Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Warriors" pārtrauc zaudējumu sēriju, Biedriņš tukšā

Andrejs Siliņš

"Warriors" pārtrauc zaudējumu sēriju, Biedriņš tukšā
Stefans Karijs un Andris Biedriņš aizsardzībā
Foto: AP/Scanpix

Agrā ceturtdienas rītā Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA) pirmo uzvaru pēc trim zaudējumiem izcīnīja Goldensteitas "Warriors" vienība, kas ar Andri Biedriņu ierindā savā laukumā ar rezultātu 101:93 apspēlēja Portlendas "Trail Blazers".

"Blazers" iepriekšējos divos mačos pēc kārtas izcīnīja uzvaras, taču trešo nakti pēc kārtas izcīnīt neizdevās. Lai arī pirmais puslaiks liecināja,ka varētu notikt pretējais (53:48), pēc lielā pārtraukuma "Warriors" savācās, sāka spēlēt aizsardzībā, un tas deva rezultātu. Trešais ceturksnis uzvarēts ar 11 punktiem (31:20), un jau pārņemta vadība arī visā mačā. Noslēdzošajās 12 minūtēs vadību izdevās noturēt. Pēdējās sekundēs Portlenda mēģināja atgūties ar sodu taktiku, taču tas neizdevās. "Warriors" sasniedza sezonas rekordus atdotajās rezultatīvajās piespēlēs (33) un trāpītajos trīspunktu metienos (11), izcīnot sesto uzvaru sezonā - 101:93.

Latviešu centrs Andris Biedriņš laukumā devās "Warriors" pamata pieciniekā, spēlēja 15 minūtes, pa grozu nemeta ne reizi, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu un saņēma trīs personiskās piezīmes.

Stefans Karijs uzvarētāju labā guva 32 punktus, atdeva septiņas rezultatīvas piespēles, izcīnīja sešas atlēkušās bumbas un pārtvēra četras bumbas. Deivids Lī pievienoja 26 punktus un piecas bumbas zem groziem, bet Monta Eliss, lai arī nebija ierasti rezultatīvs (četri punkti), joprojām bija ļoti produktīvs un noderīgs komandai, atdodot atdeva 12 piespēles un pārtverot trīs bumbas. "Blazers" rindās 18 punkti Lamarkusa Aldridža kontā, bet Veslijs Metjūzs pievienoja 15.

Tā bija "Warriors" sestā uzvara 17 spēlēs un ceturtā pēdējās desmit spēlēs. Sešu mājas spēļu tūre turpināsies naktī uz sestdienu, kad jāuzņem Rietumu un arī visas līgas pašreizējā līdere Oklahomsitijas "Thunder".

Losandželosas duelī uzvaru pār "Clippers" izcīnīja "Lakers". Šotreiz "Lakers" rindās Kobe Braients uzticējās ne tikai pats sev, bet arī saviem komandas biedriem, pie tam arī izšķirošajos spēles mirkļos. Tas deva rezultātu - Braients pats guva 22 punktus un atdeva sešas piespēles, Pau Gazols pievienoja 22 punktus un desmit bumbas, bet Endrjū Bainamam 19 punkti un četri bloķēti metieni. "Lakers" izcīnīja uzvaru ar rezultātu 96:91. "Clippers" rindās 26 punkti un deviņas bumbas Bleikam Grifinam, bet, pēc savainojuma atgriezies, Kriss Pols atdeva 12 rezultatīvas piespēles.

Pateicoties uzvarai, "Lakers" (11-8) atgriezās Rietumu konferences izslēgšanas spēļu zonā, taču tāda pati bilance ir arī Portlendai un Dalasai. "Clippers" šī bija sestā neveiksme 15 mačos, bet vieta izslēgšanas spēļu zonā šobrīd visai droša. Savstarpejās spelēs šosezon komandas izcīnījušas katra pa vienai uzvarai.

1 2 45 komentāri

 +10 [+] [-]

, 2012-01-26 08:06, pirms 13 gadiem
Izskatās, ka Biedriņš streiko. Nav iespējams 15. minūtēs netikt pie metiena. Un treneri nekad nesapratīšu.

  +9 [+] [-]

, 2012-01-26 08:06, pirms 13 gadiem
GSW taupa Biedru play-ofiem lai dzeks priekslaicigi neparpulas,un,nedod dievs,nesatraumejas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-26 08:15, pirms 13 gadiem
UZ VEF....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-26 08:23, pirms 13 gadiem
Spēle bija laba - GW rādīja labu sniegumu aizsardzībā, kas kopā ar augstvērtīgo sniegumu uzbrukumā ļāva uzvarēt. Udoham šodien bija, iespējams, labākā spēle šogad līdz šim - lieliski darbojās laukumā, it īpaši aizsardzībā ar lielu enerģiju.

