Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lebrons par "Lakers" ceturto zaudējumu pēc kārtas: "Šis mums ir sarežģīts posms"

Rūdis Mālmeisters
Rūdis Mālmeisters

Lebrons par "Lakers" ceturto zaudējumu pēc kārtas: "Šis mums ir sarežģīts posms"
Lebrons Džeimss. Foto: AFP/Scanpix

Naktī uz ceturtdienu pašreizējā čempione Losandželosas "Lakers" piedzīvoja zaudējumu pret šā brīža līgas līdervienību Jūtas "Jazz" ar rezultātu 89:114. Lebrona Džeimsa pārstāvētajai komandai šis bija jau ceturtais zaudējums pēc kārtas.

"Lakers" šobrīd nākas iztikt bez savainotā Entonija Deivisa un Denisa Šrēdera, kurš nespēlē Covid-19 protokola dēļ. "Katrs ir ielikts tādās pozīcijās, kādās neviens no mums nespēlētu, ja visi būtu ierindā. Šādās situācijās nepieciešama pārliecība, palīdzot komandas biedriem kļūt drosmīgākiem laukumā. Šis mums ir sarežģīts posms, tomēr tas nenorāda, kādu sniegumu demonstrēsim sezonas turpinājumā," sacīja Lebrons Džeimss, kuram mačā pret "Jazz" 19 punkti.

Savukārt Jūtas "Jazz" šī bija 22. uzvara 24 spēlēs. Ar 26 panākumiem un sešiem zaudējumiem "Jazz" ieņem pirmo vietu NBA kopvērtējumā. "Paveicām ļoti labu darbu uzbrukumā. Kad aizsargājamies un dalām viens otram bumbu, tad mūs ir ļoti sarežģīti uzvarēt," sacīja Rudī Gobērs. Atzinīgus vārdus līgas līderiem veltīja arī "Lakers" galvenais treneris Frenks Vogels: "Tā ir karstākā komanda līgā. Viņi ir lieliski gan aizsardzībā, gan uzbrukumā."

"Jazz" spēlē pret "Lakers" uzstādīja jaunu rekordu - Jūta ir pirmā komanda NBA vēsturē, kas realizējusi 50 trīspunktu metienus divos mačos. Nākamo spēli "Jazz" aizvadīs pret Maiami "Heat", savukārt "Lakers" tiksies pret Portlendas "Trail Blazers".

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/recap?game...