Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Jau trešo reizi Dalasas ''Mavericks'' soda par spēlētāju izturēšanos uz rezervistu soliņa

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Jau trešo reizi Dalasas ''Mavericks'' soda par spēlētāju izturēšanos uz rezervistu soliņa
Džeisons Kids. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) pavēstījusi, ka jau trešo reizi sodījusi Dalasas ''Mavericks'' par tās spēlētāju darbībām uz rezervistu soliņa. Šoreiz piemērots 100 tūkstošu dolāru liels sods un par šiem pārkāpumiem šo izslēgšanas spēļu laikā Dalasa sakrājusi sodus 175 tūkstošu dolāru apmērā.

Dāvja Bertāna Dalasas ''Mavericks'' jau trešo reizi sodīta par spēlētāju izturēšanos uz rezervistu soliņa. Divas reizes - 25 tūkstošu un 50 tūkstošu dolāru apmērā, līga ''Mavericks'' sodīja par spēlētāju darbībām uz soliņa sērijā pret Fīniksas ''Suns'', taču tagad klāt nācis arī 100 tūkstošu dolāru liels sods par līdzīgiem pārkāpumiem sērijas otrajā mačā Rietumu konferences finālā pret Goldensteitas ''Warriors''.

Līga savā paziņojumā norādījusi, ka mača laikā daļa no ''Mavericks'' rezervistiem ilglaicīgi stāvējuši kājās, atradušies tālāk no rezervistu soliņa un atsevišķos gadījumos tuvojās laukuma zonai brīžos, kad noritēja spēle. Dalasas ''Mavericks'' galvenais treneris Džeisons Kids jau kritizējis šos lēmumus, uzskatot, ka līga pievērš uzmanību nepareizajām lietām un Dalasas spēlētāji vienkārši cenšas viens otru atbalstīt.

Pēc divām spēlēm Rietumu konferencē sērijas rezultāts ir 2-0 par labu Goldensteitai. Jau naktī uz pirmdienu un naktī uz trešdienu Dalasas laukumā tiks aizvadīta sērijas trešā un ceturtā spēle.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...