Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pavlovičs nespēlēs 2 mēnešus

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Pavlovičs nespēlēs 2 mēnešus
Saša Pavlovičs
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Klīvlendas ''Cavaliers'' aizsargs Saša Pavlovičs kājas savainojuma dēļ nespēlēs aptuveni divus mēnešus.

24 gadus vecais Serbijas basketbolists guva kājas sastiepumu trešdienas spēlē pret Vašingtonas ''Wizards'', kurā ''Cavs'' savus pretiniekus sagrāva ar rezultātu 121:85.

''Protams, ir smagi zaudēt vienu no pamatsastāva spēlētājiem, taču tagad iespēja sevi pierādīt tiks dota citiem aizsarga pozīcijas spēlētājiem,'' pozitīvi cenšas domāt ''Cavaliers'' galvenais treneris Maiks Brauns.

Pavlovičs aizvadītajās 38 spēlēs katrā no tām vidēji atzīmējies ar 7,3 punktiem, 2,7 atlēkušajām bumbām, kā arī ar 1,8 rezultatīvām piespēlēm.

Izmantotie resursi:
Reuters

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-25 15:19, pirms 16 gadiem
cavalieriem tas ir liels zaudejums, vins bija melna darba daritajs!iists cinitajs..ilgi atcerēšos ka viņš Kidu nobloķēja ātrajā uzbrukumā!