Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Wizards" izraudzījusies jaunu basketbola operāciju prezidentu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Wizards" izraudzījusies jaunu basketbola operāciju prezidentu
Maikls Vingers. Foto: David Liam Kyle/NBAE

Ziemeļamerikas sporta mediji ziņo, ka latvieša Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Vaštingtonas "Wizards" izvēlējusies jaunu basketbola operāciju prezidentu.

Amatam izraudzīts Losandželosas "Clippers" ģenerālmenedžeris Maikls Vingers. Viņš kļūs par "Monumental Sports" organizācijas basketbola sekcijas prezidentu un iegūs tiesības pārraudzīt "Wizards", kā arī NBA G līgas komandu Vašingtonas "Go-Go" un Sieviešu NBA (WNBA) vienību Vašingtonas "Mystics".

"Monumental Sports" organizācijai pieder Vaštingtonā esošie NBA, WNBA un Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubi, kā arī "Capital One" arēna, kur komandas aizvada mājas spēles.

Avoti lēš, ka organizācijas īpašnieks Teds Leonsiss Vingeram uzticēs lēmumus par ģenerālmenedžera pieņemšanu, "Wizards" komandas sastāvu, treneru korpusu un pārējiem komandas darbiniekiem.

Vašingtonas vienība šosezon nesasniedza izslēgšanas cīņas, amatu zaudējot iepriekšējam ģenerālmenedžerim Tomijam Šepardam.

Vingers "Clippers" ģenerālmenedžera amatā strādāja no 2017. gada, Losandželosas komandai 2021. gadā pirmoreiz sasniedzot Rietumu konferences finālu. Vingers kopš 2005. gada strādājis arī Klīvlendas "Cavaliers" un Oklahomasitijas "Thunder" klubos.

Izmantotie avoti:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +1 [+] [-]

, 2023-05-25 11:40, pirms 11 mēnešiem
haha Attēlā tak Stīvs Balmers!

  +1 [+] [-]

, 2023-05-25 11:41, pirms 11 mēnešiem
Bildē tak Kliperu īpašnieks Balmers. Labs joks .

     [+] [-]

, 2023-05-25 11:53, pirms 11 mēnešiem
Nav slikts variants.
Te tikai jautājums cik liela kontrole viņam un jaunajam GM būs

     [+] [-]

, 2023-05-25 17:31, pirms 11 mēnešiem
GreenBoston#7 rakstīja: Nav slikts variants.
Te tikai jautājums cik liela kontrole viņam un jaunajam GM būs
Beidzot cerīgas pārmaiņas. Viņam būs kontrole pār pilnīgi visām basketbola operācijām. Arī GM pienākumi. Nedomāju, ka viņš piekristu ar citiem nosacījumiem. Viņš MIN jau atteica. Viss jau bija tik slikti, ka es priecātos par JEBKĀDU CITU variantu, nekā līdz šim. Beidzot franšīzei ir radusies cerība. Skatīsimies vai būs drosme atlaist Anseldu. Varbūt ne tagad, bet ceru ka uz decembri būs prom.