Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hirro izlaidīs sērijas ceturto maču pret "Celtics", lai atgūtos no cirkšņa sastiepuma

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Hirro izlaidīs sērijas ceturto maču pret "Celtics", lai atgūtos no cirkšņa sastiepuma
Tailers Hirro. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences fināla ceturto spēli izlaidīs Maiami "Heat" spēlētājs Tailers Hirro, vēsta ārzemju mediji.

Klubs jau šonakt tiksies Bostonā ar vietējo "Celtics". Sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts ir par labu Maiami - 2:1. Mača sākums plkst. 3:30 pēc Latvijas laika.

Lai gan Hirro plāno piektajā mačā doties laukumā, šī spēle tiks izlaista, lai atpūtinātu un saudzētu sastiepto cirksni. Jāpiemin, ka vienībai, visticamāk, nepalīdzēs arī traumētais līderis Džimijs Batlers.

22 gadus vecais saspēles vadītājs regulārajā sezonā aizvadīja 66 spēles, kurās izcēlās ar vidēji 20.7 punktiem, piecām atlēkušajām bumbām, četrām rezultatīvām piespēlēm un 0.7 pārtvertām bumbām. Tā bija individuāli sekmīgākā sezona sportista karjerā.

14 "play-off" spēlēs viņš tikmēr šosezon guvis vidēji 13.5 punktus, savācis 4.1 atlēkušo bumbu, atdevis 2.9 rezultatīvas piespēles, pārtvēris 0.6 bumbas un bloķējis 0.4 metienus.

Ja "Heat" triumfēs sērijā, klubs lielajā finālā tiksies ar Goldensteitas "Warriors" un Dalasas "Mavericks" sērijas uzvarētāju.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/tyler-herr...