Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hārdens un Embīds palīdz ''76ers'' atspēlēties un turpināt uzvaru sēriju

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Hārdens un Embīds palīdz ''76ers'' atspēlēties un turpināt uzvaru sēriju
Džeimss Hārdens. Foto: AP/Scanpix

Pirmo Ziemassvētku Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) piecu spēļu vakaru ar uzvaru atklāja Filadelfijas ''76ers'', kas spēles gaitā atspēlējās no -14 un ar 119:112 pārspēja Ņujorkas ''Knicks'', tādējādi pagarinot uzvaru sēriju līdz astoņām.

• Pirmo Ziemassvētku piecu spēļu vakaru Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) ar uzvaru sāka Filadelfijas ‘’76ers’’, kas izbraukumā ar 119:112 pārspēja Ņujorkas ‘’Knicks’’.

• ‘’76ers’’ līdz ar panākumu pagarināja uzvaru sēriju līdz astoņām, kamēr ‘’Knicks’’ piedzīvoja trešo neveiksmi pēc kārtas.

• Pirmās trīs ceturtdaļas vadībā atradās mājinieki no Ņujorkas, bet tad uzbrukumā iniciatīvu uzņēmās Džeimss Hārdens, kurš ar precīziem tālmetieniem turēja ‘’76ers’’ spēlē un palīdzēja tai atspēlēties.

• Hārdens maču noslēdza ar pieciem trāpītiem tālmetieniem un 29 punktiem kopumā. Tāpat basketbolistam 13 rezultatīvās piespēles.

• Trešo reizi Ziemassvētku spēlē virs 30 punktiem iemeta ‘’76ers’’ līderis Žoels Embīds, kurš panākumu pār ‘’Knicks’’ kaldināja ar 35 punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām zem groziem.

• Astoņus punktus ‘’76ers’’ rindās trāpīja Šeiks Miltons, spilgtāko metienu realizējot pirmā puslaika izskaņā. Pēdējā sekundē viņš realizēja metienu no laukuma centra.

• Īpaši pirmajā puslaikā ‘’Knicks’’ veiksmes uzbrukumā bija atkarīgas no Džūliusa Rendla, kurš kopumā maču noslēdza ar iemestiem 35 punktiem. 25 no tiem viņš guva jau pirmā puslaika laikā.

• Pēdējās četras minūtes ‘’Knicks’’ spēlēja bez cita līdera Džeilena Bransona, kurš kopumā 35 minūšu laikā guva 23 punktus un atdeva 11 rezultatīvās piespēles. Visa otrā puslaika laikā viņš spēlējis pieklibojot gurna traumas dēļ.

• Vienā no NBA Ziemassvētku spēlēm laukumā dosies arī Dāvja Bertāna pārstāvētā Dalasas ‘’Mavericks’’, kas uzņems Lebronu Džeimsu un Losandželosas ‘’Lakers’’. Pirms spēles pie Dalasas arēnas tika atklāta statuja par godu Dirkam Novickim.

NBA spēles 25. decembra vakarā un 26. decembra naktī

SpēleRezultātsLabākie
Knicks – 76ers112:119Rendls 35 p. – Hārdens 29 p. (13 r.p.)
Mavericks – Lakers
Celtics – Bucks
Warriors – Grizzlies
Nuggets – Suns

     [+] [-]

, 2022-12-25 21:30, pirms 2 gadiem
Embīds protams sameta daudz,bet atspēlējās pateicoties Hārdenam un Niangam. Embīds gan kārtējo reizi parāda kāpēc viņu tik daudzi ienīst