Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Riverss: "Bredlijs atgriezīsies laukumā ne ātrāk kā decembrī"

Riverss: "Bredlijs atgriezīsies laukumā ne ātrāk kā decembrī"
Eiverijs Bredlijs un Kevins Gārnets
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Bostonas "Celtics" galvenais treneris Doks Riverss sarunā ar ESPNBoston.com izteicies, ka "Celtics" aizsargs Eiverijs Bredlijs laukumā atgriezīsies ne ātrāk kā decembrī. Atgādinām, ka Bredlijs starpsezonā pārcieta gan kreisā, gan labā pleca operāciju.

"Man nepatīk noteikt termiņus traumētajiem spēlētājiem, bet es domāju, ka jūs viņu laukumā redzēsiet ne ātrāk kā decembrī," tā Riverss pavēstīja portālam ESPNBoston.com.

21 gadu vecais aizsargs aizvadītā NBA izslēgšanas turnīra gaitā cīnījās ar sāpēm kreisajā plecā, kuru regulārās sezonas laikā basketbolists bija traumējis. Bredlijs piedalījās visos sešos mačos play-off 1. kārtas sērijā pret Atlantas "Hawks", kā arī pirmajos četros mačos Austrumu konferences pusfinālsērijā pret Filadelfijas "76ers", tomēr kreisā pleca savainojums izrādījās pārāk nopietns, tādēļ spēlētājām sezona noslēdzās priekšlaicīgi.

Maijā Bredlijam tika veikta kreisā pleca operācija, savukārt jūlija sākumā operēts tika arī basketbolista labais plecs. Jūlijā basketbolistam tuvs avots izteicās, ka aizsargs būs ierindā jau septembra noslēgumā, lai kopā ar komandu uzsāktu gatavošanos jaunajai sezonai, tomēr vēlāk "Celtics" klubs paziņoja, ka basketbolistam būs jāizlaiž jaunās sezonas sākums.

"Katram atlētam, īpaši gados jaunam atlētam kā man, ir grūti pamosties no rīta un nedoties spēlēt basketbolu," tā Bredlijs, kurš NBA ir aizvadījis divas sezonas. "Man ir grūti. Man dienu no dienas jāgaida līdz traumas pašas sadzīs."

Bredlijs ar laukumā parādīto veiksmīgo sniegumu aizvadītās regulārās sezonas gaitā no ķeltu sākumsastāva izkonkurēja pieredzējušo aizsargu Reju Alenu un jau sezonas noslēgumā veidoja veiksmīgu aizsargu duetu kopā ar Reižonu Rondo.

Izmantotie resursi:
ESPN

  +2 [+] [-]

, 2012-09-26 19:31, pirms 12 gadiem
autor,kādas muļķibas Tu raksti?''Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba galvenais treneris Doks Riverss'' Tagad Nba ir savs treneris? (līgai?)

  +1 [+] [-]

, 2012-09-26 20:53, pirms 12 gadiem
vismaz izlabots
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-09-27 11:30, pirms 12 gadiem
Noderēs lieti gan,būs ap 50uzvarām.
Galvenais iztikt bez traumām .tfu,tfu,tfu.
Jātiek 3kārtā,ceru uz finālu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja