Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Gārnets atlabis no savainojuma

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Gārnets atlabis no savainojuma
Kevins Gārnets
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Bostonas ''Celtics'' Ziemassvētkos saņēmis iepriecinošas vēstis no kluba medicīniskā personāla - viens no komandas līderiem Kevins Gārnets ir pietiekami vesels, lai piedalītos šodienas mačā pret Orlando ''Magic''.

Kā vēsta komandas pārstāvji, spēka uzbrucējs Kevins Gārnets, kurš augšstilba savainojuma dēļ izlaida pēdējo komandas spēli, šodien aizvadījis pilnvērtīgu treniņu kopā ar ''Celtics'' un ir gatavs mačam ar Orlando ''Magic''.

''Es spēlēšu,'' teica Gārnets. ''Tas arī pats galvenais. Sīkumi nav svarīgi.'' Tikmēr Bostonas kluba galvenais treneris Doks Riverss atzina, ka Gārnets treniņos darbojies teicami.

Bez Gārneta komandas sastāvā varētu atgriezties arī cits spēka uzbrucējs Glens Deiviss, kurš šosezon ''ķeltu'' rindās vēl nav aizvadījis nevienu spēli. Deiviss, kurš starpsezonā lauza roku, kaujoties ar draugu, ceturtdien trenējās kopā ar komandu, tomēr jautājums par viņa piedalīšanos spēlē ar ''Magic'' joprojām ir aktuāls.

Atgādinām, ka šodien ''Celtics'' rindās laukumā neizies viens no komandas līderiem uzbrucējs Pols Pīrss, kurš izlaidīs turpmākās divas nedēļas.

Izmantotie resursi:
Associated Press

  -3 [+] [-]

, 2009-12-25 16:24, pirms 14 gadiem
Abi ar andžu biikit iešnaboja un nu ir gatavi dot uz pilnu klapi!
jaatzsist gan tas ka turiafs netureeja lidzi andra liimenim un cenšas uzlaapities pec 2 needelu ilguša dzeršanas maratona

  +9 [+] [-]

, 2009-12-25 16:26, pirms 14 gadiem
Gribētu redzēt to muļķi, kurš kāvās ar Glenu Deivisu.

     [+] [-]

, 2009-12-25 16:28, pirms 14 gadiem
Nu tad sodien bus vel spraigaka cina

  +1 [+] [-]

, 2009-12-25 17:05, pirms 14 gadiem
skumsts rakstīja: Gribētu redzēt to muļķi, kurš kāvās ar Glenu Deivisu.
un kas no viņa palika pāri ja deiviss salauza roku pret viņu