Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Edgars Orlovskis

Pārsons regulāri sazinās ar Hovardu un aicina pievienoties "Rockets"

Pārsons regulāri sazinās ar Hovardu un aicina pievienoties "Rockets"
Dvaitu Hovardu gaida grūts lēmums - kuras NBA vienības sastāvā turpināt karjeru?
Foto: AP/Scanpix

Talantīgais Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) Hjūstonas "Rockets" uzbrucējs Čendlers Pārsons medijiem atklājis, ka pēdējo nedēļu laikā regulāri sazinās ar Losandželosas "Lakers" centru Dvaitu Hovardu un ka basketbolisti jau ir kļuvuši par draugiem. Basketbolists arī neslēpj, ka šīs jaunās draudzības saites viņš izmanto, lai pierunātu Hovardu pievienoties "Rockets" vienībai.

Pēc tam, kad izšķirošā, septītā, NBA finālspēle bija noslēgusies un kad vēl Maiami "Heat" spēlētāji turpināja svinības "American Airlines" arēnā, Pārsons savā "Twitter" kontā publicēja īsu tvītu: "Nākamajā sezonā..." Tomēr ar to Pārsona komunikācija pēc izšķirošās NBA finālspēles nebeidzās, jo viņš saviem "Rockets" komandas biedriem nosūtīja īsziņas ar saviem nākamās sezonas plāniem, kuri nebūt nav piezemēti. Hjūstonas vienības uzbrucējam ir apņēmība piedalīties nākamās sezonas NBA finālsērijā, nevis to vērot savā TV ekrānā.

"Es domāju, ka nav neviena iemesla, kādēļ mēs ["Rockets" basketbolisti] nevarētu būt tie, kas tur piedalās nākamajā gadā," apņēmības pilns ir Pārsons. 24 gadus vecais basketbolists pēc finālsērijas septītās spēles nosūtījis īsziņu arī Dvaitam Hovardam ar tekstu: "Pievienojies Hjūstonai. Tie varētu būt mēs [kuri izcīna titulu]."

"Es komunicēju ar Dvaitu katru dienu," izteicās Pārsons. "Esmu nodibinājis attiecības ar viņu, un es jūtu, ka mēs esam ļoti tuvi. Viņš informē mani par visu. Esmu atbildējis gandrīz uz visiem jautājumiem, kurus viņš man ir uzdevis [par "Rockets"]. Es viņam esmu teicis: "Mums ir labas izredzes būt labai komandai bez tevis nākamgad. Mums būs laba sezona. Kādēļ nepievienoties mums un nepadarīt mūs vēl labākus, nepadarīt mūs par pretendentiem uz čempionu titulu?""

Pārsons ir pārliecināts, ka Hjūstona ir labākā vieta, kur Hovards varētu spēlēt un cīnīties par titulu: "Viņš [Hovards] vēlas uzvarēt. Viņš vēlas iegūt čempiona gredzenus. Ir skaidri redzams, ka nav labākas komandas, kuras sastāvā viņš varētu to izdarīt, kā vien mūsu."

Centrs Dvaits Hovards 1.jūlijā kļūs par brīvo aģentu, un vairākas komandas, tostarp Hjūstonas "Rockets", Dalasas "Mavericks" un abas Losandželosas vienības, ir izrādījušas lielu vēlmi ieraudzīt Hovardu savās rindās jaunajā sezonā.

Atgādināsim, ka Hjūstonas "Rockets" 2012./13.gada NBA regulārajā sezonā Rietumos izcīnīja astoto vietu, bet izslēgšanas turnīra 1.kārtā ar 2:4 sīvā cīņā piekāpās Oklahomsitijas "Thunder" vienībai.

Izmantotie resursi:
Ultimate Rockets » The Houston Rockets

Vai Dvaits Hovards izlems pievienoties Rockets?

  • 52

  • 164



, 2013-06-23 15:47, pirms 11 gadiem
Paliks Lakers. Pats teica, ka grib būt blakām, kamēr Kobe atveseļosies, un vēl Kobe pasaka, ka Hovardam jāpaliek. Viss šis pārējais ir ūdens smelšana.
, 2013-06-23 16:06, pirms 11 gadiem
Heat varetu dabut prom Bosu un panemt so kadru,tad gan butu cipari,bet Hjustona ari nebutu slikts variants
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-06-23 16:47, pirms 11 gadiem
Howards pēdējos gados tāds vairāk runātājs nevis darītājs palicis. Ko viņi tur tā par viņu maļās.
, 2013-06-23 16:57, pirms 11 gadiem
pēdejais absurds skan no Pārsona mutes.
, 2013-06-23 16:59, pirms 11 gadiem
Nja , šitā runā man liekas ka viņš arī aizies uz Rockets.
, 2013-06-23 17:11, pirms 11 gadiem
Lai vai kā, ja arī Hārdens,Pārsons,Howards un Lins būs visi komandas biedri, tā pat neredzu veidu, kā uzvarētu PO.. Laba regulārā sezona un viena vai divas kārtas PO ir maksimālais..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-06-23 17:58, pirms 11 gadiem
Howards jau nu vareja nebut tada baaba, kaa ar orlando bija un sorei vienkarsi panemt un pateikt, paliek LAL vai iet prom, tad vismaz kaut kas butu skaidrs. Bet nee atkal kaa dramas princese kko lauzhaas.
, 2013-06-23 18:21, pirms 11 gadiem
Leitnants_Aldo rakstīja: lai jau pievienojas Rockets, tur ir tik tiešām potenciāli labs sastāvs, kur Hārdens uguņo, vienīgi nepieciešams Howards- un vēl 2 saspēlnieks, aiz Lina, jo rezerves tur pietiek.

