Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Knicks" beidzot atlaiž Mārberiju

"Knicks" beidzot atlaiž Mārberiju
Stefons Mārberijs
Foto: AP

109 : 114

Knicks - Magic

Nacionālās Basketbola Asociācijas klubs Ņujorkas "Knicks" beidzot panācis vienošanos ar saspēles vadītāju Stefonu Mārberiju par līguma laušanu. Tagad Mārberijs ir brīvais aģents un var pievienoties jebkurai citai līgas komandai.

Otrdien "Knicks" un Mārberijs panāca vienošanos par līguma izpirkšanu, kas padara 32 gadus veco saspēles vadītāju par brīvo aģentu. "Ir panākta pilnīga vienošanās starp Ņujorkas "Knicks" un Stefonu Mārberiju. "Knicks" ir atbrīvojuši Stefonu no komandas. Sīkākas detaļas netiks atklātas," teikts kluba oficiālajā paziņojumā. Pēc NBA noteikumiem svētdien ir pēdējā diena, kad spēlētāji var pievienoties kādai komandai un būt tās sastāvā "play-off" spēlēs.

Visticamāk Mārberijs pievienosies NBA čempionvienībai Bostonas "Celtics", kur tādējādi viņš atkal spēlētu ar savu komandas biedru no Minesotas "Timberwolves" laikiem Kevinu Gārnetu. Pēc dažādu avotu informācijas "Celtics" jau sazinājušies ar Mārberiju par iespējamā līguma slēgšanu. Bostoniešu īpašnieks Viks Grusbeks arī nenoliedz, ka tiek strādāts pie sastāva pastiprināšanas: ""Celtics" ir noskaņoti aizsargāt čempiontitulu. Lai to paveiktu un pabeigtu veidot sastāvu "play-off" spēlēm strādājam dienu un nakti. Pagaidām nav jaunumu, ko varētu paziņot, izņemot to, ka darām visu, lai varētu pacelt 18. čempiontitulu karogu."

Mārberijs nav aizvadījis nevienu NBA regulārās sezonas spēli kopš pagājušā gada 11. janvāra. Pirmssezonas sagatavošanās posmā Mārberijs trenējās kopā ar "Knicks" un aizvadīja dažas pārbaudes spēles, taču pēc tam netika iekļauts sastāvā. Pats spēlētājs gan šajā laikā nav sēdējis bezdarbībā, bet gan uzturējis sevi sportiskajā formā, trenējoties Losandželosā. Divkārtējais NBA Zvaigžņu spēles dalībnieks savā 12 sezonu ilgajā karjerā pasaules spēcīgākajā basketbola līgā vidēji spēlē guvis 19,7 punktus un atdevis 7,8 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
espn.com

 +14 [+] [-]

, 2009-02-25 11:51, pirms 16 gadiem
BEIDZOT vinjsh ticis briiviibaa!!!

  +3 [+] [-]

, 2009-02-25 11:51, pirms 16 gadiem
gribas redzeet, cik labs vinsh var buut peec gada diikstaaves.

  +2 [+] [-]

, 2009-02-25 11:58, pirms 16 gadiem
ja vinjsh tieshaam pievienosies bostonai, tad domaaju ka bostona noteikti iekljuus savas konferences finaalaa

 +12 [+] [-]

, 2009-02-25 11:59, pirms 16 gadiem
meernieks_84 rakstīja: gribas redzeet, cik labs vinsh var buut peec gada diikstaaves.
Priekš Bostonas, kā 2. saspēles vadītājs derēs. Citu vietu gan tai komandā neredzu... Rondo maina Stefans, Alenu var Haus pamainīt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2009-02-25 12:04, pirms 16 gadiem
vins bus labs pastiprinaajums jebkurai komandai
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-02-25 12:09, pirms 16 gadiem
Viss labi, kameer Rondo pirmais PG. Tam chomam izaugsme shogad bezmaz kaa CP3 gadu ieprieksh...