Kas attiecas uz AB, tad viņš darbojās patiešām labi aizsardzībā (kaut kā neierasti daudz komentētāji viņu pieminēja) un arī uzbrukumā bija pāris labas epizodes, tomēr jau trešo spēli bez metiena pa grozu....labāk par uzbrukumu nerunāt - diezgan traģiski. Kaut kas ir jādara šajā sakarā. Domāju, ka viņam būtu atkal 20+ minūtes, bet 3/4 vidū cīņā par atlēkušo pie pretinieku groza, kad viņš dabūja otro piezīmi, viņš pagrieza potīti, kā to varēja redzēt pēc sāpju izteiksmes sejā un pieklibošanas ejot atpakaļ uz savu laukuma galu, kā arī, ka viņš uz beņķi visu laiku skatījās kā prasot maiņu. Uzreiz pēc tam viņš dabūja savu trešo piezīmi cīņā pie sava groza, tika nomainīts pret Udohu (kurš pēc tam sāk rādīt augstvērtīgu spēli) uz beņķa viņu uzreiz apskatīja ārsts un minūti vēlāk AB devās uz ģērbtuvēm. Vēlāk gan viņš atgriezās uz beņķa, bet, lai nepadarītu lietas ar potīti nopietnākas, kā arī Udoha lieliskās spēles dēļ, saprotams, ka laukumā viņš neatgriezās.

Vispār Eliss no īstena SG sāk pamazām pārkvalificēties uz PG kā izskatās....kas cits atliek, ja Curry labāk puļī pa grozu (protams, ņemot vērā kā viņam šodien krita, tad nevar neko pārmest) nekā vada saspēli. Var redzēt, ka Džeksons ir bijis aizsargs - jau atkal bija vērojams "ultimate small ball", kad laukumā vienlaicīgi ir Curry, Eliss, Rush, Robinsons....

p.s. Kamēr Curry bija traumēts Dženkins devās starting 5 un spēlēja diezgan ilgas minūtes, bet tagad, jau kuro spēli, viņš vispār neiziet laukumā......nu uz pāris minūtēm jau varēja uzlaist pa reizei...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-01-26 08:37, pirms 13 gadiem
minchux21 rakstīja: visi te klaaree, ka jaamaina komanta AB u.t.t... pasakatoties speeli secinu, ka komandas mainja nepaliidzees...
Vinjsh tach vispaar nespeelee pasketbolu... neiet peec bumbaam, baidaas, tizlojaas kko... nu naw NBA vinjam vietas, Juko shodien 10reiz labaaks... Jurmalas Feniksam vajag vienu garo lbl1.. Andri, davai peer biljeti uz lv...
Ir tikai viena maza problēma - Udoh NAV centrs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-01-26 08:47, pirms 13 gadiem
minchux21 rakstīja: tagad pasaki man veel, ka vinjsh ir PF un ja ar Lee kopaa speele, kas arii ir PF... aarpraac, kaa taa var buut...
kuraa vietaa es rakstiiju, ka vinjsh ir centrs? ja vinjsh nav centrs tad kapeec speeleeja ab vietaa... beernudaarzs
Andris ir PF! Police Forward

  +6 [+] [-]

, 2012-01-26 08:51, pirms 13 gadiem
KirilsBB rakstīja: Izskatās, ka Biedriņš streiko. Nav iespējams 15. minūtēs netikt pie metiena. Un treneri nekad nesapratīšu.
Viņam jātur grozs! Nu viņš to dara tiešā nozīmē,lai neapgāžās!

  +2 [+] [-]

, 2012-01-26 08:52, pirms 13 gadiem
Neticu ka vainīga ir tikai Komanda, trenneri, spēlētāji, ka redz Andrim tā neiet. Andri, pietrūkst nekaunības vai?

  +1 [+] [-]

, 2012-01-26 08:52, pirms 13 gadiem
minchux21 rakstīja: tagad pasaki man veel, ka vinjsh ir PF un ja ar Lee kopaa speele, kas arii ir PF... aarpraac, kaa taa var buut...
kuraa vietaa es rakstiiju, ka vinjsh ir centrs? ja vinjsh nav centrs tad kapeec speeleeja ab vietaa... beernudaarzs
Viņš ir PF! Lee ir pf/c - nekāds dižais c, ja prasi man, vismaz kopš pievienošanās kareivjiem. GW ir spējīgi arī Robinsonam likt spēlē centrā! Nespried pēc tā, ja kāds spēlētājs kādā spēles posmā spēlē centrā (vai jebkurā citā pozīcijā) vēl nenozīmē, ka viņš ir centrs (vai konkrētās pozīcijas spēlētājs).

