Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bērnišķīga kļūda NBA vīriem: "Mavericks" basketbolistiem sajūk grozi

Emils Ozerinskis

Bērnišķīga kļūda NBA vīriem: "Mavericks" basketbolistiem sajūk grozi
Luka Dončičs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē Dalasas "Mavericks" basketbolistiem gadījās misēklis. Pēc atgriešanās no minūtes pārtraukuma teksasieši aizmirsa kuru grozu viņiem jāsargā, kā rezultātā čempione Goldensteitas "Warriors" tika pie diviem viegliem Kevona Lūnija punktiem. Šo varētu nosaukt par šķietami nevainīgu kļūdu, tomēr spēles liktenis izšķīrās tieši ar divu punktu starpību, Sanfrancisko vienībai uzvarot ar 127:125, kamēr "Mavericks" katra uzvara ir no svara cīņā par play-in turnīra pozīciju.

  +7 [+] [-]

, 2023-03-23 11:07, pirms gada
U8 līmenis bērnu basketbolā.

  -3 [+] [-]

, 2023-03-23 11:49, pirms gada
Raksts traģisks. Info ņemts no viena twīta? Cik grūti bija ievākt vairāk informācijas, kā piemēram Kjūbana komentāru - ka bumba pienācās DAL, bet tiesneši mainīja lēmumu, atdeva bumbu GSW, bet nepateica to DAL? Izklausās jau neticami, bet jebkurā gadījumā. Autors publicējis kaut ko publicēšanas pēc..reāli vāji.

  -4 [+] [-]

, 2023-03-23 12:57, pirms gada
Autora (taktiska) kļūda. iespējams, ka apzināta, lai vairāk klikšķus ar to savāktu. Dalasa nostājās savam uzbrukumam, nevis aizsardzībai.

  +6 [+] [-]

, 2023-03-23 13:32, pirms gada
F1ksais rakstīja: Raksts traģisks. Info ņemts no viena twīta? Cik grūti bija ievākt vairāk informācijas, kā piemēram Kjūbana komentāru - ka bumba pienācās DAL, bet tiesneši mainīja lēmumu, atdeva bumbu GSW, bet nepateica to DAL? Izklausās jau neticami, bet jebkurā gadījumā. Autors publicējis kaut ko publicēšanas pēc..reāli vāji.
Tā gan ar īsti nebija.
Neviens neko nemainīja.
Parādīja, ka bumba gsw un ar otru vēzienu, ka ir Dallasai taimouts, tie nabagi pārprata.

     [+] [-]

, 2023-03-23 16:36, pirms gada
Tiesneši visu laiku ļerkst ar spēlētājiem, vai tad tiešām šoreiz bija grūti pakomunicēt pirms izspēles, ja redz, ka visa komanda nepareizi sapratusi?

  +7 [+] [-]

, 2023-03-23 18:19, pirms gada
Gaidam Shaqtin' a Fool TOPa pirmajā vietā

  +6 [+] [-]

, 2023-03-23 18:20, pirms gada
Es Black Bullet rakstīja: Tiesneši visu laiku ļerkst ar spēlētājiem, vai tad tiešām šoreiz bija grūti pakomunicēt pirms izspēles, ja redz, ka visa komanda nepareizi sapratusi?
Tiesnešiem jau tik ļoti apnicis LD vaimanāšana un runāšana, ka tie jau pa gabalu turas

  +3 [+] [-]

, 2023-03-23 22:41, pirms gada
Skudriniekss rakstīja: Autora (taktiska) kļūda. iespējams, ka apzināta, lai vairāk klikšķus ar to savāktu. Dalasa nostājās savam uzbrukumam, nevis aizsardzībai.
Es spēli neredzēju, bet , ja nostājās uzbrukumam, ko tad autu neviens negāja izmest? Vismaz viens būtu pie otra groza. Un ,lai izmestu autu vajag vismaz divus, jo parasti nedod tālās piespēles, tā kā kaut kas neklapē , ar to, ka Dalasa domāja, ka viņiem bumba

     [+] [-]

, 2023-03-24 12:20, pirms gada
maģiskais rakstīja: Es spēli neredzēju, bet , ja nostājās uzbrukumam, ko tad autu neviens negāja izmest? Vismaz viens būtu pie otra groza. Un ,lai izmestu autu vajag vismaz divus, jo parasti nedod tālās piespēles, tā kā kaut kas neklapē , ar to, ka Dalasa domāja, ka viņiem bumba
Interesants kāzuss, protams - itsevišķi, ja paši neesam redzējuši Bet pēc minūtes pātraukuma bumbu varbūt bija jāievada spēlē pretinieku laukuma pusē - tad DAL tā arī varēja tur ganīties.
Bet es nezinu - spēli neredzēju.

     [+] [-]

, 2023-03-24 16:48, pirms gada
maģiskais rakstīja: Es spēli neredzēju, bet , ja nostājās uzbrukumam, ko tad autu neviens negāja izmest? Vismaz viens būtu pie otra groza. Un ,lai izmestu autu vajag vismaz divus, jo parasti nedod tālās piespēles, tā kā kaut kas neklapē , ar to, ka Dalasa domāja, ka viņiem bumba
Pēc tiem USA noteikumiem, ja paņemts taimauts, tad uzreiz ir no laukuma otras puses, tā iegūstot arī laiku. Eiropas noteikumi ir citādi, tur jāievada no tās pašas vietas, izņemot 2 pēdējās minūtes.

     [+] [-]

, 2023-03-24 18:10, pirms gada
Skudriniekss rakstīja: Pēc tiem USA noteikumiem, ja paņemts taimauts, tad uzreiz ir no laukuma otras puses, tā iegūstot arī laiku. Eiropas noteikumi ir citādi, tur jāievada no tās pašas vietas, izņemot 2 pēdējās minūtes.
NBA tas attiecas tikai uz pēdējām divām minūtēm, Eiropā vispār tāda noteikuma, man šķiet, nav.