Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''The Athletic'': Hārdens konfliktē ar komandas biedriem, Teitam met ar bumbu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''The Athletic'': Hārdens konfliktē ar komandas biedriem, Teitam met ar bumbu
Džeimss Hārdens. Foto: AP/Scanpix

''The Athletic'' ziņo, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Hjūstonas ''Rockets'' zvaigzne Džeimss Hārdens, izrādot neapmierinātību par savu situāciju klubā, svētdienas un pirmdienas treniņos esot konfliktējis ar komandas biedriem, bet debitanta Džei'Šona Teita virzienā metis ar bumbu.

Jau šonakt startēs jaunā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezona, taču par pirmssezonas lielāko intrigu parūpējies Hjūstonas ''Rockets'' līderis Džeimss Hārdens, paužot vēlmi pamest klubu. Par prioritārajām komandām, kam vēlētos pievienoties, basketbolists minēja Bruklinas ''Nets'', Maiami ''Heat'', Filadelfijas ''76ers'' un Milvoki ''Bucks''. ''Heat'' gan no iespējas pievienot Hārdenu ir atteikusies.

Sezonu gan, visticamāk, Hārdens uzsāks ''Rockets'' kreklā, taču cik ilgi, nav zināms. Arī pirms sezonas apskatnieku prognozēs ''Rockets'' izredzes ko sasniegt tiek vērtētas ar piesardzību, paužot uzskatu, ka viss atkarīgs no Hārdena. ''The Athletic'' raksta, ka atmosfēra ''Rockets'' ģērbtuvē kļūst arvien nokaitētāka. Zināms, ka svētdienas un pirmdienas treniņos Hārdenam bijušas asas vārdu pārmaiņas ar atsevišķiem komandas biedriem, bet vienā no epizodēm komandas rezultatīvākais basketbolists metis ar bumbu debitanta Džei'Šona Teita virzienā. Lai arī sacensības gars treniņos ir ikdienišķa parādība. Džeimss Hārdens zināms kā mierīga personība, tādējādi šīs aktivitātes saistāmas ar neapmierinātību par savu situāciju klubā.

Savu pirmo spēli 2020./2021. gada sezonā Hjūstonas ''Rockets'' aizvadīs naktī uz ceturtdienu, kad savā laukumā uzņems Oklahomsitijas ''Thunder''.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/report-jam...

  +1 [+] [-]

, 2020-12-22 18:28, pirms 4 gadiem
Labākais sods par šādu uzvedību būtu viņu kādas 3-4 spēles pēc kārtas noturēt uz rezervistu soliņa! Ir tikai viens bet- vai treneris par šādu lēmumu nenolidos pats no sava soliņa?

  +1 [+] [-]

, 2020-12-22 18:31, pirms 4 gadiem
neziniitis51 rakstīja: Labākais sods par šādu uzvedību būtu viņu kādas 3-4 spēles pēc kārtas noturēt uz rezervistu soliņa! Ir tikai viens bet- vai treneris par šādu lēmumu nenolidos pats no sava soliņa?
Labāks sods būtu uz 1 spēli diskabelis, kas viņam nav slikta summa

  +1 [+] [-]

, 2020-12-22 18:52, pirms 4 gadiem
G-Līga būtu labs risinājums 😆

     [+] [-]

, 2020-12-22 19:48, pirms 4 gadiem
Šis džeks ir reāli rēcīgākais visā līgā, kurš mākslīgi ticis pie superstar statusa! : ) ) Izmetot ļoti daudz metienu spēlē, lai tiktu pie statiem, par viņa rēcīgo aizsardzību nemaz nerunāsim līderis komandā viņš nav un nebūs, jo tādu kā redzam neviens nerespektē.
Pozeris, kurš cerams netiks pie gredzena! Rēcīgs tipiņš
Te hailaitu video, jāiesmej vel par šo kadru
https://www.youtube.com/watch?v=8eK...
Čempiona cienīga spēle laukumā he, he!

     [+] [-]

, 2020-12-22 19:50, pirms 4 gadiem
IAmJamesHarden rakstīja: Labāks sods būtu uz 1 spēli diskabelis, kas viņam nav slikta summa
Bet viņam jau vienalga.

Mērķis ir lai viņu aiztreido kaut vai pret čipšu paku, savu cenu nepaceļ, bet komandas pacietību samazina gan, lai pieņem jebkādu piedāvājumu, pirms paliek vēl sliktāk....

  -1 [+] [-]

, 2020-12-22 20:07, pirms 4 gadiem
Kanchita Vrusta

  +2 [+] [-]

, 2020-12-22 20:10, pirms 4 gadiem
Mērkaķis 🐒 izlaidies. Algu nost, uz sabiedriskajiem darbiem. Rasists ar laikam.

