Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lebrons saskata līdzības starp "Heat" un "Knicks"

Andrejs Siliņš

Lebrons saskata līdzības starp "Heat" un "Knicks"
Karmelo Entonijam pēdējā laikā smagas dienas...
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Maiami "Heat" uzbrucējs Lebrons Džeimss uzskata, ka, tāpat kā "Heat" sezonas sākumā, arī Ņujorkas "Knicks" vienībai būs nepieciešams laiks, lai saspēlētos un realizētu savu potenciālu laukumā.

Seši zaudējumi pēc kārtas un septītā vieta Austrumos - droši vien ne gluži tādu brīdi iztēlojās "Knickerbockers" vadība un paši spēlētāji pēc tam, kad komandai pievienojās Karmelo Entonijs. Vienā gadā ar Entoniju draftētais Džeimss ņujorkiešu sniegumā saredz līdzības ar Maiami "Heat" sezonas sākumu, kad komandā pirmo reizi kopā sāka spēlēt Džeimss, Dveins Veids un Kriss Bošs. Maiami vienība sāka sezonu ar astoņiem zaudējumiem 17 mačos.

"Zinu pilnīgi skaidri, kam viņš tagad iet cauri," Lebrons zina, kādas likstas piemeklējušās draugu Karmelo. "Tas prasīs laiku. Visi zina, ka mums bija bilance 9-8, un vienkārši nācās lietu ritējumu mainīt. Mēs joprojām ar to nodarbojamies. Tiklīdz arī viņi sāks ar to tikt galā, būs labi." Tikai 2010. gada nogalē "Heat" sāka rādīt sniegumu, kas ļāva droši soļot uz tabulas augšdaļu.

"Cilvēki domā, ka pietiek ar to, lai vienā komandā būtu vairāki izcili talanti, un viss sāks notikt pats no sevis," teic Džeimss. "Tā tas nenotiek. Ir vajadzīgs laiks, lai radītu ķīmiju, lai radītu kohēziju. Ar laiku tikai katrs sāk saprast, kur jābūt bumbai, kur tu gribi to nogādāt vai saņemt pats. Un viss sākas ar attiecību radīšanu ārpus laukuma," padomu Ņujorkas komandai māk teikt Džeimss.

Izmantotie resursi:
ESPN

  +2 [+] [-]

, 2011-03-27 12:47, pirms 14 gadiem
kohēziju... mjāa
Slēpts komentārs: karpins

  +3 [+] [-]

, 2011-03-27 14:42, pirms 14 gadiem
karpins rakstīja: Lai nu kurš būtu mācijis. Saprastu ja no Bostonas trijnieka kads padomu dotu, bet neja LBJ kuri paši nesen taisija jampadraci ģērbtuvēs...
Es domāju Lebrons labāk zina, nekā 15 gadīgs spaciālists!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-03-28 11:50, pirms 14 gadiem
es arī saskato līdzību starp savu pakaļu un cita cilvēka pakaļu- tās abas ir pakaļas !