Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Nuggets" galvenā prioritāte - Igudalas piesaistīšana

"Nuggets" galvenā prioritāte - Igudalas piesaistīšana
Andrē Igudala
Foto: AP/Scanpix

Jaunais Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Denveras "Nuggets" ģenerālmenedžeris Tims Konelijs uzreiz pēc stāšanās amatā par kluba galveno prioritāti 2013.gada starpsezonā nosaucis jauna līguma noslēgšanu ar uzbrūkošo aizsargu Andrē Igudalu.

"Pēdējais puisis, ar kuru runājām pirms šīs preses konferences, bija Andrē [Igudala]," izteicās Konelijs preses konferencē, kuras laikā tika iepazīstināts kā Denveras "Nuggets" jaunais ģenerālmenedžeris. "Viņš ir īsts profesionālis, un jau pašlaik trenējas [lai sagatavotos jaunajai sezonai]."

Igudalam bija spēkā līgums ar "Nuggets" uz nākamo sezonu, taču līgumā bija iekļauts punkts, kas ļauj spēlētājam izvēlēties nepagarināt līgumu uz nākamo jeb pēdējo līgumā noteikto sezonu. Spēlētājs izvēlējās izmantot sev dotās tiesībās un nepagarināt līgumu, visticamāk, cerot iegūt labāk apmaksātu līgumu.

Igudala, kuru 2004.gada draftā ar kopējo 9.numuru pirmajā kārtā izvēlējās Filadelfijas "76ers", aizvadītajā regulārajā sezonā vidēji mačā guva 13 punktus, izcīnīja 5,3 atlēkušās bumbas, izdalīja komandas biedriem 5,4 rezultatīvas piespēles un pārtvēra 1,7 bumbas.

Konelijs ieņēmis bijušā "Nuggets" ģenerālmenedžera Masai Udžiri vietu, kurš, tostarp, tika atzīts par aizvadītās sezonas labāko NBA ģenerālmenedžeri. Jau ziņojām, ka Udžiri jūnija sākuma pieņēma Toronto "Raptors" piedāvājumu un noslēdza līgumu uz piecām sezonām par 15 miljoniem dolāru.

"Man bija saturīga saruna ar viņa aģentu pagājušajā nedēļā," izteicās "Nuggets" komanda prezidents Džošs Kronke. "Andrē ir tas spēlētājs, ar kuru mēs pavisam noteikti vēlamies noslēgt līgumu, un pats Andrē ir informēts par mūsu nodomiem noslēgt līgumu ar viņu."

Jaunajam "Nuggets" ģenerālmenedžerim pašlaik ir daudz uzdevumu, ar kuriem jātiek galā, jo ir ne tikai jākomplektē vienības sastāvs jaunajai sezonai, bet arī jāveic sarunas ar potenciālajiem kandidātiem uz Denveras komandas galvenā trenera amatu. Pašlaik divi galvenie pretendenti uz šo amatu ir bijušais Memfisas "Grizzlies" galvenais treneris Laionels Holinss un Indianas "Pacers" galvenā trenera palīgs Braiens Šo. Atgādināsim, ka "Nuggets" jūnija sākumā pēc komandas neveiksmīgā snieguma izslēgšanas turnīrā izlēma neturpināt sadarbību ar komandas ilggadējo galveno treneri Džordžu Karlu.

Izmantotie resursi:
ESPN

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2013-06-22 14:25, pirms 11 gadiem
Piesaistīšana nebūtu pareizais vārds

  -1 [+] [-]

, 2013-06-22 14:40, pirms 11 gadiem
Piesaistīt treneru korpusam??? vai kur ?

     [+] [-]

, 2013-06-23 12:42, pirms 11 gadiem
Igudala ir atlētisks, ātrs un spēcīgs. Bet pārsvarā aizsardzības spēlētājs. Viņam nav izteikti labs metiens. Bet uz 13/14 gada sezonu līgums būtu 16 ļemoni, pārāk daudz.