  +5 [+] [-]

, 2009-02-25 12:09, pirms 16 gadiem
stulbie Knicks sen jau vajadzēja atbrīvot nevis turēt viņu pie sevis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-02-25 12:11, pirms 16 gadiem
ne jau tāpat vien Bostona atbrīvoja vienu vietiņu sastāvā, izšvimpējot Obraiantu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-02-25 12:26, pirms 16 gadiem
tad jau akal ar KG laidisiet kopa Let's Go Boston
Slēpts komentārs: padibenis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-02-25 13:29, pirms 16 gadiem
Raitcha rakstīja: Priekš Bostonas, kā 2. saspēles vadītājs derēs. Citu vietu gan tai komandā neredzu... Rondo maina Stefans, Alenu var Haus pamainīt.
Nu Haus drosi vien tagad dzila rezerve sedes, ja Marberijs pievienosies Bostonai. Gan jau, ka Bostona maces sadalit 2 aizsargu vietas uz 3 dzekiem (Rondo, Marberijs, Alens) atkariba no situacijas. Jebkura gadijuma Bostona specigi pastiprinasies (protams, ja ta ir taisniba, ka uz Celtics ies), veca saikne Garnets+Marburijs gan jau labi stradas atkal. Galvenais, lai traumas neizchakare kko, jo tas sola sogad interesantu play-off.

     [+] [-]

, 2009-02-25 13:39, pirms 16 gadiem
nu ja buus Bostonā, tad tas būs kolosali

  -3 [+] [-]

, 2009-02-25 13:45, pirms 16 gadiem
Demar 21 rakstīja: diez vai...
Tiešām esi tik aprobežots?? Celtics 80% tiks NBA finālā! Ja nu vienīgi Dvaits vai LeBrons nesāk mest 80 pts spēlē!

  +2 [+] [-]

, 2009-02-25 13:48, pirms 16 gadiem
autins rakstīja: stulbie Knicks sen jau vajadzēja atbrīvot nevis turēt viņu pie sevis
Stulbais mantkariigais Marburijs.. kas vinjam liedz atrak piekapties knicks un biku atlaist savas liiguma izpirkshans prasiibas.. NBA klubi nav sociaalas majas kas naudu daliis pa labi un kreisis (Knicks gan pashi vainiigi ka Marburijam taadu liigumu maksaja...)!!!

  +6 [+] [-]

, 2009-02-25 13:50, pirms 16 gadiem
S.T.A.T. rakstīja: Tiešām esi tik aprobežots?? Celtics 80% tiks NBA finālā! Ja nu vienīgi Dvaits vai LeBrons nesāk mest 80 pts spēlē!
es neteiktu ne vella.. tas nav akmenii cirsts... Lebrons un Dvaits izsktas pat ljoti labi (ok Orlando bez Nelsona tagad palikushi gan).. bet Bostonu finala es vel neziiimeetu...

viens liels pluss gan Bostonai ir.. kaa teica tie gudri NBA veteraani: NEKAD NEVAR PAR ZEMU NOVERTEET CHEMPIONU SPEEKU!

     [+] [-]

, 2009-02-25 14:56, pirms 16 gadiem
mana prognoze ir tāda ka knicks vienkārši noraka viņa karjeras beigas, respektīvi, padarīja tās īsākas par kādu sezonu divām!
Ja nebombīs, tad nevienam viņu vairs nevajadzēs!

  -1 [+] [-]

, 2009-02-25 15:03, pirms 16 gadiem
GW vins derētu

  +1 [+] [-]

, 2009-02-25 15:24, pirms 16 gadiem
oscarsq rakstīja: es neteiktu ne vella.. tas nav akmenii cirsts... Lebrons un Dvaits izsktas pat ljoti labi (ok Orlando bez Nelsona tagad palikushi gan).. bet Bostonu finala es vel neziiimeetu...