tāpat arī otrs centrs- turks, ir Ok.
Hjūstonai jau ir labs 2. saspēlnieks - Beverlijs, un, ja uz nākošo sezonu komandā arī paliek šie divi kā 1. un 2., tad personīgi es kā 1. laukumā laistu tieši Beverliju nevis Linu
, 2013-06-23 20:35, pirms 11 gadiem
hā..gribēšu redzēt kādi viņi būs draugi ka dvaits paliks lakers vai aizies uz citu komandu un uzmetiis savu "draugu" parsonu..
gan jau parsons peec taa ar viņu vairāk nekad nerunās..būs apvainojies kaa maza meitenīte

dvaits pats vispār zin ka viņam ir tāds draugs vārdaa parsons?
, 2013-06-23 21:42, pirms 11 gadiem
BlackMamba8 rakstīja: hā..gribēšu redzēt kādi viņi būs draugi ka dvaits paliks lakers vai aizies uz citu komandu un uzmetiis savu "draugu" parsonu..
gan jau parsons peec taa ar viņu vairāk nekad nerunās..būs apvainojies kaa maza meitenīte

dvaits pats vispār zin ka viņam ir tāds draugs vārdaa parsons?
Nezin, jo viņam vārdā ir Čandlers.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-06-23 23:24, pirms 11 gadiem
Lai paliek Lakers
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-06-24 09:10, pirms 11 gadiem
Es uzskatu.ka LAL jaatbrivojas no Dvaita un Nesha,jo paslaik labums no viniem,tik cik nmelns aiz naga,labi,howards vel +/-, bet nesh tocna jaasuta bezalgas atvalinajuma,jo kaa lakers fans,sekojot spelem,besija skatities,ka viens vislaik sez mala,metaa baigo nazi un sanem besiigo naudu,labak butu ziedojusi. Vieta vini varetu panem kadu jauno potencialo speletaju ,bet zem groza var ielikt kaut Biedrinu,jo LAL tapat spele viens spēlētājs,bet Andris labs vietas aizpilditajs un gazolam ar butu atkal motivacija kapaties,ja vinam nebutu vairs jacinas par pietiekamu speles laiku. Nekad neesmu sapratis lakers domu gajienus ,ka vini loti reti njem kadu jauno speletaju,paslaik izskatas,ka kamer kobe speles (kuru vini panema ka jauno talantu) tikmer nevienam citam potencialajam liderim nedos pat iespejas izaugt saja sistema .
, 2013-06-24 12:14, pirms 11 gadiem
Paklausoties baumas un spriedumus no bijušajiem spēlētājiem, tomēr jāsliecas domāt ka Dvaits tomēr būs raķete, jo naudu varēs nopelnīt to pašu un vēl lielāku, un nebūs tās spriedzes, kas iekš LAL
Džeilens Brauns. Foto: EPA/Scanpix
7

Braunam 21 punkts, Bostonas "Celtics" Abū Dabī sakauj Denveras "Nuggets"

Vēl vienu uzvaru pārbaudes spēlē Abū Dabī pār Denveras "Nuggets" izcīnījusi Nacionālās basketbola asociācijas čempionvienība Bostonas "Celtics", kas bez savainotā Kristapa Porziņģa sāncenšus sakāva ar rezultātu 130:104.
Jusufs Nurkičs. Foto: AP/Scanpix

Nurkičs satraumējis vidējo pirkstu, viņa pieejamību vērtēs pēc nedēļas

Fīniksas ''Suns'' bosniešu centrs Jusufs Nurkičs iedzīvojies kreisās rokas vidējā pirksta traumā, raksta Arizonas štata kluba apskatnieks Dueins Renkins.
Šeidons Šārps. Foto: AP/Scanpix

''Trail Blazers'' aizsargs Šārps pleca savainojuma dēļ nespēlēs vismaz mēnesi

Portlendas ''Trail Blazers'' uzbrūkošais aizsargs Šeidons Šārps iedzīvojies pleca traumā un nespēlēs vismaz mēnesi.