Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA translēs nākamā gada drafta potenciālās pirmās izvēles Vembenjama spēles

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

NBA translēs nākamā gada drafta potenciālās pirmās izvēles Vembenjama spēles
Viktors Vembenjama (#1). Foto: AP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) panākusi vienošanos par nākamā gada drafta potenciālās pirmās izvēles Viktora Vembanjama un viņa pārstāvētā kluba "Metropolitans 92" spēļu pārraidīšanu, vēsta ārzemju mediji.

NBA "League Pass" piedāvās ne vien šī kluba spēles Francijas basketbola līgas (LNB) ietvaros, bet arī čempionāta izslēgšanas spēles un labākos momentus. Mači tiks komentēti angļu valodā.

Vembanjams ir pārliecinošs favorīts uz pirmo izvēli nākamā gada drafta. Kā amerikāņu, tā arī internacionālie eksperti un skauti uzskata, ka viņš tiks draftēts kā pirmais, neatkarīgi no komandas, kurai piederēs izvēle.

"Pēdējā laikā visi jaunie talanti ir bijuši vienradži, taču Vembanjama vairāk līdzinās citplanētietim. Neviens nekad nav redzējis tik garu spēlētāju, kurš spēj kustēties tik raiti un demonstrēt tik elegantu basketbolu," pirms nepilna mēneša sacīja NBA superzvaigzne un Losandželosas "Lakers" līderis Lebrons Džeimss.

219 centimetrus garais franču centrs, kuram janvārī apritēja pilngadība, Francijas augstākajā līgā šosezon aizvadījis piecas cīņas. Tajās viņš izcēlies ar vidēji 18.6 punktiem, astoņām atlēkušajām bumbām, 2.6 rezultatīvām piespēlēm, tik pat bloķētiem metieniem un 0.8 pārtvertām bumbām.

Izmantotie resursi:
https://m.basketnews.com/news-17995...

     [+] [-]

, 2022-10-27 02:21, pirms gada
Kaut kā prognozēju, ka NBA tuvākajā laikā nenospēlēs nevienu spēli!!!! Sērkociņš- ar to viss izteikts. Tā ir tikai mana PROGNOZE, bet citādi lai veicas puikam!

     [+] [-]

, 2022-10-27 05:25, pirms gada
NBA jau zina, ka šis nenospēlēs daudz traumu dēļ, tāpēc jau laikus sāk translēt francūža spēles

     [+] [-]

, 2022-10-27 06:29, pirms gada
Ja janvārī apritēja pilngadība, tad NBA varēja jau spēlēt tagad.

     [+] [-]

, 2022-10-27 10:41, pirms gada
Viņš kustās labi, ir labs, bet tajā pašā momentā, ja viņu segs kāds fizisks spēlētājs, būs 10p metējs. Starpcitu lielākā daļa garo ir aplauzušies kkur, KP ir viens no retajiem līgā, kuram veiksmīga karjera