Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Novickis, Gazols, Pārkers, Veids un Popovičs starp kandidātiem uz iekļūšanu Slavas zālē

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Novickis, Gazols, Pārkers, Veids un Popovičs starp kandidātiem uz iekļūšanu Slavas zālē
Dirks Novickis. Foto: Reuters/Scanpix

2023. gada Slavas zālē varētu iekļūt zināmu basketbolistu sastāvs. Starp kandidātiem ir tādi bijušie spīdekļi kā Dirks Novickis, Tonijs Pārkers, Dveins Veids un Pau Gazols, kā arī esošais Sanantonio ''Spurs'' galvenais treneris Gregs Popovičs.

ESPN ziņo, ka starp kandidātiem uz iekļaušanu 2023. gada basketbola Slavas zālē, pretendē Dirks Novickis, Tonijs Pārkers, Dveins Veids, Pau Gazols un Sanantonio ''Spurs'' galvenais treneris Gregs Popovičs. Tāpat kandidātu vidū ir 1976. gada ASV sieviešu basketbola izlase un 1982. gada Šaienas universitātes sieviešu basketbola komanda un treneris Džeimss Laranaga.

''Tas noteikti būtu ļoti skaists brīdis,'' par iespēju tikt Slavas zālē teica Novickis. ''Pieskaitot visu, kas ar mani pēdējos gados ir noticis, šis notikums būtu ļoti nozīmīgs.'' Daļa no 2023. gadā Slavas zālē uzņemtajiem tiks noskaidroti NBA Zvaigžņu spēles laikā 2023. gada 17. februārī, bet oficiāli visas iekļautās personas būs zināmas NCAA ''Final Four'' laikā 1. aprīlī. Pati uzņemšanas ceremonija gaidāma no 11. līdz 12. augustam.

Gregs Popovičs kopā ar Toniju Pārkeru izcīnījis četrus NBA titulus. Divi citi no tā laika komandas - Tims Dankans un Manu Džinobili - jau ir uzņemti Slavas zālē. Dveins Veids kopā ar Maiami ''Heat'' tika pie trim NBA čempiona gredzeniem un gadījumā, ja viņu iekļaus Slavas zālē jau 2023. gadā, uz ceremoniju posīsies arī ''Heat'' galvenais treneris Eriks Spoelstra. Pau Gazols kopā ar Losandželosas ''Lakers'' NBA čempiona gredzenu izcīnījis divas reizes, bet Dirks Novickis, kurš visu basketbolista karjeru pavadīja Dalasas ''Mavericks'', ar to par NBA uzvarētāju kļuva reizi.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2022-12-23 16:03, pirms 2 gadiem
Atceros, ka nesen par vienu spēlētāju runāja, ka būtu pelnījis slavas zāli, bet nevarot uzņemt, jo joprojām esot aktīvs spēlētājs. (vai nebija runa par Haslemu; es gan apšaubītu viņa uzņemšanu kā tādu)

Tad uz treneriem tas laikam neattiecas, ne?