Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Rockets'' aizsargam Volam kājas savainojums; sezona beigusies

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Rockets'' aizsargam Volam kājas savainojums; sezona beigusies
Džons Vols (ar bumbu) pret Polu Džordžu. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Hjūstonas ''Rockets'' saspēles vadītājs Džons Vols šajā sezonā vairs nespēlēs paceles cīpslas savainojuma dēļ, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Čaranija.

''Rockets'' ģenerālmenedžeris Rafaels Stouns naktī uz pirmdienu paziņoja, ka 30 gadus vecajam Volam pēc magnētiskās rezonanses izmeklējuma atklāts otrās pakāpes paceles cīpslas sastiepums. Rehabilitācijas process pēc šāda savainojuma ir aptuveni trīs nedēļas ilgs. Paredzēts, ka šajā sezonā Džons Vols vairs nespēlēs, jo Hjūstonas komanda zaudējusi cerības kvalificēties play-in turnīram un izslēgšanas spēlēm.

Pieckārtējais Zvaigžņu spēles dalībnieks ''Rockets'' rindās piedalījies 40 spēlēs, kurās vidēji guvis 20,6 punktus, izcīnījis 3,2 atlēkušās bumbas un 6,9 reizes piespēlējis. Aizsargs sezonā līdz šim bija izlaidis 21 spēli, bet viņa pārstāvētā Teksasas komanda ar 15 panākumiem 61 spēlē ieņem pārliecinošu pēdējo vietu visā līgā. Kopš 2018./2019. gada sezonas sākuma Vols aizvadījis vien 72 mačus.

Savulaik par vienu no līgas labākajiem saspēles vadītājiem uzskatītais Džons Vols un aizsargāta drafta pirmās kārtas izvēle 2020. gada 2. decembrī tika aizmainīti no Dāvja Bertāna pārstāvētās Vašingtonas ''Wizards'' uz Hjūstonas ''Rockets''. ASV galvaspilsētas klubs pretī saņēma Raselu Vestbruku. Vols nākamajās divās sezonās saņems 91,7 miljonus dolāru lielu atalgojumu.


Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2021-04-27 08:52, pirms 3 gadiem
jebaķ 90m par 2 sezonām. Kur prāts

     [+] [-]

, 2021-04-27 10:52, pirms 3 gadiem
Wizards uzvarēja šajā treidā ar Rockets, lai cik slikti dažus vakarus met Westbricks, bet vismaz viņš nav traumatisks un ir pieejams par tādu pašu naudu.

     [+] [-]

, 2021-04-27 11:18, pirms 3 gadiem
Vienīgi jēgas no Vola šobrīd nekādas, lai gatavojas nākamajai sezonai, kad būs jaunais drafta talants.