Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dragičs: "Bledso ir mini Lebrons Džeimss"

Dragičs: "Bledso ir mini Lebrons Džeimss"
Gorans Dragičs pret bijušo komandas biedru Stīvu Nešu
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Fīniksas "Suns" un Slovēnijas izlases saspēles vadītājs Gorans Dragičs, neskatoties uz saspringto treniņu režīmu pirms septembra sākumā Slovēnijā gaidāmā Eiropas čempionāta basketbolā, atrada laiku telefonintervijai ar "Suns.com", kurā dalījās pārdomās par pārmainām, kuras starpsezonā notikušas "Suns" vienībā, par jauno komandas biedru Eriku Bledso un paša tuvākajiem mērķiem.

Gorans Dragičs pašlaik Slovēnijas izlases rindās gatavojas Eiropas čempionātam, kas notiks basketbolista dzimtajā Slovēnijā, tomēr Dragičs atrod laiku arī tam, lai aktīvi sekotu līdzi Fīniksas klubā notiekošajam. "Esmu runājis ar ["Suns" ģenerālmenedžeri] Raienu Makdonahjū un [galveno treneri] Džefu Hornačeku pāris reižu. Viņi man pastāstīja, ko pašlaik dara, kā arī to, kā turpmāk vēlas darīt." Gorans atzina, ka ir bijis apmierināts ar dzirdēto un ar komandas ģenerālmenedžera un galvenā trenera tuvākajiem plāniem.

"Suns" jūlija vidū iesaistījās triju komandu maiņas darījumā, kura rezultātā komanda šķīrās no pieredzējušā Džareda Dadlija, savukārt tai pievienojās talantīgais un atlētiskais saspēles vadītājs Eriks Bledso, kā arī pieredzējušais uzbrucējs Kerons Batlers. Paredzams, ka jaunajā sezonā Dragičs kopā ar Bledso veidos aizsargu pāri Fīniksas vienības pamatsastāvā, tādēļ varam prognozēt, ka "Suns" gaidāmajā sezonā spēs ļoti ātru basketbolu, jo aizsargu līnijā būs divi ārkārtīgi ātri basketbolisti.

"Viņš ir mini Lebrons Džeimss," Dragičs salīdzina jauno komandas biedru Bledso ar četrkārtējo MVP balvas ieguvēju. "Viņš ir ļoti spēcīgs, un tad, kad viņam ir iespēja doties ātrajā uzbrukuma, viņš ir neapturams." Dragičs uzskata, ka komandas ātrais spēles stils uzlabos produktivitāti uzbrukumā. "Mēs gūsim daudz punktu [jaunajā sezonā]," pārliecināts ir talantīgais saspēles vadītājs.

Dragičs, kurš aizvadītajā sezonā bija "Suns" pamatsastāva saspēles vadītājs, uzsākot visas 77 aizvadītās spēles komandas pamatpieciniekā, dalījās savos tuvākajos plānos. "Pašlaik mans mērķis ir būt veselam un negūt traumas Eiropas čempionātā," izteicās slovēņu basketbolists. Viņš arī piebilda, ka pēc Eiropas čempionāta noslēguma gatavojas smagi trenēties, lai pilnveidotu savu spēli vairākos aspektos līdz jaunās sezonas sākumam. Runājot par komandas mērķiem, Dragičs izteica cerību, ka "Suns" cīnīsies par iekļūšanu izslēgšanas turnīrā. "Es domāju, ka šogad mums ir labāka komanda. Es ceru, ka mēs cīnīsimies par iekļūšanu "play-off"."

Atgādināsim, ka "Suns" vienība pagājušā regulārajā sezonā iekrāja sliktāko bilanci Rietumu konferencē (25-57) un 27.sliktāko visā līgā, tādēļ jaunajā sezonā komandai ir daudz iespēju progresēt.

27 gadus vecais slovēnis, kuram nākamā būs sestā sezona līgā, aizvadītajā regulārajā sezonā bija viens no "Suns" komandas līderiem, 33,5 laukumā pavadītajās minūtēs gūstot 14,7 punktus un izdalot vidēji 7,4 rezultatīvas piespēles (visi karjeras rekordi).

Izmantotie resursi:
THE OFFICIAL SITE OF THE PHOENIX SUNS

     [+] [-]

, 2013-08-27 14:51, pirms 11 gadiem
Labi,ka ne mini Zans Klods Van Damme!!!

  +4 [+] [-]

, 2013-08-27 15:31, pirms 11 gadiem
Blegjso liidz Lebronam kaa liidz kosmosam. Autor, luuzu nerakstiet tik provokatiivus rakstus, bet uzrakstiet kko par lebrona sadarbiibu ar 2k14, lasiiju ka vinjsh piedaliijies reklaamas rulliisha filmeeshanaa, shii buutu svariigaaka informaacija, jo mees visi naakamsezon iestarteesim jaunaas sezonas arii nba 2k14.

  -2 [+] [-]

, 2013-08-27 15:37, pirms 11 gadiem
irbiite_HEAT rakstīja: Blegjso liidz Lebronam kaa liidz kosmosam. Autor, luuzu nerakstiet tik provokatiivus rakstus, bet uzrakstiet kko par lebrona sadarbiibu ar 2k14, lasiiju ka vinjsh piedaliijies reklaamas rulliisha filmeeshanaa, shii buutu svariigaaka informaacija, jo mees visi naakamsezon iestarteesim jaunaas sezonas arii nba 2k14.
Arī fakts!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-08-27 16:44, pirms 11 gadiem
Nu kā tā var pateikt Vai nu ir,vai nu nav,un savādāk nemaz nevar būt,tik pat labi Andris ir mini Howards

     [+] [-]

, 2013-08-27 17:28, pirms 11 gadiem
jureks rakstīja: Nu kā tā var pateikt Vai nu ir,vai nu nav,un savādāk nemaz nevar būt,tik pat labi Andris ir mini Howards
Nu bet viņš jau saka, ka ir.

  +2 [+] [-]

, 2013-08-27 19:01, pirms 11 gadiem
tik pat labi andris ir labakais metejs nba,jo vinam jau garso
elvels rakstīja: Visi 3 ir lieliski metēji.. Batlers, Bledso un pats Dragičs..

  +1 [+] [-]

, 2013-08-30 17:49, pirms 11 gadiem
irbiite_HEAT rakstīja: Blegjso liidz Lebronam kaa liidz kosmosam. Autor, luuzu nerakstiet tik provokatiivus rakstus, bet uzrakstiet kko par lebrona sadarbiibu ar 2k14, lasiiju ka vinjsh piedaliijies reklaamas rulliisha filmeeshanaa, shii buutu svariigaaka informaacija, jo mees visi naakamsezon iestarteesim jaunaas sezonas arii nba 2k14.
tad redz kur tu savas zinasas par basketbilu smelies. Tapec man vislaik likas, ka kkas nav kartiba, jo tavus komentarus pie Eiropas basketbola kaut kaa vispar neredz. Nu vismaz viss ir skaidrs, ka no basisa kaa tada neko nejedz, tikai tik daudz kaa zini, ka tasv elks lebrons mak bumbu iespraust.