Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lilards par savu nākotni: "Palikšu Portlendā, vismaz pagaidām"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Lilards par savu nākotni: "Palikšu Portlendā, vismaz pagaidām"
Deimiens Lilards. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pēdējā laikā regulāri dzirdamas baumas par to, ka Portlendas "Trail Blazers" saspēles vadītājs un līderis Deimiens Lilards varētu pieprasīt maiņu, tādējādi palielinot savas iespējas cīnīties par titulu. "Instagram" tiešraides video viņš atzina, ka pagaidām prom no Portlendas nedosies.

Kāds "Instagram" sekotājs Deimienam Lilardam uzdeva jautājumu, vai viņš plāno pamest "Trail Blazers", uz ko Lilards atbildēja: "Es nepametīšu Portlendu, vismaz ne pagaidām." Atbilde bija savdabīga, jo 31 gadus vecais spēlētājs nenoliedz, ka viņš agri vai vēlu varētu doties uz kādu citu komandu, tomēr viņa sakarā šādas runas ir jau vairākas starpsezonas.

Kad ASV izlase gatavojās olimpiskajām spēlēm, Lilards komentēja situāciju Portlendas klubā: "Es nesaku, ka jaunais galvenais treneris [Čonsijs Bilapss] nevarētu mūsu komandu padarīt labāku. Tomēr, ja paskatāmies uz komandu, es nevarētu teikt, ka mums pietiks ar jaunu treneri, lai kļūtu par titula pretendentiem."

Šajā starpsezonā "Trail Blazers" ar neko patiešām ievērības cienīgu nav pastiprinājusi komandu. To pametis ir turks Eness Kanters, bet viņa vietā nācis Kodijs Zellers. Viss iet uz to, ka Lilards agri vai vēlu pieprasīs maiņu uz citu komandu, bet šobrīd izskatās, ka 2021./22. gada sezonu Lilards iesāks Portlendas "Trail Blazers" rindās.

Izmantotie resursi:
https://nba.nbcsports.com/2021/08/2...