Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Karijs par rezultativitātes rekordu: "Tā bija lieliska sērija"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Karijs par rezultativitātes rekordu: "Tā bija lieliska sērija"
Stefens Karijs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Aizvadītajā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē pret Dāvja Bertāna Vašingtonas "WIzards" pārtrūka Stefena Karija 11 spēļu sērijā, kurā viņš guva vismaz 30 punktus. Goldensteitas "Warriors" līderim neklājās viegli pret "Wizards" aizsardzību. Karijs sniedza komentārus par sēriju, kuras dēļ viņa vārds kārtējo reizi ierakstīts NBA rekordu grāmatā.

"Tā bija lieliska sērija," pēc zaudējuma "Wizards" teica Stefens Karijs. "Iepriekš neviens neko tādu nebija sasniedzis, bet bija skaidrs, ka šī sērija kaut kad noslēgsies. Tagad ir jāsāk jauna. Nekad tā īsti nebiju jūsminājies par individuālajiem sasniegumiem, bet šoreiz es apsteidzu pāris patiešām skaļus uzvārdus. Ļoti īpaši to bija izdarīt šajā vecumā." Karijs laboja Kobes Braienta rekordu – viņš kļuva par vienīgo spēlētāju, kurš, būdams vismaz 33 gadus vecs, guvis vismaz 30 punktus 11 spēles pēc kārtas.

Stefens Karijs 2009. gadā tika draftēts ar kopējo septīto numuru. Visu savu karjeru saspēles vadītājs aizvadījis Goldensteitā. Kopā ar "Warriors" Karijs trīs reizes kļuvis par NBA čempionu, bet divas reizes atzīts par regulārās sezonas vērtīgāko spēlētāju. Karijs septiņas reizes piedalījies zvaigžņu spēlē, bet 2016. gadā regulāro sezonu noslēdza kā rezultatīvākais līgas spēlētājs – šogad viņš varētu šādu sasniegumu atkārtot. Karjeras laikā Karijs vidēji guvis 24 punktus, izcīnījis 4,6 atlēkušās bumbas un atdevis 6,6 rezultatīvas piespēles, bet šosezon Karijs aizvada karjeras rezultatīvāko sezonu, gūstot vidēji 31,1 punktu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2021-04-23 09:11, pirms 3 gadiem
Nu nebūs viņš MVP. Par to var aizmirst. Warriors pārāk zemu tabulā ir.