Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Leģendārais Robertsons: "Vestbrukam bija jābūt MVP"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Leģendārais Robertsons: "Vestbrukam bija jābūt MVP"
"Lakers" saspēles vadītājs Rasels Vestbruks preses konferencē "Staples Center" arēnā. Foto: Zumapress/Scanpix

Bijušais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājs Oskars Robertsons, kurš ļoti ilgu laiku bija visu laiku labākais triple-double rādītājā, podkāstā "Knuckleheads" atzina, ka Raselam Vestbrukam, kurš aizvadītajā sezonā pārspēja Robertsona rekordu, bija jākļūst par 2020./21. gada sezonas vērtīgāko spēlētāju.

"Es skatos uz Vestbruku un brīnos," iesāka leģendārais Oskars Robertsons. "Viņš aizvadītajā sezonā vidēji iekrāja triple-double, bet neviens to pat nepamanīja. Neviens to neuztvēra nopietni. Es uzskatu, ka tas ir absolūti negodīgi. Es uzskatu, ka aizvadītajā sezonā viņam bija jāiegūst MVP tituls. Ja viņš atkal aizvadīs sezonu ar vidēji iekrātu triple-double, bet nesaņems šo apbalvojumu, tad kāda vispār jēga no statistikas?"

Aizvadītajā sezonā Vestbruks bija Dāvja Bertāna komandas biedrs Vašingtonas "Wizards" komandā, bet šajā starpsezonā tika aizmainīts uz Losandželosas "Lakers". "Wizards" rindās aizvadītajā sezonā Vestbruks vidēji iekrāja 22,2 punktus, 11,5 atlēkušās bumbas un 11,7 rezultatīvas piespēles. Karjeras laikā viņš pārstāvējis arī Oklahomsitijas "Thunder" (no 2008. līdz 2019. gadam) un Hjūstonas "Rockets". Šī gada maijā Vestbruks laboja Oskara Robertsona 47 gadus veco NBA rekordu, kļūstot par visu laiku labāko NBA spēlētāju iekrāto triple-double rādītājā.

Izmantotie resursi:
https://nba.nbcsports.com/2021/08/2...

  +2 [+] [-]

, 2021-08-26 10:49, pirms 3 gadiem
" Ja viņš atkal aizvadīs sezonu ar vidēji iekrātu triple-double, bet nesaņems šo apbalvojumu, tad kāda vispār jēga no statistikas?" - laikam Robertsons neko nesaprot no basīša.
Citi spēlē, lai vāktu sev statistiku, bet citi, lai uzvarētu komanda. MVP vajag dot tikai otrajiem

     [+] [-]

, 2021-08-26 11:06, pirms 3 gadiem
Tad ka Vestbrūka komanda sāks uzvarēt ar šo statistiku, tad, protams, būs viens no kandidātiem!

Bet skarbā realitāte ir tā, ka papētot paziļināto statistiku un analizējot datus, Vestbrūks nav labs spēlētājs, lai uzvarētu spēles! Viņa precizitāte ir ļoti slilkta! Viņa ietekme uz uzvarām - maza!

  +2 [+] [-]

, 2021-08-26 11:16, pirms 3 gadiem
Iztulkojam ko nozīmē MVP un tad arī saprotam kāpēc viņš nav MVP

  +1 [+] [-]

, 2021-08-26 11:16, pirms 3 gadiem
Jā, basis mainījies no Robertsona laikiem un līdz ar to vienkāršā statistika nedod bieži vien īsto ainu + pašas statistikas aprēķins jau arī ir mainījies (piespēles skata savādāk nekā pirms 20-30 gadiem).

  +5 [+] [-]

, 2021-08-26 15:36, pirms 3 gadiem
oscarsq rakstīja: Tad ka Vestbrūka komanda sāks uzvarēt ar šo statistiku, tad, protams, būs viens no kandidātiem!

Bet skarbā realitāte ir tā, ka papētot paziļināto statistiku un analizējot datus, Vestbrūks nav labs spēlētājs, lai uzvarētu spēles! Viņa precizitāte ir ļoti slilkta! Viņa ietekme uz uzvarām - maza!
Ko tu tur murgo? Tu pilnībā aizmirsi, ka viņš bija galvenais iemesls kāpēc Vašingtona uzvarēja 17 no sezonas pēdējām 23 spēlēm, ievedot komandu izslēgšanas spēlēs?

Nesaku, ka viņam vajadzēja būt MVP, bet sakot, ka Vestrbuka ietekme uz uzvarām ir maza ir pilnīgas muļķības.

  +1 [+] [-]

, 2021-08-26 18:40, pirms 3 gadiem
pirmaas 20-25 sezonas speeles speeleeja ar kaajas traumu, kas speletajam, kursh tendets uz atleetismu ir liels trauceeklis. Peec tam jau aizgaaja, iejutaas komandaa, sajuta speeli, pat teiktu, ka sezonas otro pusi aizvadiija kaa top5 MVP kandidaats. Par to pienesumu mulkjiibas, regulaarajaa tas bija ieveeribas cieniigs, ok playoffos cits staasts, bet nu diemzheel taa ir, kad aareejaas liinijas speeleetajam nav labs metiens. Zem groza garie savelkas un izdariit ir ko gruuti. Itiipashi pret 76eriem, kur tevi apakshaa sagaidiis izcili rim protectori - Hovards un Embiids.
Veeljoprojaam ir viens no labaakajiem playmakeriem liigaa, itiipashi aatrajaa speelee, tpc arii tgd speelees Leikeros.

Vashingtonu varbuut nepaceela ar savu speeli, bet komanda dabuja lielisku returnu Kuz-Harells-KCP-1 raunda piks, kaadu pret pasreizeejo Volu nevareetu dabuut pat ne tuvumaa. Volam vispar veertiibas nav deel lielaa liiguma, domaaju speeleetaajs ar negatiivaako veertibu visaa liigaa.

     [+] [-]

, 2021-08-26 23:23, pirms 3 gadiem
ir viegli spelet uz statiem, kad esi komanda no kuras negaida titulu un parejie izspele uz tevi.

bet lai ari kadus status calis savaks, ta kiegelu metasana parak acimredzema, lai vins butu mvp. #Westbrick

Mvp tomer jabut universalam... true shooter, gan saspelei, gan reboundiem, gan iespejai panemt titulu.

Sobrid liga ir tadi tikai Durents un Jokic, parejie nestav klaat

     [+] [-]

, 2021-08-28 17:34, pirms 3 gadiem
Vienreiz jau viņam iedeva MVP pliki par triple-double, ne jau citu iemeslu dēļ
Pietiek.
Ērā, kad triple-double NBA ir ikdiena, tos savāc Vestbrūks, Jokičs, Hardens, Dončičš, kur nu vēl desmitiem spēlētāji, kas tam ir ļoti tuvu gandrīz katrā trešajā spēlē... Statistikas rādītājs, kas nekādi šajos gados nav sasaistāms ar komandas panākumiem.

     [+] [-]

, 2021-08-28 17:35, pirms 3 gadiem
ZIWRAV rakstīja: Ko tu tur murgo? Tu pilnībā aizmirsi, ka viņš bija galvenais iemesls kāpēc Vašingtona uzvarēja 17 no sezonas pēdējām 23 spēlēm, ievedot komandu izslēgšanas spēlēs?

Nesaku, ka viņam vajadzēja būt MVP, bet sakot, ka Vestrbuka ietekme uz uzvarām ir maza ir pilnīgas muļķības.
Cik greedzenus tad puisis ir atvedis savām komandām?