Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Riversi šķiras: dēlu aizmaina uz Vašingtonu, pretī saņemot Gortatu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Riversi šķiras: dēlu aizmaina uz Vašingtonu, pretī saņemot Gortatu
Ostins un Doks Riversi
Foto: AFP/Scanpix

Losandželosas "Clippers" pielika punktu pirmajai reizei Nacionālās basketbola asociācijas vēsturē, kad tēvs trenē dēlu, un galvenā trenera Doka Riversa dēlu Ostinu aizmainīja uz Vašingtonas "Wizards", pretī saņemot poļu centru Marcinu Gortatu.

Tēva paspārnē Ostins Riverss aizvadīja trīs ar pusi sezonas. Losandželosā viņš ieradās 2015. gada janvārī, kad Bostonas "Celtics" par viņu atlīdzībā saņēma otrās kārtas izvēli draftā. Tolaik Doks Riverss atbildēja arī par komandas komplektāciju un maiņu darījumiem, bet tagad basketbola operāciju prezidents ir Lorenss Franks, kamēr ģenerālmenedžera amatā atrodas Maikls Vingers. Tikmēr Vašingtonas "Wizards" jau vairākus mēnešus meklēja komandu, kas vēlētos iegūt Marcinu Gortatu.

Ostins Riverss karjeru sāka Ņuorleānā, taču nespēja nostiprināties sastāvā. Pēc pievienošanās Losandželosas "Clippers" viņa karjera gāja augšup, un aizvadītajā sezonā viņš vidēji spēlē guva 15,1 punktu, pievienoja 4,0 rezultatīvas piespēles un 1,2 pārtveras bumbas. Gan Riversam, gan Gortatam pēc nākamās sezonas beigsies līgumi, abiem kļūstot par brīvajiem aģentiem.

Riversa pievienošanās palīdzējusi Vašingtonas "Wizards" pastiprināt aizsargu līniju, jo viņš būs uzreiz aiz Džona Vola un Bredlija Bīla mugurām. Savukārt Losandželosas "Clippers" draftēja vairākus aizsargus, plus kopā ar komandu arī nākamajā sezonā būs Milošs Teodosičs un Patriks Beverlijs. Tikmēr pastāv iespēja, ka no līguma pēdējā gada atteiksies Deandrē Džordans, un Gortata pievienošanās ļauj "Clippers" nodrošināties centra pozīcijā.

Izmantotie resursi:
LA Clippers send Austin Rivers to Washington...

     [+] [-]

, 2018-06-27 12:29, pirms 6 gadiem
Un interesanti kas tagad būs Wiz centrs!?? Paliek tikai viens pats Mahinmi ar savu Noah veidīgo līgumu. Plus vēl viņš pēc spējām nav starting center.

     [+] [-]

, 2018-06-27 13:00, pirms 6 gadiem
Rons Veikers rakstīja: Un interesanti kas tagad būs Wiz centrs!?? Paliek tikai viens pats Mahinmi ar savu Noah veidīgo līgumu. Plus vēl viņš pēc spējām nav starting center.
Free agency priekšā

     [+] [-]

, 2018-06-27 13:42, pirms 6 gadiem
SportaFansNR1 rakstīja: Free agency priekšā
Viņiem nav naudas uz nākošajām pāris sezonām

     [+] [-]

, 2018-06-27 14:12, pirms 6 gadiem
Bostonietis rakstīja: Viņiem nav naudas uz nākošajām pāris sezonām
Vienīgā iespēja ir iegūt centru maiņas darījumā ar Bīlu vai Volu. Viss ir iespējams, ja WAS grib kko mainīt.

