Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Popovičs slavē Džinobili

Popovičs slavē Džinobili
Manu Džinobili
Foto: AP

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences finālistu Sanantonio "Spurs" galvenais treneris Gregs Popovičs pēc izcīnītās uzvaras aizvadītajā naktī pār Losandželosas "Lakers", par galveno uzvaras kaldinātāju nosauca argentīniešu aizsargu Manu Džinobili.

"Viņš ir īsts cīnītājs," argentīniešu aizsargu slavē Popovičs. "Uz saviem pleciem viņš patiešām iznes smagu nastu, viņš cīnās par spīti visam," pēc Rietumu konferences trešās finālspēlēs izsakās "Spurs" galvenais treneris. Tieši pateicoties lieliskai Manuela Džinobili spēlei "Spurs" spēja panākt lūzumu sērijā, samazinot rezultāta starpību līdz 2:1. Džinobili aizvadītajā naktī atzīmējās ar 30 punktiem.

"Pirmajās divās sērijas spēles jutos ne savā ādā," komentē pats Džinobili. "Kad realizēju pirmos metienus, jutu, ka būs labi." "Spurs" aizsargs aizvadītajā spēlē realizēja 5 no 10 komandas tālmetieniem, tikai divas reizes pats kļūdoties no tālienes. Šajā sezonā tieši Argentīnas izlases līderis tika atzīts par gada labāko rezervistu, jāpiemin, ka arī spēlē ar "Lakers" Manu spēlē iesaistījās no soliņa.

Losandželosas "Lakers" līderis Kobe Braeints pēc sērijas trešās spēles atzina, ka zaudējums komandai palīdzēs pieredzes ziņā. "Tā ir laba pieredze mums - spēlēt pret čempiontitula aizstāvētājiem. Viņi mums kārtīgi sadeva pa pakaļu, parādot mūsu vājās vietas." Tāpat rezultatīvākais "Lakers" spēlētājs izteicās, ka pirmais zaudējums sērijā komandu sapurinās.

"Lakers" galvenais treneris Fils Džeksons atzina, ka sērijas trešajā spēlē "Spurs" pārākums bijis pamatots. "Viņi spēlēja daudz enerģiskāk, ar vairāk emocijām," "Spurs" uzvaras faktorus nosauc Džeksons.

Izmantotie resursi:
espn.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-05-26 14:38, pirms 16 gadiem
Nu nezinu gan vai tas ir lūzums sērijā!

     [+] [-]

, 2008-05-26 16:23, pirms 16 gadiem
chupiks rakstīja: Nu nezinu gan vai tas ir lūzums sērijā!

tas noteikti nebija lūzums, lūzumu jau panāca Lakers, uzvarot pirmās divas spēles, trešā spēle bija tāds mazs solītis atpakaļ, jo 4:0 pret iepriekšējās sezonas čempioniem izklausītos pārāk pazemojoši!
btw, kam par spīti spēlē Džinobili? ne viņam bijušas tādas traumas kā Kobem, nekas! pfff.

     [+] [-]

, 2008-05-26 17:44, pirms 16 gadiem
ja mnu bija labs

  -1 [+] [-]

, 2008-05-26 18:17, pirms 16 gadiem
Kolbasniks kaut kaads....!

  -1 [+] [-]

, 2008-05-26 18:18, pirms 16 gadiem
Ar shiem comment...!