Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Timberwolves" atlaiž kluba prezidentu Rosasu, Taunss pārsteigts

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Timberwolves" atlaiž kluba prezidentu Rosasu, Taunss pārsteigts
Gersons Rosass un Entonijs Evardss. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Minesotas "Timberwolves" īpašnieks Glens Teilors paziņojis, ka komandā no prezidenta amata atbrīvots Gersons Rosass.

Līdz 2021./22. gada NBA sezonai atlikušas tikai 26 dienas. Kā ziņo NBA apskatnieks Šems Čaranija, negaidītu lēmumu pieņēmis Minesotas "Timberwolves" kluba īpašnieks Glens Teilors – Minesotas basketbola darbību prezidenta amatu vairs nepildīs Gersons Rosass, kurš amatā tika iecelts 2019. gadā.

Aizvadīto divu sezonu laikā "Timberwolves" neko ievērības cienīgu sasniegt nespēja – šī gada februārī Rosass no Minesotas galvenā trenera amata atbrīvoja Raienu Sandersu. Kopš 2004./2005. gada sezonas "Timberwolves" tikai vienu reizi spēlējusi izslēgšanas turnīrā. 2017./18. gada sezonā tā pirmajā kārtā piekāpās Hjūstonas "Rockets" (1-4).

Kluba īpašnieka Teilora komentārs: "Šodien mūsu ceļi ar Rosasu šķīrās. Kā organizācija, vēlamies izveidot komandu, kas izcīna uzvaras. Vēlamies, lai pilsēta un atbalstītāji lepojas ar mums." Rosasa vietā tiks iecelts Sačins Gupta, kurš līdz šim pildīja basketbola operāciju viceprezidenta amatu. Interesanti, ka Gupta kļūs par pirmo indiešu izcelsmes speciālistu, kurš pildīs šādu amatu.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/ShamsCharania/s...

     [+] [-]

, 2021-09-22 22:42, pirms 3 gadiem
KATs nav priecīgs
Nesen runājām

     [+] [-]

, 2021-09-22 23:17, pirms 3 gadiem
Gupta gan vairāk izklausas pēc indiešu uzvārda. Bet varbūt indiāņiem arī ir līdzīgi

     [+] [-]

, 2021-09-22 23:27, pirms 3 gadiem
Bieži pēc šādām atlaišanām nāk treidi un Minesota ir iepīta Simonsa sāgā,kā vieni no galvenajiem favorītiem uz viņu
Tajā pat laikā tieši šis Minesotas GM ir kopā strādājis ar Moriju ļoti ilgi.
Diez vai atlaižot viņu tas palīdz Minesotai

     [+] [-]

, 2021-09-23 09:54, pirms 3 gadiem
Drīz KAT prasīs maiņu Zinām no vēstures, ka ilgi labi talanti nenoturās MIN.
Vai jaunais Prezidents būs labāks? Organizācija stagnē jau ļoti ilgi.

Piekrītu, ka tas var būt arī saistīts ar Simonsu. Ir tagad iespēja uzbūvēt konkurētspējīgu sastāvu ar galvenajiem 3 spēlētājiem: KAT, Simonss un Edvads. Bet kaut kā sarunas nevedās.
Domāju, ja MIN ļoti gribētu, tad dabūtu Simonsu - kaut vai 3 komandu darījumā. Raselam un Bīzlijam tad noteikti būtu jādodās prom+ vēl vairāki piki noteikti. Šī tomēr ir vienīgā organizācija, kurai būtu jāriskē. Cik vēl ilgi tā muļļāšanās. Muļļāsies līdz KAT tiešām pieprasīs maiņu.