Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Veidam Ķīnā piedāvā 25 miljonus trīs gados

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Veidam Ķīnā piedāvā 25 miljonus trīs gados
Dveins Veids
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas kluba Maiami "Heat" leģendai Dveinam Veidam Ķīnas klubs Džedzjanas "Golden Bulls" piedāvājis trīs gadu līgumu 25 miljonu dolāru vērtībā, raksta ārvalstu mediji.

Dveins Veids aizvadīto sezonu sāka Klīvlendas "Cavaliers" rindās līdzās vecajam cīņubiedram Lebronam Džeimsam, tomēr pēc lielās tīrīšanas atgriezās Maiami "Heat" rindās – komandā, ar kuru aizsargs trīs reizes kļuvis par Nacionālās basketbola asociācijas čempionu, turklāt 2006. gadā viņš tika atzīts par MVP. Veids piedalījās 67 spēlēs, vidēji laukumā pavadot vairāk par 22 minūtēm un iemetot 11,5 punktus, tomēr tikai trīs mačus viņš sāka starta pieciniekā.

Vasarā Veids apsver karjeras beigšanu, taču lielu interesi par viņu izrāda Ķīnas komandas. Tagad tiek vēstīts, ka titulētais basketbolists – viņa kontā ir arī 2008. gada olimpisko spēļu zelts un 2004. gada bronza – saņēmis arī konkrētu piedāvājumu. Proti, Džedzjanas "Golden Bulls" viņam piedāvā 25 miljonus dolāru trīs gados. Interese no Ķīnas, protams, nav nejauša, jo pagājušajā nedēļā Veids parakstīja mūža līgumu ar apģērbu un apavu ražotāju "Li-Ning", ar kuru sadarbojas jau ilgāku laiku.

Ir maz ticams, ka Ziemeļamerikā Veids varētu saņemt līguma piedāvājumu par 8,3 miljoniem sezonā. Piemēram, Maiami "Heat" algu griestu ierobežojumu dēļ viņam var piedāvāt vai nu 5,3 miljonus, vai arī minimālo 2,3 miljonu algu. 36 gadus vecais Veids iepriekš sacīja, ka nevēlas doties uz citu komandu, paužot, ka paliks "Heat" vai beigs karjeru.

Izmantotie resursi:
https://bleacherreport.com/articles...

     [+] [-]

, 2018-07-25 10:05, pirms 6 gadiem
njam kiniesiem pilns ar naudu,tapec ari daudzi tur dodas piepelnities,bet izlasu konteksta viniem iet svaki.Labak jau vinam palikt Heat.

     [+] [-]

, 2018-07-25 17:32, pirms 6 gadiem
Bet neticas, ka Veids varētu spēlēt Ķīnā.
Ārēji sabiedrībā viņš ir visai ģimenisks cilvēks, turklāt viņa sievai ir diezgan daudz aktīvu projektu ASV šobrīd...

     [+] [-]

, 2018-07-25 18:42, pirms 6 gadiem
Un tas ir tas milziigais Kjiiniesu liigums par ko runaaja ieprieks😅😅😅

     [+] [-]

, 2018-07-27 10:41, pirms 6 gadiem
GATERŠŅIKS rakstīja: Un tas ir tas milziigais Kjiiniesu liigums par ko runaaja ieprieks😅😅😅
lielaks neka latvijas ligai viss budzets jau ir