Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Viens no NBA labākā rezervista balvas kandidātiem Portiss nespēlēs vismaz divas nedēļas

Agris Suveizda

Viens no NBA labākā rezervista balvas kandidātiem Portiss nespēlēs vismaz divas nedēļas
Bobijs Portiss. Foto: AFP/Scanpix

Milvoki "Bucks" šonakt ar rezultātu 107:99 pārspēja novājināto Rietumu konferences līderi Denveras "Nuggets", taču pirmo spēli Nacionālās basketbola asociācijas sezonā izlaida 27 gadus vecais uzbrucējs Bobijs Portiss.

Pirms tam uzvarā pār Detroitas "Pistons" (150:130) ierindā atgriezās Jannis Adetokunbo un Kriss Midltons, taču Portiss iedzīvojās labā ceļgala mediālās kolaterālās saites sastiepumā un labās potītes sastiepumā. Viņa veselības stāvoklis atkārtoti tiks izvērtēts pēc divām nedēļām. Mediālās kolaterālās saites sastiepuma dēļ Portiss savulaik Čikāgas "Bulls" laikos izlaida septiņas nedēļas, bet Bruklinas "Nets" līderis Kevins Durents šoziem izlaidīs vismaz četras nedēļas.

Portiss šosezon ir sācis 14 no 47 spēlēm un vidēji 26,8 minūtēs izcēlies ar 14,4 punktiem, 10,1 atlēkušo bumbu, 1,8 rezultatīvām piespēlēm un 1,3 kļūdām. Līdz šim labākā sezona karjerā amerikānim bija iepriekšējā, kurā viņš, spēlējot pamatsastāvā un vidēji aizvadot 28,2 minūtes, tika pie 14,6 punktiem un 9,1 atlēkušās bumbas. Portiss līdz šim bijis viens no kandidātiem uz sezonas labākā sestā spēlētāja balvu.

Milvoki "Bucks" ir uzvarējusi četrās spēlēs no piecām un ar 31 uzvaru un 17 zaudējumiem ieņem trešo vietu Austrumu konferencē, atpaliekot no Bostonas "Celtics" (35-14) un Filadelfijas "76ers" (31-16).

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/Bucks/status/16...