     [+] [-]

, 2018-06-27 14:21, pirms 6 gadiem
Rons Veikers rakstīja: Vienīgā iespēja ir iegūt centru maiņas darījumā ar Bīlu vai Volu. Viss ir iespējams, ja WAS grib kko mainīt.
Nedomāju, ka WAS ir gatavi kaut ko mainīt savā ārējā līnijā, kura viņiem taisa rezultātu. Pie tam - viņu spēlētajā basketbolā centram nav tik liela nozīme, lai būtu nepieciešams kaut kas no elites līmeņa ar attiecīgu algu. WAS spēlētajā sistēmā centram vajag aizņemt maksimāli daudz vietas soda laukumā, vākt bumbas un kapāt defā. Priekš WAS arī tas pats Mahinmi var mierīgi iet pa starting 5 centru, bet uz maiņu var nolīgt kādu jauno vai, da kaut vai to pašu Noelu no Mavs. Domājams, no Suns kāds garais arī var atlēkt - Čendlers vai Lens. Varianti ir.

     [+] [-]

, 2018-06-27 14:25, pirms 6 gadiem
Emilio rakstīja: Nedomāju, ka WAS ir gatavi kaut ko mainīt savā ārējā līnijā, kura viņiem taisa rezultātu. Pie tam - viņu spēlētajā basketbolā centram nav tik liela nozīme, lai būtu nepieciešams kaut kas no elites līmeņa ar attiecīgu algu. WAS spēlētajā sistēmā centram vajag aizņemt maksimāli daudz vietas soda laukumā, vākt bumbas un kapāt defā. Priekš WAS arī tas pats Mahinmi var mierīgi iet pa starting 5 centru, bet uz maiņu var nolīgt kādu jauno vai, da kaut vai to pašu Noelu no Mavs. Domājams, no Suns kāds garais arī var atlēkt - Čendlers vai Lens. Varianti ir.
Bet jautājums, ko LAC grib no Gortata?!?!?

     [+] [-]

, 2018-06-27 15:08, pirms 6 gadiem
Kāpēc tu domā, ka viņi kko grib no Gortata? Viņam nākamgad beidzas līgums, ja šosezon nebūs labs, mieri vējā. Galvenais bija aizmainīt dēliņu, lai tiek jaunie draftētie tikt pie sakarīga spēles laika

     [+] [-]

, 2018-06-27 15:37, pirms 6 gadiem
Rons Veikers rakstīja: Vienīgā iespēja ir iegūt centru maiņas darījumā ar Bīlu vai Volu. Viss ir iespējams, ja WAS grib kko mainīt.
Bīlu nemainīs tas ir fakts,bet Walla līgums būs grūti treidojams,jo pēc nākošās sezonas Wallam ieslēdzas super max ar 40 mil sezonā.Vienīgais treidojamais ar puslīdz normālu vērtību ir Porters,bet nu tam arī nākošās 3 sezonas 25+mil

     [+] [-]

, 2018-06-27 15:38, pirms 6 gadiem
Tikai Dokam vairs nav teiksanas uz treidiem, tapec so aizmainija vai vins to grib vai ne. DOmajams Doks ar driz pametis LAC

     [+] [-]

, 2018-06-27 15:43, pirms 6 gadiem
popovich rakstīja: Kāpēc tu domā, ka viņi kko grib no Gortata? Viņam nākamgad beidzas līgums, ja šosezon nebūs labs, mieri vējā. Galvenais bija aizmainīt dēliņu, lai tiek jaunie draftētie tikt pie sakarīga spēles laika
Bet tak Riversam arī beigsies līgums.

     [+] [-]

, 2018-06-27 21:09, pirms 6 gadiem
Rons Veikers rakstīja: Un interesanti kas tagad būs Wiz centrs!?? Paliek tikai viens pats Mahinmi ar savu Noah veidīgo līgumu. Plus vēl viņš pēc spējām nav starting center.
Musdienu centriem ir jabut kustigakiem-ne tikai reboundiem un blokiem bet ari tads kas spej atdot piespeli un uzmest no 3pt linijas ! Sitie garie ka paculja,valencuns nav derigi,jo citi garie vinus apspele pie 3pt linijas ka mazos-Jokics,embids ,tauns,Porzingis -tie met 3pt,lielakas kustibas utt