  -2 [+] [-]

, 2020-12-22 20:33, pirms 4 gadiem
Tas, ka viņš ir kaprīza dīva, nemaina faktu - viens no labākajiem spēlētājiem NBA. Lenards tieši tāpat izrīkojās ar SAS, bet heitot Hardenu ir stilīgi te daudziem.

  +2 [+] [-]

, 2020-12-22 21:21, pirms 4 gadiem
GM, kurš piekritīs atdot vai nu savu zvaigzni+ vēl kko vai arī pusi komandas pret spēlētāju, kurš kko var izdarīt tikai uzbrukumā un taisa bardaku ģērbtuvēs, būs gada idiots. bet nu rockets ir nokļuvuši neapskaužamā situācijā, spēlēt primadonna negrib un atsēdināt arī īsti nevar, jo tad var kristies vērtība +maksāt tādu summu par beņķa deldētāju arī stulbi.

  -3 [+] [-]

, 2020-12-22 22:14, pirms 4 gadiem
EUcerin rakstīja: Šis džeks ir reāli rēcīgākais visā līgā, kurš mākslīgi ticis pie superstar statusa! : ) ) Izmetot ļoti daudz metienu spēlē, lai tiktu pie statiem, par viņa rēcīgo aizsardzību nemaz nerunāsim līderis komandā viņš nav un nebūs, jo tādu kā redzam neviens nerespektē.
Pozeris, kurš cerams netiks pie gredzena! Rēcīgs tipiņš
Te hailaitu video, jāiesmej vel par šo kadru
https://www.youtube.com/watch?v=8eK...
Čempiona cienīga spēle laukumā he, he!
Pamuļķi, vienīgais rēcīgais šeit ir tava spriestspēja. Izglīto sevi un apskaties, kas ir EFG un TS%, gribu redzēt kā turpināsi pīkstēt par Hārdena neefektivitāti.

  -2 [+] [-]

, 2020-12-22 22:20, pirms 4 gadiem
https://mobile.twitter.com/BenDuBos...
Tikmēr rockets hc nedomā, ka tas ir kas ārkārtējs 🤔

  +2 [+] [-]

, 2020-12-22 22:38, pirms 4 gadiem
budamank rakstīja: Tas, ka viņš ir kaprīza dīva, nemaina faktu - viens no labākajiem spēlētājiem NBA. Lenards tieši tāpat izrīkojās ar SAS, bet heitot Hardenu ir stilīgi te daudziem.
Tas, ka viņš ir viens no labākajiem spēlētājiem NBA, nemaina faktu - kaprīza dīva!

  +1 [+] [-]

, 2020-12-23 05:34, pirms 4 gadiem
Kjenga2 rakstīja: Pamuļķi, vienīgais rēcīgais šeit ir tava spriestspēja. Izglīto sevi un apskaties, kas ir EFG un TS%, gribu redzēt kā turpināsi pīkstēt par Hārdena neefektivitāti.
Nu davai, staajaties rindaa peec vinja Un samaksaajiet ar.

  +1 [+] [-]

, 2020-12-23 05:36, pirms 4 gadiem
Nujaa. veel pajautaajiet citiem apkaart, kas un kaa.

     [+] [-]

, 2020-12-23 10:13, pirms 4 gadiem
Hārdens šobrīd ir labakais "shooting guard" līgā un kādu laiku vel būs. Labāks nekā Tomsons, Bīls, Bukers vai Mičels u.c. Arī ja liek pie "point guard" tad ir labāks par Lilardu vai Kariju. Būs gan kas stāvēs rindā, gan kas maksās.

     [+] [-]

, 2020-12-23 15:56, pirms 4 gadiem
Kjenga2 rakstīja: Pamuļķi, vienīgais rēcīgais šeit ir tava spriestspēja. Izglīto sevi un apskaties, kas ir EFG un TS%, gribu redzēt kā turpināsi pīkstēt par Hārdena neefektivitāti.
iesaku tad šos pašus ciparus salīdzināt reguļarkā un plejofos... vai pagājušajā sezonā.. pirmajā pusē un izdzīvošanas daļā.. būs diezgan skaidrs, kur šitais džeks savāc statistiku un kas ar to notiek plejofu laikā. cipari vien neko neizsaka, vajag arī palietot kritisko domāšanu.
jo teorētiski Hārdena aizsardzība ir uzlabojusies, praktiski, brīdī, kad beidzas skrien un met basketbols, arī Hārdena MVP5 status beidzas... viņš nav slikts basketbolists, bet šausmīgi līdzīgs kādas citas ēras džekam, kurš tā arī nekad gredzenu nedabūja - Č.Bārklijam un tas kas abiem ir kopējs - bailes iet līdz galam "kaulā" un bez tā par Čempi nekļūt..