Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

No Dalasas "Mavericks" aizmainītais Ričardsons pagarina līgumu ar Bostonas "Celtics"

Agris Suveizda

No Dalasas "Mavericks" aizmainītais Ričardsons pagarina līgumu ar Bostonas "Celtics"
Džošs Ričardsons. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Bostonas "Celtics" panākusi vienošanos ar uzbrūkošo aizsargu Džošu Ričardsonu par līguma pagarināšanu vēl uz gadu, nākamajās divās sezonās saņemot gandrīz 24 miljonus ASV dolāru, ziņo ESPN un The Athletic.

Bostonas "Celtics" jūlija izskaņā Ričardsonu ieguva maiņas darījumā, pretī Dalasas "Mavericks" dodot centru Mouzesu Braunu un izmantojot Gordona Heivorda darījumā iegūto maiņas izņēmumu. Ričardsona četrus gadus ilgajā un 42 miljonus vērtajā līgumā vēl bija palikusi viena sezona par 11,5 miljoniem dolāru, bet nu spēlētājs ar komandu vienošanos pagarinājis vēl uz gadu par vēl 12 miljoniem.

Ričardsons, kuram septembrī apritēs 28 gadi, aizvadītajā sezonā Dalasas "Mavericks" kreklā piedalījās 59 spēlēs, 56 reizes ejot starta pieciniekā un vidēji 30,3 minūtēs tiekot pie 12,1 punkta, 3,3 atlēkušajām bumbām, 2,6 rezultatīvām piespēlēm un 1,3 kļūdām. Pirms gada Dalasa viņu ieguva maiņas darījumā ar Filadelfijas "76ers" – Dalasa šķīrās no Seta Karija, bet Filadelfija pretī deva arī drafta tiesības uz Taileru Beju.

Ričardsona līdz šim rezultatīvākā sezona bija 2018./19. g. – viņa pēdējā sezona Maiami "Heat" rindās. Ričardsons tajā sezonā sāka 73 spēles un vidēji 34,8 minūtēs izcēlās ar 16,6 punktiem, 4,1 rezultatīvu piespēli, 3,6 atlēkušajām bumbām un 1,5 kļūdām. Pēcāk Ričardsons tika iekļauts Džimija Batlera maiņas darījumā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2021-08-24 13:46, pirms 3 gadiem
Ričardsona maiņa Dalasai bija pamatïga izgāšanās. Karijs pag sezonā ar savu metienu būtu ļoti noderēj8s. Nevar teikt ka arī aizsardzībā Ričardsons kalnus gāza...