UN es neteicu, ka tu teici, ka viņš ir centrs - tu vienkārši salīdzināji un es papildināju. Tāpat var jau salīdzināt Curry un AB.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2012-01-26 08:57, pirms 13 gadiem
šķiet Andrim vajag pie psihologa!paniskas bailes veikt jebkādas darbības.viss sākās ar sodiņiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-26 09:15, pirms 13 gadiem
Poverī par punktiem,kad tikai PIĶIS nāk.

  +4 [+] [-]

, 2012-01-26 09:21, pirms 13 gadiem
Mjā, rodas tāda sajūta, ka Biedriņš, šajā līmenī spēlējot, psiholoģiski vairs nebūs gatavs uzbrukt grozam, tikai spēlēt aizsardzībā. Un vienīgā komanda, kur viņš iederas, varētu būt tas pats Warriors, ja lielākā daļa spēlētāju pilnībā nedomā par aizsardzību, tad vajag kādu, kas tikai par to vien domā.

     [+] [-]

, 2012-01-26 09:52, pirms 13 gadiem
Džeims labi sodiņus sameta, tas ari deva Heat uzvaru.

Lovam pēdējos divos mačos 70 punkti, realizējot 9 no 11 troikām. Malacis.

  +1 [+] [-]

, 2012-01-26 09:59, pirms 13 gadiem
kino rakstīja: Džeims labi sodiņus sameta, tas ari deva Heat uzvaru.

Lovam pēdējos divos mačos 70 punkti, realizējot 9 no 11 troikām. Malacis.
Lovs ir ieguvis milzīgu pārliecību par saviem spēkiem - viņš spēlē labi, viņam viss izdodas un nu arī viņš ir novērtēts no komandas puses ar jaunu megalīgumu... banāls pretstata piemērs - Andris Biedriņš - spēlē slikti, nekas neizdodas un komandā viņam absolūti neuzticas...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-01-26 10:04, pirms 13 gadiem
Biedriņš Double-double.... 0 - 0 izpildījis

  -2 [+] [-]

, 2012-01-26 10:18, pirms 13 gadiem
Bērzs daudz labāk nospēlētu un dabūtu kaut 5-5 AB vietā. Kā jau KirilsBB teica, izstās pēc streika

  +2 [+] [-]

, 2012-01-26 10:21, pirms 13 gadiem
KristsT rakstīja: Mjā, rodas tāda sajūta, ka Biedriņš, šajā līmenī spēlējot, psiholoģiski vairs nebūs gatavs uzbrukt grozam, tikai spēlēt aizsardzībā. Un vienīgā komanda, kur viņš iederas, varētu būt tas pats Warriors, ja lielākā daļa spēlētāju pilnībā nedomā par aizsardzību, tad vajag kādu, kas tikai par to vien domā.
Varbūt tā arī ir...bet no otras - varbūt vienīgā iespēja kaut kā atgūt psiholoģisko pārliecību uzbrukumā ir cita komanda......kas to lai zin...pagaidām mēs to nevaram zināt.

  +1 [+] [-]

, 2012-01-26 10:22, pirms 13 gadiem
nedaudz ne pa tēmu, bet ienāca prātā viena doma:
Ja par Daugaviņu trenneris teica, ka ar viņu viss būs kārtībā, jo viņš ir no Latvijas, gribētos zināt ko par Biedru varētu pateikt...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-01-26 10:30, pirms 13 gadiem
sandis444 rakstīja: Jā, viņš viennozīmīgi ir spēcīgāks palicis.. šaubu nav..
Nu vizuāli jau izmaiņas ir, bet ne vairāk Tīri priekš pludmales uzkachājies

Ja nopietni, žēl, ļoti žēl, arī jau izskatās, ka džekam vispār uguntiņas acīs nav!

     [+] [-]

, 2012-01-26 10:41, pirms 13 gadiem
dextersaicis rakstīja: nedaudz ne pa tēmu, bet ienāca prātā viena doma:
Ja par Daugaviņu trenneris teica, ka ar viņu viss būs kārtībā, jo viņš ir no Latvijas, gribētos zināt ko par Biedru varētu pateikt...
Biedrs nevar būt vienīgais sliktākais komandā, kurā ir varenais KVAME!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 45 komentāri