Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Minesota rezerves centram Rīdam dod 42 miljonus un nepalaiž brīvo aģentu tirgū

Agris Suveizda

Minesota rezerves centram Rīdam dod 42 miljonus un nepalaiž brīvo aģentu tirgū
Nazs Rīds pret Oleksiju Leņu. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Minesotas "Timberwolves" vienojusies par jaunu līgumu ar 23 gadus veco amerikāņu centru Nazu Rīdu, ziņo ESPN un The Athletic.

Nedraftētais Rīds iepriekšējās četrās sezonās Minesotā saņēma kopumā 6,1 miljonu ASV dolāru un šovasar būtu kļuvis par brīvo aģentu, taču "Timberwolves" ar amerikāni vienojusies par jaunu trīs gadu līgumu par 42 miljoniem dolāru. Vienošanās ietver spēlētāja iespēju līguma pēdējā gadā.

Minesotas rezerves centrs aizvadīja labāko sezonu karjerā, sāka 11 no 68 spēlēm un vidēji 18,4 minūtēs sakrāja 11,5 punktus, 4,9 atlēkušās bumbas, 1,1 rezultatīvu piespēli un 1,4 kļūdas. Plaukstas savainojuma dēļ Rīdam gan sezona beidzās piecas spēles līdz pamatturnīra beigām, un viņš nepiedalījās nedz pārspēlēs, nedz izslēgšanas turnīrā.

Minesotas "Timberwolves" ar 42 uzvarām un 40 zaudējumiem ieņēma astoto vietu Rietumu konferencē, pārspēles sāka ar zaudējumu pagarinājumā Losandželosas "Lakers" (102:108), bet ar 120:95 sakāva Oklahomsitijas "Thunder" un saglabāja astotās izsētās komandas statusu. Play-off pirmajā kārtā "Timberwolves" ar 1-4 piekāpās topošajai čempionei Denveras "Nuggets".

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...
https://theathletic.com/4639603/202...

  +1 [+] [-]

, 2023-06-26 09:40, pirms gada
Pareizi darīja, ka nepalaida prom. Spēlēja dažbrīd labāk par "varenajiem dvīņu torņiem". Summa arī adekvāta. Kad aizmainīs KAT (kas obligāti būtu jādara), tad nevajadzēs vairs pretī citu centru vai meklēt kaut kur. Varēs pret aizsargu uzreiz mainīt.

     [+] [-]

, 2023-06-26 09:48, pirms gada
Tikmēr NYK atsakās no D.Rose pēdējā līguma gada 15.6 milj. Bet noteikti pagarinās līgumu ar Hārtu.

     [+] [-]

, 2023-06-26 11:32, pirms gada
Charly Skymaker rakstīja: Pareizi darīja, ka nepalaida prom. Spēlēja dažbrīd labāk par "varenajiem dvīņu torņiem". Summa arī adekvāta. Kad aizmainīs KAT (kas obligāti būtu jādara), tad nevajadzēs vairs pretī citu centru vai meklēt kaut kur. Varēs pret aizsargu uzreiz mainīt.
Pilnīgi piekrītu. Līgums labs, Reid vēl jauns un brīžiem rāda tiešām daudz labāku sniegumu. Ar Ant'u kopā varētu būt ļoti labi.
Tas ņaudētājs "i changed the game" ir jāmaina un gan jau arī kāds būtu gatavs viņu paņemt, tikai par kādu cenu. Jo paši T-wolves gan jau gribēs kaut ko nereālu pretī, ņemot vērā, ko viņi atdeva par Gobert..