Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Clippers" paturēs Kazinsu sastāvā līdz sezonas beigām

Toms Jēkabs Bērziņš
Toms Jēkabs Bērziņš

"Clippers" paturēs Kazinsu sastāvā līdz sezonas beigām
Demarkuss Kazinss. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Viena no galvenajām pretendentēm uz Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) titulu Losandželosas "Clippers" līdz sezonas beigām noslēgusi līgumu ar centra pozīcijas spēlētāju Demarkusu Kazinsu, kurš sezonu sāka Hjūstonas "Rockets" sastāvā.

Kazinss iepriekš ar "Clippers" vienību bija noslēdzis divus desmit dienu līgumus, no kuriem pēdējais beidzās svētdien. Lai Losandželosas vienība Kazinsu paturētu komandā, tai bija jānoslēdz līgums līdz sezonas beigām, kas arī tika izdarīts.

"Clippers" rindās Kazinss astoņās spēlēs 11 ar pusi minūšu laikā atzīmējies ar 6.3 punktiem un 4.5 atlēkušajām bumbām, bet pagājušajā nedēļā centram trijās spēlēs vidēji 9.3 punkti un astoņas bumbas zem groziem. Jāatgādina, ka pagājušo sezonu Kazinss izlaida krustenisko saišu plīsuma dēļ.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...