Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lendrijs plāno kļūt par brīvo aģentu

Lendrijs plāno kļūt par brīvo aģentu
Kārls Lendrijs
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) komandas Goldensteitas "Warriors" spēlētājs Kārls Lendrijs plāno neizmantot līgumā iekļauto opciju un neturpināt sadarbību ar "Warriors", tādējādi kļūstot par brīvo aģentu, pavēstīja basketbolista aģents.

"Viņš ir daudz vērtīgāks nekā viņa pašreizējais līgums, un mēs tuvojamies tam, lai neturpinātu sadarbību," izteicās basketbolista aģents Marks Bartelšteins. "Lietas var mainīties, taču mēs virzāmies tajā (brīvās aģentūras) virzienā."

Pagājušajā gadā Lendrijs parakstīja divu gadu līgumu par astoņiem miljoniem ASV dolāru. Līdz trešdienai, kas ir viena diena pirms NBA drafta, Lendrijam ir jāizdara izvēle - turpināt sadarbību ar "Warriors" vai kļūt par brīvo aģentu. Paredzams, ka basketbolists informēs komandu īsi brīdi pirms termiņa beigām.

"Kad viņš parakstīja līgumu, "Warriors" zināja, ka tas praktiski ir vienas sezonas līgums," turpināja aģents. "Viņi ieguva viņu par cenu, kas bija zem tirgus vērtības." Šim apgalvojumam piekrita arī "Warriors" ģenerālmenedžeris Bobs Maierss, sakot, ka "mēs nebijām domājuši, ka par tādu summu varēsim iegūt Lendriju".

Ja Lendrijs kļūs par brīvo aģentu, tas nenozīmē, ka basketbolists neatgriezīsies "Warriors" komandā. Līdzīgi kā Džaretam Džekam, kura līgums beigsies 30. jūnijā, arī Lendrijam joprojām būtu iespēja parakstīt jaunu līgumu ar "Warriors", kas šosezon atgriezās izslēgšanas spēlēs, otrajā kārtā atzīstot Sanantonio "Spurs" pārākumu.

"Plāns ir tāds, ka kopā ar Kārlu izskatīsim visas iespējas," sacīja Bartelšteins. "Viņam patika spēlēt "Warriors" komandā. Laiku "Warriors" komandā viņš dēvēja par visu laiku jautrāko, tāpēc izskatīsim visas iespējas."

NBA Lendrijs pavadījis astoņas sezonas. Šosezon basketbolists piedalījās 81 regulārās sezonas spēlē, vidēji gūstot 10,8 punktus un izcīnot sešas atlēkušās bumbas. Izslēgšanas mačos basketbolists vidēji guva 11,8 punktus un izcīnīja 5,2 bumbas zem groziem.

Izmantotie resursi:
CSN Bay Area

  +3 [+] [-]

, 2013-06-22 17:15, pirms 11 gadiem
Šo, tãpat kã Džeku, vajag noturêt. Svarîgi un lietderîgi spêlêtãji.

  +1 [+] [-]

, 2013-06-23 12:31, pirms 11 gadiem
Vērtīgs ir tas Lendrijs, kā backups Lee. Lee arī iedzīvojās traumā un Lendrijs bija lielisks aizvietotājs.