viens liels pluss gan Bostonai ir.. kaa teica tie gudri NBA veteraani: NEKAD NEVAR PAR ZEMU NOVERTEET CHEMPIONU SPEEKU!
es neteiktu, ka Orlando vai Klīvlenda šogad spēlē ievērojami labāk kā pagājušo sezon! - sastāvi principā nav mainījušies ne vieniem, ne otriem(vienīgi Orlando Pjetruss un Lee). tik vien, ka komandas kļuvušas par gadu pieredzējušākas un saspēlētākas... Cavs sezonas veiksmes atslēga ir Lebrons, kurš šosezon sevi ir apliecinājis nedaudz jaunā kvalitātē tieši aizsardzībā, savukārt Magic šosezon vnk anormāli lādē troikas un uzlabojuši komandas spēli - tas arī viss! tur ir to dažu uzvaru starpība, salīdzinājumā ar pagājušo gadu!
Celtics gan šogad ir kļuvuši nedaudz švakāki sastāva ziņā, jo nav Pouzija - ļoti pietrukst šī izcilā rezervista! toties ir progresējuši Hauss un Deiviss! vēl paskatīsimies kā beigsies Marburija sāga...

mans kopējais vērtējums - Austrumu līdervienību(Celtics, Magic, Cavs) spēki ir izlīdzinājušies, bet man domāt, ka vēl arvien Celtics ir favorīti... bet principā atbildi dos tikai pleiofi!

  +4 [+] [-]

, 2009-02-25 15:38, pirms 16 gadiem
tomy91 rakstīja: GW vins derētu
Priekš kam? Vēlviens veterāns kurš lādē pa grozu?

     [+] [-]

, 2009-02-25 17:00, pirms 16 gadiem
Ulrihs rakstīja: Nu Haus drosi vien tagad dzila rezerve sedes, ja Marberijs pievienosies Bostonai. Gan jau, ka Bostona maces sadalit 2 aizsargu vietas uz 3 dzekiem (Rondo, Marberijs, Alens) atkariba no situacijas. Jebkura gadijuma Bostona specigi pastiprinasies (protams, ja ta ir taisniba, ka uz Celtics ies), veca saikne Garnets+Marburijs gan jau labi stradas atkal. Galvenais, lai traumas neizchakare kko, jo tas sola sogad interesantu play-off.
Tā būtu liela muļķība, dēļ veterāna jaunu talantu nosēdināt dziļā rezervē...
Komanda paša atzīst, ka hausam ir ļoti labs metiens, viņš ir eksplozīvs, un var aizvietot, gan PG gan SG spēlētājus... Mārburijs lai komandai palīdz ar pieredzi un treniņos, tieši tādam Hausam būtu ko mācīties no Mārburija, nevis nevis jāsēž dēl viān uz soliņa...

Tā vismaz es to idializēju

     [+] [-]

, 2009-02-25 17:09, pirms 16 gadiem
Raitcha rakstīja: Tā būtu liela muļķība, dēļ veterāna jaunu talantu nosēdināt dziļā rezervē...
Komanda paša atzīst, ka hausam ir ļoti labs metiens, viņš ir eksplozīvs, un var aizvietot, gan PG gan SG spēlētājus... Mārburijs lai komandai palīdz ar pieredzi un treniņos, tieši tādam Hausam būtu ko mācīties no Mārburija, nevis nevis jāsēž dēl viān uz soliņa...

Tā vismaz es to idializēju
nu jau, nu jau... Hausam drīzumā būs 31 - par jauno talantu viņu vairs nosaukt toč nevar! cita lieta, ka tik daudz un labi troikas kā šosezon, viņš vēl nav metis nekad... tā gan drīzāk ir "Alena skola"
bet par to, ka dziļā rezervē viņu nosēdināt būtu muļķīgi(pie tam neticu, ka Riverss to arī reāli darīu) gan pilnībā piekrītu!

     [+] [-]

, 2009-02-25 17:59, pirms 16 gadiem
Nice, tikai zheel ka nenonaca Warrioros, bet Celtics jau vispār viņam ideāls variants, cerams varēs daudz spēlēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja