierādījies jau daudz reizu jo vairāk zvaigznes jo lielaks bardaks un karalis ar jau vecs cik tad gadus var uz max kapāt, Deivis tads kads ir tads ir visu laiku ,lidz galam kaut kas pietrukst,Vestbruks iederas vienas zvaignes operā 😁😁😁
Westbrukam vajadzēja palikt burvjos. Tur viņš samērīgi labi izskatījās. Leikeri ehh.. kāda starpība kā viņiem iet.

     [+] [-]

, 2022-10-27 13:25, pirms gada
Bļāviens ja zaudētu visas spēles sezona tā būtu lielāka izgāšanās! Kāds ir zaudēto spēļu rekords? Ceru ka Lakers un/vai Mavs to šogad gāzīs!

  +2 [+] [-]

, 2022-10-27 15:12, pirms gada
Sporta Eksperts#1 rakstīja: Bļāviens ja zaudētu visas spēles sezona tā būtu lielāka izgāšanās! Kāds ir zaudēto spēļu rekords? Ceru ka Lakers un/vai Mavs to šogad gāzīs!
lai gāztu rekordu nedrīkst uzvarēt vairāk par 6 spēlēm visā sezonā

     [+] [-]

, 2022-10-27 16:54, pirms gada
Izrādās, ka RW nemaz nav tik vainīgs. šoreiz satraumējās sev par labu

     [+] [-]

, 2022-10-27 17:19, pirms gada
aicis23 rakstīja: Tu taču zini, ka Lakers nav šobrīd drafta izvēles, lai tiktu pie 1.numura?
Bet vai to zina Lakers? Bet vispār viņiem ir 1.raunda picks, tikai Pelikāniem ir iespēja to samainīt pret savu piku.

     [+] [-]

, 2022-10-27 17:42, pirms gada
aicis23 rakstīja: Tu taču zini, ka Lakers nav šobrīd drafta izvēles, lai tiktu pie 1.numura?
Ir viņiem pirmā raunda piks,bet tas ir Pelikans piks.

     [+] [-]

, 2022-10-27 18:00, pirms gada
GreenBoston#7 rakstīja: Ir viņiem pirmā raunda piks,bet tas ir Pelikans piks.
Nav gluži precīzi - tas nav Pelicans piks. Pelicans ir iespēja savu piku samainīt ar Lakers piku, kas attiecīgi notiks - ja Pelicans būs augstākā vietā nekā Lakers.

     [+] [-]

, 2022-10-27 20:10, pirms gada
Sporta Eksperts#1 rakstīja: Bļāviens ja zaudētu visas spēles sezona tā būtu lielāka izgāšanās! Kāds ir zaudēto spēļu rekords? Ceru ka Lakers un/vai Mavs to šogad gāzīs!
Bikses tikai nepietaisi ar DAL prognozēm. Viņi būs top6 bez problēmām.

     [+] [-]

, 2022-10-28 08:46, pirms gada
Labi, ka LAL ir superzvaigzne, kas ir vienīgais džeks, kas to izdarījis 2 reizes. RWB ir divas reizes sācis sezonu ar 0-4. Tas viņam nekad nav traucējis tikt PO.