Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pēc "Warriors" spēles ar "Lakers" miris puisītis

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Pēc "Warriors" spēles ar "Lakers" miris puisītis
Apsargs vēro kritiena vietu
Foto: AP/Scanpix

Pēc Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēles starp Goldensteitas "Warriors" un Losandželosas "Lakers" komandām miris divus gadus vecs puisītis, kurš nokritis no skatītāju tribīnēm.

Naktī no svētdienas uz pirmdienu "Staples Center" arēnā Losandželosas "Lakers" ar 117:89 sagrāva Goldensteitas "Warriors". Neilgi pēc mača beigām kāds divus gadus vecs puisītis pārkrita pāri trešā līmeņa VIP sēdvietu aizsargbarjerai, nokrītot uz zemākesošo sektoru. Puisītis savainoja galvu, bet prata pakustināt rokas, kājas un galvu. Blakusesošie skatītāji nekavējoties izsauca mediķus, kuri aizveda divus gadus veco Lukasu Entoniju Tangu uz slimnīcu. Diemžēl slimnīcā bērns mira.

Īsti nav skaidrs, kā notika negadījums, bet tiek ziņots, ka puisītis kaut kādā veidā nepamanīti aizlavījās no saviem vecākiem, pēcāk pārveļoties pāri stikla aizsargbarjerai. Lukass Entonijs nokrita no apmēram 15 metru augstuma.

Notikušo negadījumu izmeklē nepilngadīgo lietu izmeklēšanas nodaļa, kura cenšas noskaidrot negadījuma cēloņus. Pagaidām netiek ziņots arī tas, kāds ir nāves iestāšanās iemesls. "Lakers" vadība jau izteikusi savu līdzjutību bērna vecākiem.

Izmantotie resursi:
Where amazing happens. | NBA.COM
ESPN: The Worldwide Leader In Sports